TristaNNN написа:jokercheto82 написа:Всички, но най вече баскетбол
Е, сподели с нас какви по-конкретно, това те питах. Аз съм споделял с подробности свои схеми и открития, други колеги са разказвали те какво са набарали и така темата се обогатява.
Отговорът ти е меко казано неколегиален към аудиторията на темата.
В баскетбола има закономерности, но конкретно това не е схема. Например при под/над за четвърт. Предварително се дава горе долу равен пазар за всяка четвърт - например да е под/над 40,5 точки. Ако първата четвърт завърши много под тази граница, например си отбележат 25-30-32 точки, то в едно 60-65, може би 70% от случаите втората четвърт е Over и то често голям. Валидно е и обратното.
Другото, което е, ако играеш на живо, имаш начален пазар от 40,5 за четвърт, но първите 3-4 минути от нея си вкарат малко точки, пазарът естествено пада до 35,5-33,5-30,5 и ако я играеш тогава за over излиза пак в голям процент от случаите, просто защото рядко се случва да си вкарват с равномерно темпо. Ако първите минути вкарват малко, то в следващите си вкарват повече кошове. И такива неща.
Значи, ако домакински отбор губи в резултата, първите 3 четвърти са завършили under или близко до предварително зададения пазар, то последната четвърт е на 80-90% over, щото домакинските отбори се хвърлят яко да наваксват резултата, когато губят.
Ако двата отбора след третата четвърт са с почти равни точки, например влязат в нея при резултат 61-60, то в повечето случаи последната четвърт е under щото яко се дебнат и вкарват малко точки.
Сега, има закономерности и по първенства и лиги, има такива дето си бучат яко over-и без каквито и да е било закономерности, има го и обратното, ама тея неща се научават с времето

.
По принцип повече over-и играя, щото при under-и какви неща съм виждал и какви загуби съм правил там...

, например виждал съм как си вкарват 25-28 точки, само за 3 минути игра, когато си мислиш,ч е просто няма как да не ти излезе under-a

.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]