ralka_levskarka написа:Какви споразумения след такъв удар?Или си в играта или не си
![]()
Споразумяваме се да удариш по-леко с коляното на "онова място" и после една страстна целувка с език
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:Какви споразумения след такъв удар?Или си в играта или не си
![]()
Santiago Munezz написа:ralka_levskarka написа:Какви споразумения след такъв удар?Или си в играта или не си
![]()
Споразумяваме се да удариш по-леко с коляното на "онова място" и после една страстна целувка с език![]()
kingofpop написа:а по математика при кой си бил
ralka_levskarka написа:Да бе да, аз сигурно след това трябва да го търся като игла в купа сено, толкова е малък![]()
ralka_levskarka написа:Да бе и като се прибере пиян форумО да ни се стори малък
ralka_levskarka написа:kingofpop написа:
е да ама, те не могат да смучат качествено и не се брои![]()
Ти откъде знаеш кой как смуче
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
BLUE CHAMPIONS написа:ralka_levskarka написа:Да бе и като се прибере пиян форумО да ни се стори малък
Добре де, вразумих сеОттеглям се за кратко, че ми пристъргва по това време, нали се сещаш
![]()
kingofpop написа:
е, момчетата не знам как смучат, ама не вярвам да е като васс![]()
Santiago Munezz написа:ralka_levskarka написа:Да бе да, аз сигурно след това трябва да го търся като игла в купа сено, толкова е малък![]()
Ми добре тогава,целувката преди удара
ralka_levskarka написа:kingofpop написа:
е, момчетата не знам как смучат, ама не вярвам да е като васс![]()
А не знаеш айде моля теНе се прави за пред другите
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта