Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Tommi » 20 юни 2015 10:43

Лично за мен, ако гърците се откажат от еврото и върнат драхмата, отиват към валутен борд. Няма да се случи веднага след излизането от Еврозоната, но в близко бъдеще, защото курсът на драхмата ще се срине неконтролируеми. А при такъв сценарий със сигурност ще им трябва заем от някъде, за да си попълнят международните валутни резерви и да си покрият паричната база. Но ще видим от къде ще намерят пари.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 20 юни 2015 12:24

А лично за мен,Елините ще ни отърват от гадовете :mrgreen:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 20 юни 2015 12:29

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=DfzoToJEnu8[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9VZEkURD9oI[/youtube]
Винаги, когато става дума за дългове и всякакви финансови и икономически политики се сещам за тази реч на великия Тома Санкара. Политиката на големите сили не се е променила изобщо с времето. Разбира се той е убит по заповед на френското правителство едва 4 години след като идва на власт. Така и днес няма да позволят на никого да се опълчи на финансовото заробване, което осъществяват.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 20 юни 2015 12:30

Поздрав за евроатлантиците! 8-)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RaqqzsY1gUQ[/youtube]
Последна промяна от FLANKER на 20 юни 2015 18:28, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 юни 2015 12:41

FLANKER написа:А лично за мен,Елините ще ни отърват от гадовете :mrgreen:

България е погребала всичките империи и съюзи в които е била, гърчолята да не се надуват много много... :mrgreen:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 юни 2015 13:44

diplomat написа:Хахахаха тоя Ципрас каква ***** излезе, ту към Европа, ту към Русия върти гъза, явно и за дабъл пенетрейшън са готови, само и само да има пак яко крадене на чужди пари. :lol:

Виж сега, нормално е да опитва да се опитва да цица пари от който може: Русия, ЕС.. който даде. Нормално е в смисъл, че гледа от една страна собствения си интерес (ако успее гърците ще бъдат доволни.. и той ще им напомни чия е заслугата), от друга страна гледа да направи така, че страната му да не плаща, да взима още пари и въобще хората там хем нищо да не правят хем да живеят добре.

Разбира се от гледна точка на останалите това си е нагло и подло, но всеки си гледа интереса.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 юни 2015 13:48

fcb_bg написа:
FLANKER написа:А лично за мен,Елините ще ни отърват от гадовете :mrgreen:

България е погребала всичките империи и съюзи в които е била, гърчолята да не се надуват много много... :mrgreen:

Тоест ако някой във Вашингтон се усети може да получим предложение от тях да се присламчим за ЕАС :D
Асад и Иран може да обмислят идеята да дадат малко пари да се пишем съюзници и на ИД.
И в тоя ред на мисли Ким Чен-ун ни дължи пари, щото като съюзници на САЩ направо ги урочасваме.

А сега сериозно.. в това отношение нашите наистина имат дарба да се озовават на губещата страна.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 20 юни 2015 19:58

Моля Ви,не ме храчете!

http://www.cross.bg/zhiteli-kashyka-str ... z3db83CuAl
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 юни 2015 22:25

FLANKER написа:Моля Ви,не ме храчете!

http://www.cross.bg/zhiteli-kashyka-str ... z3db83CuAl

Кой и за какво да те храчи :roll: Нали все някой трябва да отваря очите на слепците 8-) Когато ме няма, надеждата ми е в теб и още няколко потребителя, които засега се държат достойно и независимо от последствията, продължават да изнасят горчивите факти и да бият евроатлантиците и платените соросоиди по всички фронтове 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Путин и Ципрас не са обсъждали помощ за Атина

Мнениеот CTAHKO » 20 юни 2015 22:30

vaskonti написа:
Себастиан Фетел написа:
По рано през деня в изказване на Международния икономически форум в Санкт Петербург, гръцкият премиер Алексис Ципрас заяви, че Европа не трябва да разглежда себе си като "пъпа на Земята", а трябва да разбере, че центърът на световното икономическо развитие се намира в Африка и Азия.
Европейският съюз, от който ние сме част, трябва да се върне към основополагащите си принципи: солидарност, демокрация, социална справедливост, изтъкна гръцкият премиер.

Ми що не отиде в Африка да иска милиарди, щом като е там центъра на икономическото развитие? Баси наглеца византийски! А интересно какво разбира под "солидарност, демокрация, социална справедливост"? Сигурно всички са длъжни да им дават на гърците, а те да си харчат? Свърши вече тая "солидарност"!

Защо да е наглец 8-) Даже си е много прав човекът ;) Само на чипсовете ли им е позволено да правят кредити, които никога няма, а и нямат намерение да връщат 8-) Ето това е солидарност, демокрация и социална справедливост :!: Всеки един народ трябва да има правото да взима пари, които няма да върне никога :!: Всяко едно невърнато евро или доларче, е пирон в ковчега на гадния и подмолен евреин :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”