turbogena написа:Вижте Реакцията на Торес при разпределянето на дузпите на финала на Шл 2012
Номера на ***** от *****!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
turbogena написа:Вижте Реакцията на Торес при разпределянето на дузпите на финала на Шл 2012
ralka_levskarka написа:Re: Собственикът на „Етър” сменя името му на „Етър-Диарбекирспор
от Съсел ми изя кошките на 25 Май 2012, 10:35
Ни одавна сме си провинция на Турция. Сутрин у креватя ме буди мелодия на турски серял , следобед кат издоя добичетата Жечка и Гвардия си пущам телевизора да си почина малко и дават новини на турски , по вечер кат седам да ям с Веса пак слушам нейния турски серял "Пепел от кози". Дъл ше чувам Диарбекирспор докат гледам мачовете или не , не е голема разлика. Турчелята са ни в ежедневейто.
![]()
liverpool96 написа:ralka_levskarka написа:Re: Собственикът на „Етър” сменя името му на „Етър-Диарбекирспор
от Съсел ми изя кошките на 25 Май 2012, 10:35
Ни одавна сме си провинция на Турция. Сутрин у креватя ме буди мелодия на турски серял , следобед кат издоя добичетата Жечка и Гвардия си пущам телевизора да си почина малко и дават новини на турски , по вечер кат седам да ям с Веса пак слушам нейния турски серял "Пепел от кози". Дъл ше чувам Диарбекирспор докат гледам мачовете или не , не е голема разлика. Турчелята са ни в ежедневейто.
![]()
Пича си е прав. Може и да е пълния селяндур, ама си е страшно прав...
rhaegar написа:Santiago Munezz написа:Тая тема чак сега я виждам,а толкова време се чудя как трупате по хиляди мнения за 1-2 месеца![]()
![]()
А добър ден![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта