Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот TristaNNN » 12 окт 2023 15:37

Тоя бонус 100% на Евърбет е страшна цигания. Тия дни разпитвам операторите им и излиза, че първо трябва да си загубиш собствените пари, за да играеш с бонуса, и това в рамките на 7 дни. Май на Алфауин беше такъв.
Ако имаше повечко бонуси от другите букмейкъри, може и да стане работата, ама само с едно Бетано няма как, много е опасно. :? Добре поне, че превъртането не е обвързано с бонуса, а с тегленето.
Три пъти ги питам какъв е срокът за превъртане, три пъти се правят на луди да ми отговорят.
Бал съм ги, ще си взема 10 кинта сигурен безплатен с 25 лева депозит и ще им следя промоциите и 0% маржовете.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

jokercheto82
Контакти:

Мнениеот jokercheto82 » 12 окт 2023 16:31

Аз го разбирам, че имаш 7 дни срок, съответно ако вкараш 100 ти дават 100 бонус. Почваш да играеш с твоите 100 и ако успееш да направиш залози за 1400 лева превърташ бонуса и получаваш и другите 100, ако някъде в етапа на разиграване фалираш, тогава се отключва бонуса за игра. Кофти на този букмейкър е , че няма опция за депозит изипей

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 окт 2023 17:08

jokercheto82 написа:Аз го разбирам, че имаш 7 дни срок, съответно ако вкараш 100 ти дават 100 бонус. Почваш да играеш с твоите 100 и ако успееш да направиш залози за 1400 лева превърташ бонуса и получаваш и другите 100, ако някъде в етапа на разиграване фалираш, тогава се отключва бонуса за игра. Кофти на този букмейкър е , че няма опция за депозит изипей

Грешиш. Ето какво ми отговориха:
[offtopic]След като сте приели бонусът, той вече е активен и може да се използва за залози. Първоначално ще играете с Вашите реални средства, а след това с бонусните такива. Тоест, залагате с реалният Ви баланс и при тяхната загуба се активира бонус баланса.
За да можете да направите теглене, първо трябва да разиграете 1400 лв. (при 100 депозит + 100 лв. бонус). Имате 7 дневен срок за изиграване на бонуса, в противен случай той се анулира.[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

jokercheto82
Контакти:

Мнениеот jokercheto82 » 12 окт 2023 17:52

Ами не греша, същото съм написал и аз, явно ти нещо не го разбираш.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 окт 2023 19:18

jokercheto82 написа:Ами не греша, същото съм написал и аз, явно ти нещо не го разбираш.

Ти си написал:
..ако успееш да направиш залози за 1400 лева превърташ бонуса и получаваш и другите 100...

А те казват:
...Имате 7 дневен срок за изиграване на бонуса, в противен случай той се анулира....

Няма вариант да "получиш" 100 лева, както ти твърдиш.
Такива бяха условията на някои други букмейкъри - изпълняваш условията за превъртане и бонусът директно ти влиза в изтегляемия баланс като кеш.
[offtopic]

jokercheto82
Контакти:

Мнениеот jokercheto82 » 12 окт 2023 19:56

Еми полуаваш ги, ако не се стигне до вариант в който си загубиш реалният баланс, след залози за 1400 лева, тия 100 бонус се присъединяват към реалният баланс, т.е получаваш 100 лева..

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 15 окт 2023 21:21

Играете ли Евроквалификациите по футбол ?
За мен те са много плодоносни.Слагам само на изявени фаворити срещу аутсайдери....но не за победа на фаворита на 1,05 - 1,10,нищо подобно :)
Корнери и мултирезултати само.Тоест коеф. между 2,50 и 3,00....
Мога да ви дам идея за един мач вдругиден - Сан Марино - Дания.Коефициентът за двойка е 1,01....обаче ако го заложите през два варианта (0-1,0-2,0-3) и (0-4,0-5,0-6) усредненият коеф. става 1,44 ! Гледах вчера целия мач С.Ирландия - Сан Марино(3-0),гостите не минаха центъра цял мач,гол едва ли ще вкарат и на датчаните....от друга страна Дания едва ли ще се напъва много,а може да играе и с резерви,така че по-скоро изключвам вариант да стане 0-7 или повече.

dunav84dunav
Контакти:

Мнениеот dunav84dunav » 17 окт 2023 07:28

отвориха и меджикбет-а. същите са като евербет, алфата и 8888. дано не фалират :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 окт 2023 19:08

dunav84dunav написа:отвориха и меджикбет-а. същите са като евербет, алфата и 8888. дано не фалират :)

А дадоха ли ти безплатните игри на машинките? Нали няколко седмици преди да отвори напълно сайта, се въртеше едно колело с награди след като се регистрираш? И пишеше, че ще ги получиш след като тръгнат.
При мен - к*р.
[offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 окт 2023 20:10

700 и кусур лв. над заложеното съм напред от квалификациите.
Нема 1Х2, само гол/гол и под/над 2.5 гола в мача. :lol:
Всъщност щях да съм с над 2 бона над залозите си, ако чехите беха вкарали на шиптарите в Тирана, ама тц, паднаха си като пичове с 0-3. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”