В смисъл, другите оператори няма да могат да плащат за излъчване на новият канал, който ще предава Премиершип ?

Силно ме съмнява тая работа, ще има яко съдене в Страсбург ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
7 е добро число написа:Висшата Лига на България ще я предават по БТВ Комеди
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:То канал отдавна си има - Brazzers.
Попитай своя оператор. Кампанията „Отворен уикенд” е валидна от 00:00 ч. на 29 април 2016 до 23:59 ч. на 2 май 2016. Каналите от пакета Diema Extra можете да гледате в мрежите на платформените оператори, които имат договор с „Нова Броудкастинг Груп“ АД за тяхното разпространение. Техническите процедури и всички съпътстващи процеси, свързани с реализирането на кампанията “Отворен уикенд“, са задължение на съответния платформен оператор. За повече информация, моля, обърнете се към вашия платформен оператор.
dindan написа:Както се чува,че от другия сезон нама да предават английските мачове,много е вероятно да изчезнат тия канали!
Потребители, разглеждащи този форум: metodito и 17 госта