Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот FLANKER » 07 юни 2015 23:18

dunavfc написа:
FLANKER написа:
becks32milan написа:
THE G.A.M.E написа:[center]Путин в Италия:
"Само болен човек може да помисли, че ще нападнем НАТО"
[/center]
:?

Разбира се. Путин не е психопат, няма да нападне 28 държави, дори да има подкрепата на Китай.

Факт.Някои(журналисти) не разбраха ли или умишлено не искат да разберат,че Русия няма намерение да напада никой.Естествено е ,че ще има реципрочен удар ,ако бъде нападната.

Чакай сега, нали далаверата беше, че САЩ нарочно ще провокират Русия, за да може последната да нападне и така да се даде възможност на САЩ да се включи и тя ?

Дунаве ,тук не можах да схвана за какво намекваш ,наистина.
САЩ ако искат да правят нещо ,то ще си е за тяхна сметка.Но в сметката след това ще трябва да се включи и останалия свят.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 юни 2015 23:29

Ти смяташ, че ако има война, то това ще бъде, защото САЩ ще е нападнала Русия и тя нямала да има, какво друго да стори освен да отвърне, но това не кореспондира с човекът, който винаги е прав, който твърди, че Русия ще влезе във войната , провокирани от САЩ.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 07 юни 2015 23:37

dunavfc написа:Ти смяташ, че ако има война, то това ще бъде, защото САЩ ще е нападнала Русия и тя нямала да има, какво друго да стори освен да отвърне, но това не кореспондира с човекът, който винаги е прав, който твърди, че Русия ще влезе във войната , провокирани от САЩ.

Така мисля аз .А другия човек кой е ? Путин,Сидеров...
За да има провокация ,трябва да има и последствия(понякога).Провокацията също си е един вид нападение.Но както казах -много е важно ,дали след тази провокация ще има последствия за провокираната страна или ще е от сорта на Доналд Кук .
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 юни 2015 23:44

Аз съм ти го казвал много пъти, няма от какво да се притесняваш, защото шансът за Трета Световна Война ( в момента ) е равен на 0 .
Не, че съм пророк или някакъв анализатор, просто смятам, че чисто логически няма никакво оправдание или изгода една подобна война.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 юни 2015 23:46

dunavfc написа:Ти смяташ, че ако има война, то това ще бъде, защото САЩ ще е нападнала Русия и тя нямала да има, какво друго да стори освен да отвърне, но това не кореспондира с човекът, който винаги е прав, който твърди, че Русия ще влезе във войната , провокирани от САЩ.

Нещо не си доразбрал. Русия ще действа съобразно интересите си, и ако за да ги защити, е нужна война, то тя ще влезе в тази война. Без коментари, обяснения и компромиси. Русия е последната страна на този свят, която може да изпитва страх, по обясними причини, и няма да се поколебае и за миг да изстреля ракетите с термоядрени заряди.
Който вденал-вденал. Обяснения не дължат никому, още повече на американци с традиционни интереси в традиционно стратегическата за тях Украйна, нито пък на ЕС, някога подложил задника си на Хилядолетния Райх като войски, индустрия и снабдяване на Вермахта за похода им на изток. Най - добрите приятели на Русия са руската армия и флот. Точка.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 юни 2015 23:50

Много нахъсано и надъхано го играеш, винаги когато става въпрос за невероятната и непобедима Русия, но дано някой ден не видим в реалност техните възможности, защото имам силни съмнения. Не можеш да ме убедиш, че една страна е велика и неповторима и може да си прави, каквото си поиска, когато тя самата не може да изгради една нормална магистрала между двата си най-големи града. Каква е тая велика страна и как светът да я вземе на сериозно, когато подобен маловажен проблем, като магистрала и създава проблеми ?

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 07 юни 2015 23:50

dunavfc написа:Аз съм ти го казвал много пъти, няма от какво да се притесняваш, защото шансът за Трета Световна Война ( в момента ) е равен на 0 .
Не, че съм пророк или някакъв анализатор, просто смятам, че чисто логически няма никакво оправдание или изгода една подобна война.

От сърце искам да си прав ,човече!
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 юни 2015 23:56

Колкото неща се случиха през последните 2 год. и война не стана, какво ли, трябва да се случи, че за да сътвори, такава !?
Ще мине тая година, санкциите срещу Русия ще паднат, нещата между Европа и Русия ще се възвърнат в нормалното си русло, те с американците ще се джафкат устно известно време и втората студена война ще бъде приключена. Губеща остава Украйна, освен, ако в дългосрочен план не бъде подпомогната от Европа и приета от ЕС. Ако Европа се отдръпне от Украйна, тежко им и горко, хем ще бъдат предадени, хем ще си останат без Крим и Донбас и хем ще бъдат в икономически колапс години наред.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 юни 2015 00:03

dunavfc написа:Много нахъсано и надъхано го играеш, винаги когато става въпрос за невероятната и непобедима Русия, но дано някой ден не видим в реалност техните възможности, защото имам силни съмнения. Не можеш да ме убедиш, че една страна е велика и неповторима и може да си прави, каквото си поиска, когато тя самата не може да изгради една нормална магистрала между двата си най-големи града. Каква е тая велика страна и как светът да я вземе на сериозно, когато подобен маловажен проблем, като магистрала и създава проблеми ?

Ти дали имаш съмнения, си е твой проблем. А може да питаш велики личности като Наполеон и Хитлер колко е победима Русия. И не се вглеждай в магистралите ѝ, гледай си на Вожда полюциите тук. Че открива един участък по два-три пъти. Русия не я мисли, там с древните методи създадоха ваксина за ебола, пък ултраразвитите раздават антракс наляво-надясно. В Русия гонят педерасите с камъни и БМБ, а тук твоите любимци им правят минети. Заеби...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 юни 2015 00:07

dunavfc написа:Колкото неща се случиха през последните 2 год. и война не стана, какво ли, трябва да се случи, че за да сътвори, такава !?
Ще мине тая година, санкциите срещу Русия ще паднат, нещата между Европа и Русия ще се възвърнат в нормалното си русло, те с американците ще се джафкат устно известно време и втората студена война ще бъде приключена. Губеща остава Украйна, освен, ако в дългосрочен план не бъде подпомогната от Европа и приета от ЕС. Ако Европа се отдръпне от Украйна, тежко им и горко, хем ще бъдат предадени, хем ще си останат без Крим и Донбас и хем ще бъдат в икономически колапс години наред.

Украинците си го набиха сами.Тяхната работа стана само приказките им големи.Колкото да им симпатизирам и да съм на тяхна страна, не мога да отрека факта че са пълни некадърници или по точно управляващите.Да те бият където те хванат при това с числено превъзходство и Ес и САЩ зад гърба, си е чиста доза некадърност.И за кво са ти в ЕС.Малко сме им ние, гърци и румънци.Та още едни гладници като нас.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”