Groucho написа:vvessel написа:Оо да бе, щом нямам линк е пълна глупост както тази статистика, така и всичко останало което съм публикувал. А това че ти нямаш линк да опровергаеш , това няма значение. Единственият ти довод беше, че в Уикипедия цифрата за починалите за 2019 била различна от цифрата в цитирания сайт и край. - всичко което съм публикувал е лъжа и манипулация.
И-и-и-и-и-опhttps://forum.gong.bg/gong/viewtopic.ph ... start=1000
На тази страница съм дал линк към националния статистически институт на Италия, не четеш внимателно темата![]()
Не знам дали всичко, което си публикувал е лъжа и манипулация, това на Боян Чуков със сигурност беше невярно, а ти го публикува.
Да не говорим, че ти публикува и това![]()
[offtopic][/offtopic]vvessel написа:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2823104351106977&id=100002223187612
Едно интервю, което показва защо управляващите са се наакали от страх покрай тоя вирус. Защото най-вероятно са се усетили, че здравната ни система е толкова разбита, че започнат ли да се разболяват масово хората, трагедията ще е голяма.
М/у другото, един интересен факт казан в интервюто - 2008-ма година за един месец са починали 4000 души от свински грип в България. За един месец само тук, където сме 7 милиона. Сравнете го с днешната статистика за коронавируса в световен мащаб.
4000 души умрели за един месец от Свински грип в България. Вярно или невярно е според теб това за тия 4000 умрели за един месец в България от свински грип![]()
vvessel написа:Мето като ти каза, че имало 3-4 самоубийства , ти само смъртния акт не му иска. Но че вируса е старшен и ни връхлита с невиждана ярост, за това явно си съгласен. Един колега цитира Кантарджиев, ти пак дай линк за тия цифри, защото данните предполагат, че вирусът не е страшен. Но когато Бойко казва, че следващите две-три седмици ни чака ад, това е съвсем ок. Доказателства не ни трябват.
Напълно си ясен.
Естествено, нали според вас всички са умрели от инфаркти, а не от коронавирус. Аз пък искам да видя дали тия 3-4 не са се самоубили от любовна мъка примерно, че като гледам какво цитирате...
Не ми приписвай неизречени думи. Цитирай ме къде съм писал, че вирусът ни връхлита с невиждана ярост.
Радвам се, че съм ти ясенНо проверявай по някакъв начин това, което качваш, че в него ясно се вижда фалшива и невярна информация
Естествено, че тези твърдения за 4000 загинали от свински грип в БГ за месец е силно невярно.
Дори обаче жертвите на този пуст сегашен грип да са 4000 на месец от 7 млн, пак е приемлива цена за да се спаси икономиката!