ivan56 написа:fcb_bg написа:ivan56 написа:aleksandrov77 написа:Антибългарски хелзински комитет са неправителствена организация финансирана от НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД сиреч Брюксел, Тел Авив и Вашингтон която работи усилено за процесите на циганизация , ислямизация и ДЕБЪЛГАРИЗАЦИЯ!
Друг е въпроса , че сегашното правителство на Бойко Борисов работи усърдно за налагането на Новия ред!
Напълно възможно е ако демографските тенденции се запазят по същия начин в продължение на 50-60 години на територията на България да не остане нито един етнически българин!
Изчезваме като нация!
Единствения шанс да се спасим е да напуснем незабавно Еврогейския Съюз и НАТО и да се върнем в лоното на Русия!
Докато седим в ЕС и НАТО България управлявана от колониалните ни политици ще продължава да се дебългаризира , циганизира и ислямизира!
Мощен КОР за теб.
Щооооо? Ей сега и белгийците искат да ни връщат ромите. Като искат да ни ги връщат, да не дават акъл какво да прави държавата с тях.
Евах го и ЕС-то. То било много готино да вземаш само умното и кадърното, а плявата аааааайде да си седи в България.
Щото пак обърнахте темата на ЕС НАТО и Русия.Става въпрос за България.
Защото световната геополитика засяга пряко и България и аз обяснявам от къде произлизат проблемите на България!
Защото в България от 25 години на насам под диктовката на Брюксел, Тел Авив и Вашингтон се извършва процес на дебългаризация, циганизация и ислямизация ! И което и да е правителство на власт ще бъде длъжно да се съобразява с директивите на Брюксел за даване на права и привилегии на циганите, турците и всякакви други небългари!А българияте кучета ни яли!
Аз обяснявам от къде идва проблема с циганите!
В градовете демографския срив въври по-бавно, докато в селата и малките градчета на доста населени места в България не можеш да чуеш българска реч!
България не е само София , Пловдив, Варна , Бургас , Русе и Стара Загора!
Защото днес България се управлява от колониални политици които усилено работят за демографския срив!
2 500 000 българи напуснаха България, повечето от които млади и интелигентни хора!
Докато седим в ЕС и НАТО искате или не България ще продължава да се дебългаризира, циганизира и ислямизира!
И за това съм твърдо за напускане на ЕС и НАТО! Защото тези структури са антибългарски и работят за затриването на българската нация!