Santiago Munezz написа:ralka_levskarka написа:ахаххаа, не спокойно
аа добре,значи няма да ми удряш шамари през монитора
Аз шамари не бия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Santiago Munezz написа:ralka_levskarka написа:ахаххаа, не спокойно
аа добре,значи няма да ми удряш шамари през монитора
kingofpop написа:Santiago Munezz написа:при мен,при съквартиранта ми тая година,при двама бивши съученици
а по икономическите теории да не си при Велев бил![]()
BLUE CHAMPIONS написа:ralka_levskarka написа:Айде стига лъга![]()
Добре де, послъгах малко. Докато го няма г*зът ти, може да си позволим малко да си помърсуваме тайничко![]()
![]()
kingofpop написа:ralka_levskarka написа:[
Аз говоря за едни близалки, ти за други, смятай кой е с мръсното подсъзнание
е аз си говоря за обикновените близалки, а ти си мислиш, че говоря за "някви други", значи ти си с мръсното![]()
ralka_levskarka написа:Аз шамари не бияСамо някой път подлагам някое друго коляно на едно болезнено за вас момчетата място
![]()
Ама така е като си го просите
ralka_levskarka написа:kingofpop написа:ralka_levskarka написа:[
Аз говоря за едни близалки, ти за други, смятай кой е с мръсното подсъзнание
е аз си говоря за обикновените близалки, а ти си мислиш, че говоря за "някви други", значи ти си с мръсното![]()
Е ти викаш момичетата сте по близалките, пък аз съм виждала и момчета да смучат такива близалки
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Santiago Munezz написа:ralka_levskarka написа:Аз шамари не бияСамо някой път подлагам някое друго коляно на едно болезнено за вас момчетата място
![]()
ако след като удариш едно коляно на това мястои после му удариш и една целувка на същото място за да мине по-бързо,може да се споразумеем с тебе
![]()
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Santiago Munezz написа:ralka_levskarka написа:Аз шамари не бияСамо някой път подлагам някое друго коляно на едно болезнено за вас момчетата място
![]()
ако след като удариш едно коляно на това мястои после му удариш и една целувка на същото място за да мине по-бързо,може да се споразумеем с тебе
![]()
Santiago Munezz написа:kingofpop написа:Santiago Munezz написа:при мен,при съквартиранта ми тая година,при двама бивши съученици
а по икономическите теории да не си при Велев бил![]()
не не,бях при една засукана рускиня....Кирова
kingofpop написа:
е да ама, те не могат да смучат качествено и не се брои![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта