Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
гражданин от село
Re: Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"
За 2-ва дена бомбардировки свършиха повече работа, отколкото "демократичната" коалиция щеше да свърши за 20 г.
гражданин от село написа:За 2-ва дена бомбардировки свършиха повече работа, отколкото "демократичната" коалиция щеше да свърши за 20 г.
Факт.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Факт, че не е факт.
Неслучайно само русофилите сте останали тук, като гледам, всеки нормален човек е вдигнал ръце от тоя форум.
Неслучайно само русофилите сте останали тук, като гледам, всеки нормален човек е вдигнал ръце от тоя форум.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
petko.h.markov написа:Само на сводката на Руското командване ли разчитате при тези анализи,или ползвате и други източници?
Съмняваш ли се, каквото спуснат господарите от Москва, това е истината, както беше до 1989-а, другарите са свикнали, недей задава такива отговори.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:petko.h.markov написа:Само на сводката на Руското командване ли разчитате при тези анализи,или ползвате и други източници?
Съмняваш ли се, каквото спуснат господарите от Москва, това е истината, както беше до 1989-а, другарите са свикнали, недей задава такива отговори.![]()
1г бомбардиране от Коалицията, резултатът е - медийна подлизурковщина, ИД с голяма територия, секат си пари, унищожават и продават артефакти, колят и изнасилват, продават робини, продават петрол.
Руснаците за 3 дена бомбардировки ги очерни международната преса, СА и Коалицията искат да спрат да бомбят.
и ти имаш наглостта да пишеш тъпотии?
Ами дай ги анализите от тия другите източници. Дай да видим от тия другите източници какво е инфото.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Спокойно, другарю, недейте да се пените като свински сапун след тридневно търкане, за какви удари на коалиции ми пишете, какви 5 лева, като аз за тях нищо не съм писал и коментирал, аз не съм като вас, да защитавам по цял ден нечии военни, политически и икономически интереси. Влизам чат-пат, да разпусна и толкоз.
А вие, русофилите, по цял ден гниете в тоя форум и бълвате руска пропаганда, не знам как не ви писна, братче, ебати сектата сте, ебати чудото.
А вие, русофилите, по цял ден гниете в тоя форум и бълвате руска пропаганда, не знам как не ви писна, братче, ебати сектата сте, ебати чудото.
1982 написа:Факт, че не е факт.
Ами дай доводи наобратно бе, кво толкоз му е трудното? В медията на педала Прокопев, дето лапа по 1 милион на година за пропаганда, пишешите платени никове са в нокаут и четкат терористи и пожелават провал на Путин в Сирия. Нещо кат оная програма на САЩ за обучение на умерени бойци на стойност 500 млн долара, дето сами си казаха, че се осраха.
В предаването на Цонев по БНТ, хората си казаха - 83% от българите искат Путин да троши брадати в Сирия. Ти явно си от останалите мръднали.
1982 написа:Спокойно, другарю, недейте да се пените като свински сапун след тридневно търкане, за какви удари на коалиции ми пишете, какви 5 лева, като аз за тях нищо не съм писал и коментирал, аз не съм като вас, да защитавам по цял ден нечии военни, политически и икономически интереси. Влизам чат-пат, да разпусна и толкоз.![]()
![]()
Ам що не влиза 1г да коментираш "успехите" на Коалицията, бе чок агент? Моя работа си е кво ше правя и кво ше коментирам.
fcb_bg написа: ИД с голяма територия, секат си пари, унищожават и продават артефакти, колят и изнасилват, продават робини, продават петрол.
Абе, само да те питам, ти вЕрно ли си толкова наивен, че вярваш, че Русия се е загрижила за "артефактите", "робините" и прочее, що не идат да бомбят и Боко Харам, като са такива хуманисти ??!
Айде, не ми минавай точно пред мен с тая евтина и зле скалъпена пропаганда. На Русия не й пука грам за бедния сирийски народ, нея я вълнува само да остане на власт нейната марионетка. Всеки, който си мисли нещо друго, е пълен балък.
хаха спора е култов. като безпартиен искам само да кажа, че пишещите русофили тук са толкова прави колкото бяха и пишещите англофили между 45 и 89 година.
Кофтито в цялата работа е че и в двата случая управляващите не бранят интереса на народа , а се чудят по цял ден как да налапат фара на силните на деня за да останат още някоя и друга година на власт.
Кофтито в цялата работа е че и в двата случая управляващите не бранят интереса на народа , а се чудят по цял ден как да налапат фара на силните на деня за да останат още някоя и друга година на власт.