Middlesbrough написа:е къв банан :д ти пиеш ли по време на раота :Д , или някви др раоти праиш![]()
Е снощи не бях на работа.Ама съквартиранта ми се пибра и донесе няколко бутилки домашна,та оправдахме две шишета със салатка
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Middlesbrough написа:е къв банан :д ти пиеш ли по време на раота :Д , или някви др раоти праиш![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Middlesbrough написа:е къв банан :д ти пиеш ли по време на раота :Д , или някви др раоти праиш![]()
Е снощи не бях на работа.Ама съквартиранта ми се пибра и донесе няколко бутилки домашна,та оправдахме две шишета със салаткаИ днес е събуждам и гледам какви съм ги къдрил и мъдрил
![]()
![]()

AnalBreaker написа:barca4ever написа:Добър ден мина ми класното по руски остана само по бел и още неколко изпитвания и свършвам
Леле ти на училище ходиш

rhaegar написа:И Пакистан на Олимпиада![]()
Middlesbrough написа:CTAHKO написа:Middlesbrough написа:е къв банан :д ти пиеш ли по време на раота :Д , или някви др раоти праиш![]()
Е снощи не бях на работа.Ама съквартиранта ми се пибра и донесе няколко бутилки домашна,та оправдахме две шишета със салаткаИ днес е събуждам и гледам какви съм ги къдрил и мъдрил
![]()
![]()
:D е нямаш бан явно :Д
rhaegar написа:AnalBreaker написа:rhaegar написа:И Пакистан на Олимпиада![]()
Не е ли Палестина не ми ги хвали
Бащата ще го вземат в отбора![]()
CTAHKO написа:rhaegar написа:И Пакистан на Олимпиада![]()
Тези пингвини имат ли женски отбор или само мъжки
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

AnalBreaker написа:rhaegar написа:AnalBreaker написа:
Не е ли Палестина не ми ги хвали
Бащата ще го вземат в отбора![]()
Сигурен ли си, че вече не е в отбора ?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Middlesbrough написа::mrgreen: хакер :Д кой си напсувал :д
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта