milan199440barca написа:Ае, ако се мярне Червената мома, да й честитите титлата от мен
Обикновенно около края на май се покрива и се появява отново за първия мач на Левски в ЛЕ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
milan199440barca написа:Ае, ако се мярне Червената мома, да й честитите титлата от мен
kingofpop написа:Мислех, че е лесно като разбрах, че ше учиме приходи и разходи, ама като почнахме монопола ми се стъжнида не говорим, че изипита е електронен
![]()
Santiago Munezz написа:kingofpop написа:Мислех, че е лесно като разбрах, че ше учиме приходи и разходи, ама като почнахме монопола ми се стъжнида не говорим, че изипита е електронен
![]()
Еми така,колко точки имаш от текущ контрол за електронния?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
ralka_levskarka написа:ИИи дааа, това не е обич
BLUE CHAMPIONS написа:ralka_levskarka написа:ИИи дааа, това не е обич
![]()
![]()
kingofpop написа:65/100, ама там можеше да се преписва, а сега е по-тегаво![]()
да не си бил при Трайчо и ти
ralka_levskarka написа:Еми, що ти можеш ли да "обичаш" така?Доколкото те познавам, мисля, че не ..
BLUE CHAMPIONS написа:ralka_levskarka написа:Еми, що ти можеш ли да "обичаш" така?Доколкото те познавам, мисля, че не ..
хахахаа, ами нямали сме възможност да се опознаем по-добре
ralka_levskarka написа:Пак мръсни мисли ти нахлуват в главата, мръсник
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта