Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Serafim » 15 юни 2015 13:52

Кво говорите и прaвите кръчмaрски сметки зa почивки и пътувaния ве, бухaли, кaто не сте мърдaли от Бългaрия повечето. Сaмо от грaдО до селО и обрaтно.

Ест.чд ще идем в Турция и Гърция, a не в Русия. По-близко ти е. Знaеш ли, че 4 човекa зa 6 нощувки в Турция, ол-инклузив им е 1700-800, без пътя. Aко идaт със сaмолет ти стъпвa към 2300-400. Госорим си зa двaмa възрaстни, плюс две децa.
A сaм човек му стъпвa някъде около 600, с aвтобус до тaм. И aко искaш нямa дa изхaрчиш 1 лев, щото имa ядене, пиене, дискотекa в хотелa, aнимaтори и пр.

Aмa много ги рaзбирaте от дивaнa, цц :) Поне зa морския туризъм не ми се изкaзвaйте неподготвени.
Чехи и Поляци що не ходят нa море в Крим?

A между ворочем и много руснaци ходят в Турция, щото им е по-евтино от тукa, a ония тичaт и обслужвaт кaто луди, докaти ние сме по-aйляк.. a брaтушките обичaт някой дa ги лaсккaе нa вaжноaт и им хaресвa тaм.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 юни 2015 13:56

Говориш ми в евро, нали :?: Щото не те виждам как ще паднеш под 1000лв. за 4 двупосочни билета до Истанбул ... Отделно като сложиш багажа и ти режат главата :lol: Летни почивки за по 5-6 бона ... И да не излизаш от хотела ... Нещо :? :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 юни 2015 14:07

Относно почивките на източноевропейците ...

И тук и по-на изток, си има кредити за почивка.
Да се каже, че руснаците не вземат кредити, а всичките им пари са от заплати, заработено от бизнес и т.н. ще е мега лъжата на века. :lol:

Онзи ден се задържах десетина минути на Первъй канал и за това време минаха три реклами на финансови институции, предлагащи различни кредити.
То ще излезе, че на само в Щатите "Животът е на кредит".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 юни 2015 14:14

boabbb написа:Говориш ми в евро, нали :?: Щото не те виждам как ще паднеш под 1000лв. за 4 двупосочни билета до Истанбул ... Отделно като сложиш багажа и ти режат главата :lol: Летни почивки за по 5-6 бона ... И да не излизаш от хотела ... Нещо :? :?

ЛЕВA!

600 зa 5-6 нощувки, ол инклузив. В Туеция товa знaчихрaнa от шведскa мaсa, с десерти и всичко. Чисти ти се всеки ден, имaш aнимaтори, дискотекa в хотелa и пр.
Кaзaх - 1700-900лв с колa зa 4мa. Трaнaпортa сaм си го поемaш. С Aвтобус е около 2300, сaмолетa вече - Търкиш ейрлaйнс.

Aко нa теб ти е вaжно дa кaжеш, че си летял до Турция, щото си туз, ок. Някои хорa не им е вaжно дa избивaт комплекси, кaто идaт нa море. Кaто цяло Руснaци, Укрaинци, Поляци и Чехи обaче не спaдaт към тях, зa съжaление..

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 юни 2015 14:19

То ако не вземат кредити, направо да се самозакрият :lol: :lol: При кредитите има едно такова положение, че е по-добре да са повече, но да не превишават дадено ниво на лошите такива ... Превиши ли се това ниво, става 2008-ма :mrgreen: Целия ми спор е затова, че няма смисъл да се залъгваме с мантри как видиш ли, руснаците били по-зле от нас, едвали не яли корени, а тука цъфтиме, та връзваме, а да седнеме да си оправиме държавата, че сме най-големите мизерницив Европа :!: :evil:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 юни 2015 14:23

Нито съм туз :lol: , нито съм летял до Турция със самолет, дестинацията ( щото това е било само 1 път, засега ) е Германия и принципно цените, които гледаш първоначално, скачат почти двойно като сложиш багажа :lol: Даже не съм ходил в Турция, мисля скоро да поправя това ... В Гърция съм ходил на море и съм доволен - Паралия Катерини - и там не е за ТУЗОВЕ :mrgreen: :mrgreen: Колкото до ол-инклузива - миналата седмица бях на Албена и също съм доволен - всичко им е перфект 8-) Най-запазения ни курорт, пълно е с румънци, руснаци и немци ...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 юни 2015 14:41

boabbb написа:То ако не вземат кредити, направо да се самозакрият :lol: :lol: При кредитите има едно такова положение, че е по-добре да са повече, но да не превишават дадено ниво на лошите такива ... Превиши ли се това ниво, става 2008-ма :mrgreen: Целия ми спор е затова, че няма смисъл да се залъгваме с мантри как видиш ли, руснаците били по-зле от нас, едвали не яли корени, а тука цъфтиме, та връзваме, а да седнеме да си оправиме държавата, че сме най-големите мизерницив Европа :!: :evil:

Спора не беше за това дали са по-зле от нас, а дали са по-добре, при това в пъти.
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 юни 2015 14:44

vaskonti написа:
boabbb написа:То ако не вземат кредити, направо да се самозакрият :lol: :lol: При кредитите има едно такова положение, че е по-добре да са повече, но да не превишават дадено ниво на лошите такива ... Превиши ли се това ниво, става 2008-ма :mrgreen: Целия ми спор е затова, че няма смисъл да се залъгваме с мантри как видиш ли, руснаците били по-зле от нас, едвали не яли корени, а тука цъфтиме, та връзваме, а да седнеме да си оправиме държавата, че сме най-големите мизерницив Европа :!: :evil:

Спора не беше за това дали са по-зле от нас, а дали са по-добре, при това в пъти.

Спора идва отгоре, заради одобрението към Путин, щото тука викат, че било заради присъединяването на Крим, а не защото хората се усещат, че живота им се подобрява ...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 юни 2015 16:11

Това одобрение към Путин очевидно няма как да е заради процъфтявщото икономическо положение на руснаците. Според последното такова проучване сред европейците, най-щастливи са в скандинавските страни - 8 от 10 са напълно доволни от живота. Забележи - от живота, а не от даден политик, пък бил той и президент. А както и да го гледаме, стандарта на руснаците е далеч далеч от този на скандинавците.
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 юни 2015 16:12

vaskonti написа:Това одобрение към Путин очевидно няма как да е заради процъфтявщото икономическо положение на руснаците. Според последното такова проучване сред европейците, най-щастливи са в скандинавските страни - 8 от 10 са напълно доволни от живота. Забележи - от живота, а не от даден политик, пък бил той и президент. А както и да го гледаме, стандарта на руснаците е далеч далеч от този на скандинавците.

А къде са най-много самоубийствата в Европа :?: Ще се изненадаш :lol: :lol: Няма как да е от икономическото положение, значи ... Тогава е нещо от въздуха - натровили са се нещо :?: Ти доволен ли си от Бойко и от какво е обусловено това :?:
Последна промяна от boabbb на 15 юни 2015 16:13, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”