Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот vaskonti » 15 юни 2015 16:13

boabbb написа:
vaskonti написа:Това одобрение към Путин очевидно няма как да е заради процъфтявщото икономическо положение на руснаците. Според последното такова проучване сред европейците, най-щастливи са в скандинавските страни - 8 от 10 са напълно доволни от живота. Забележи - от живота, а не от даден политик, пък бил той и президент. А както и да го гледаме, стандарта на руснаците е далеч далеч от този на скандинавците.

А къде са най-много самоубийствата в Европа :?: Ще се изненадаш :lol: :lol:

Да, причината ще да е тежкото икономическо положение.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 юни 2015 16:15

Според това, което са ми описвали за Финландия, голяма част от хората, които са живели в тоя град ( не го знам кой е ), са живели на социални помощи - нещо от рода на 1000 евро на месец :roll: И само помпане по цял ден по гаражите, заради сумрака ... Накрая на някои не им издържат нервите и ... бум :( Кажи за Боце - доволен ли си от него и от какво се обуславя това :?: Путин, приемаме, че е много убав и затова го харесват ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 юни 2015 16:58

Докато сме на тема туризъм ...

[center]
9 % от руснаците декларират, че ще почиват в чужбина.
Това е отстъпление с почти 15 % в сравнение с миналата година и с над 28 % с 2013 г.
14 на сто, все още не са решили.
[/center]
Не знам, патриоти ли са станали, или май-май финансовите експерти са прави за икономическият колапс там. :roll:
Дори и да приемем, че тези 14 % колебаещи се, все пак решат да почиват в чужбина, отстъплението е доста сериозно ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 юни 2015 17:44

boabbb написа:Според това, което са ми описвали за Финландия, голяма част от хората, които са живели в тоя град ( не го знам кой е ), са живели на социални помощи - нещо от рода на 1000 евро на месец :roll: И само помпане по цял ден по гаражите, заради сумрака ... Накрая на някои не им издържат нервите и ... бум :( Кажи за Боце - доволен ли си от него и от какво се обуславя това :?: Путин, приемаме, че е много убав и затова го харесват ...

1000 евро социални помощи...в Русия средна заплата 650 евро... Какво да кажа повече?
На тоя фон ти ми твърдиш, че одобрението към Путин не е заради външната му политика, а защото руснаците си живеят екстра и виждат блестящи перспективи?
[/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 юни 2015 18:09

Одобрението за Путин е на фона на това, което направи за страната, която преди него беше абсолютна развалина...
И да, съдейки по пътя, който Русия извървя от времето не Елцин до сега, перспективите са повече от блестящи.
[center][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 юни 2015 19:58

Възхода на Русия започна още при Елцин, който даде зелена светлина за чуждестранни инвестиции.

Елцин сам избра Путин за свой заместник, в началото това бе силен ход и Володята се справи с олигархията, поставяйки я в пълна зависимост от Кабинета си.
Но на Путин власта му се услади, и вместо да направи като Елцин, да се оттегли когато му е времето, той се заседя и е на път да съсипе всичко постигнато.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 юни 2015 20:05

HoUs4oOL написа:Одобрението за Путин е на фона на това, което направи за страната, която преди него беше абсолютна развалина...
И да, съдейки по пътя, който Русия извървя от времето не Елцин до сега, перспективите са повече от блестящи.

Абе то и ние сме доста по-добре в сравнение с времето на Виденов и Луканов, ама перспективите не ми се виждат много блестящи.
[/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 юни 2015 20:35

THE G.A.M.E написа:Възхода на Русия започна още при Елцин, който даде зелена светлина за чуждестранни инвестиции.

Елцин сам избра Путин за свой заместник, в началото това бе силен ход и Володята се справи с олигархията, поставяйки я в пълна зависимост от Кабинета си.
Но на Путин власта му се услади, и вместо да направи като Елцин, да се оттегли когато му е времето, той се заседя и е на път да съсипе всичко постигнато.

Е*ахти възхода, това за първи път го чувам...
Вашингтонския консенсус ли беше възхода или кризата от 92, БВП спада с 50%, невиждана до този момент безработица, много отрасли на икономиката са съсипани, а хипер инфлацията е*ава майката на спестяванията на ужасно много хора.
Даже си спомням, че вицепрезидента беше нарекъл ''реформите'' на Елцин ''икономическо самоубийство'' или нещо такова.
Кризата в Чеченя, нелепата приватизация, невъзможността да се обслужва външния дълг на страната.
Кризата от 98, 500 милиарда от МВФ, фалитите на една камара банки, нова огромна инфлация, срив на рублата.
Къде точно и в какво точно видя възход?
Но като цяло това, което си написал потвърждава думите на Путин, че някои хора харесват Русия, само когато е с протегната ръка и в икономическа и военна несъстоятелност, изпращат картофи и ронят крокодилски сълзи, както и да е...
[center][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 юни 2015 20:41

THE G.A.M.E написа:Възхода на Русия започна още при Елцин, който даде зелена светлина за чуждестранни инвестиции.

Може ли малко по-подробно за тоя възход? Че то аз му викам упадък, ама щом викаш, че е възход, дай да го видим.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 15 юни 2015 21:01

HoUs4oOL написа:Одобрението за Путин е на фона на това, което направи за страната, която преди него беше абсолютна развалина...

В тази огромна страна има и трезвомислещи хора.Виж едно такова мнение.
http://mi3ch.livejournal.com/2722323.html
А, и не всички руснаци мислят,че перспективите са "блестящи", след като планът "Герф" е изоставен.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Върни се в “Свободна зона”