ralka_levskarka написа:TodorT написа:Ралке, мен блокирала ли си ме ?!![]()
Не, защото ще има наказания после
Е какви да са тези наказания ?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:TodorT написа:Ралке, мен блокирала ли си ме ?!![]()
TodorT написа:ralka_levskarka написа:TodorT написа:Ралке, мен блокирала ли си ме ?!![]()
Е какви да са тези наказания ?!
ralka_levskarka написа:delqnski47 написа:Да, ние пискаме, а пък Тройчо Осморчо Симитлийски - Директивата плаче, което е по - зле.
Миньоро всичко беше ток, вие като си бяхте големите играчи щяхте да си ги биете, както повелявало
Аааа,да....Миньоро - нашият пернишки ''сателит'',който щеше да ни ''ляга''
П.П.Тц,още немам отговор за Миньор-Лудогорец!Просто ми е ясно колко сте обективни всички!
Ами защо питаш НАС ?МиньорО си имат треньор и ръководство, не съм толкова навътре в нещата
ralka_levskarka написа:Знам ли те какво ще ти прищрака, някакви форумни ще са
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
delqnski47 написа:Еми питам ВАС,защото вие коментирате Литекс-ЦСКА!![]()
Щом като можем да коментираме ЦСКА-Литекс,значи можем да коментираме и Миньор-Лудгорец!Какво толкова...мач като мач нали...
ralka_levskarka написа:delqnski47 написа:Еми питам ВАС,защото вие коментирате Литекс-ЦСКА!![]()
Щом като можем да коментираме ЦСКА-Литекс,значи можем да коментираме и Миньор-Лудгорец!Какво толкова...мач като мач нали...
Всъщност не.. в единия мач има любов в другия не.. ти ще се сетиш в кой
kingofpop написа:Рали, ако ти се отговаря на въпроси посети темата за Горещия стол![]()
delqnski47 написа:Да,разбира се!
ralka_levskarka написа:delqnski47 написа:Да,разбира се!
Ама не твоята любов към ЦСКА, любовта на Стоичков..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта