Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот MuFc1878 » 27 май 2012 22:47

Просто първенството ние уникално и се хвърля прах в очите на феновете. Идва БАТЕ не можеш да "хванеш" съдията или противника ти не е поредния сателит и резултата е налице.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 27 май 2012 22:49

Май не сте разбрали, че почти няма мач, който да не е купен....жалка история....
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 май 2012 22:50

kingofpop написа:Май не сте разбрали, че почти няма мач, който да не е купен....жалка история....

То това ни е ясно на всички, НО истинският въпрос е кога ще спрат да го правят - жалкото е, че истинският отговор май е НИКОГА ..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 27 май 2012 22:52

ralka_levskarka написа:
turbogena написа:Още тогава тоя мач ми миришеше яко. Сега вече нямам никакви съмнения какво театро се е разиграло. А вече знаем как ще протичат мачовете занапред между Литекс и Цска...

Е Марто (май така се казваше :lol: ) то седмици преди мачът им се знаеше крайният победил ;) Е извинявай, ама не може падаш от тея с 4:1 и биеш финалиста за Купата на България с 6:2.. да, да добре, ще и кажа на оная долу..

Така се казвам ;) Иначе и аз доста преди това мислех ,че ще легнат. Ама както и да е. Ясно е каква любов предстои между тези два отбора на футболните терени :oops:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 май 2012 22:52

ralka_levskarka написа:
kingofpop написа:Май не сте разбрали, че почти няма мач, който да не е купен....жалка история....

То това ни е ясно на всички, НО истинският въпрос е кога ще спрат да го правят - жалкото е, че истинският отговор май е НИКОГА ..

Щом Франция - България е уреден какво остава за двубоите от А група :?

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 27 май 2012 22:53

Охооо, Силвето била тука! :)

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 27 май 2012 22:53

ralka_levskarka написа:

и аз така мисля :!:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 май 2012 22:54

turbogena написа:
ralka_levskarka написа:
turbogena написа:Още тогава тоя мач ми миришеше яко. Сега вече нямам никакви съмнения какво театро се е разиграло. А вече знаем как ще протичат мачовете занапред между Литекс и Цска...

Е Марто (май така се казваше :lol: ) то седмици преди мачът им се знаеше крайният победил ;) Е извинявай, ама не може падаш от тея с 4:1 и биеш финалиста за Купата на България с 6:2.. да, да добре, ще и кажа на оная долу..

Така се казвам ;) Иначе и аз доста преди това мислех ,че ще легнат. Ама както и да е. Ясно е каква любов предстои между тези два отбора на футболните терени :oops:

Те хората за това са казали, че надеждата умира последна. Аз бях на 99% сигурна, че ще легнат, НО си оставих 1% за това, че може и да греша, но.. много жалко!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 май 2012 22:55

Докато не спрете да пискате само когато ви е изгодно(като сега!Що не пискахте след мача Миньор-Лудогорец??),чак тогава ще се оправим!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 27 май 2012 22:55

Ралке бе, що ме блокира в скайп? :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”