Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Част ли е gong.bg от медийната империя на Пеевски

Мнениеот Red Warrior » 19 фев 2014 14:39

obi4am_pirin написа:Част ли е gong.bg от медийната империя на Пеевски?Задавам най-обикновен въпрос и ако някой е запознат нека каже!
Всеки път щом напиша думата ДПС или турци и ми трият мнението...и логично дойде този най-обикновен въпрос!

Братле, не знам дали Гонг са част от медийната империя на Пеевски, но твоето ВМРО на Краси доносника стана к.рва на Бареков и Пеевски. :idea:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 фев 2014 14:43

Всички сме подвластни на нечия империя. Няма отърване ще знаеш :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 19 фев 2014 15:19

Red Warrior написа:
obi4am_pirin написа:Част ли е gong.bg от медийната империя на Пеевски?Задавам най-обикновен въпрос и ако някой е запознат нека каже!
Всеки път щом напиша думата ДПС или турци и ми трият мнението...и логично дойде този най-обикновен въпрос!

Братле, не знам дали Гонг са част от медийната империя на Пеевски, но твоето ВМРО на Краси доносника стана к.рва на Бареков и Пеевски. :idea:

не мога да не се съглася за съжаление...
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 19 фев 2014 15:24

Странджата написа:Човек, ако потърси отговор на зададения въпрос тука, ще се отврати от повечето мнения.
Аз също искам модераторите да бъдат публични и искам да разбера кой днес позволи тука да се ругае и обижда като за световно!
Настоявам да се каже кой днес е модератор на тази тема и в каква степен е спазил правилата на форума! И моля свестните тука да ме подкрепят!

Ех, Странджа, Странджа, славни знаменосецо! Дали някога в Балкана си представяше потомците такива, каквито ги виждаш днес. Невъзпитани, груби, неграмотни, без капка уважение към околните, следователно и без лично достойнство. Опитваш се да въведеш ред, призоваваш длъжностните лица да се намесят. Напразно. Едва ли им прави впечатление. В Родината ценностната система липсва, рухна. Това да не ти е кръчмата в Браила. Стой си там!
Последна промяна от Живко6461 на 19 фев 2014 15:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 19 фев 2014 15:25

хайде някой да каже собственика на някой от водещите отбори да не бил или да не е от сенчестия бизнес.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 19 фев 2014 15:36

CTAHKO написа:Ей сега набързо ще ти обяснят че си трол, ще те питат колко ти плащат и ще ти заключат темата :lol: Може и в командировка да те изпратят :) Сега така е модерно да се процедира :lol:

Някои от троловете вече си признаха :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 19 фев 2014 15:52

DANS написа:
viali69 написа:Не ! Гонг няма нищо общо с Делян Пеевски ! Поровете из интернет и ще видите чия собственост е Гонг.

Както вече писах, част е от медийната ДС империя, собственика е агента на Държавна сигурност 6-ти отдел Радосвет Радев - агент Карак! :twisted:

Търсете връзката по линия на Държавна сигурност - ДПС! Всички са от едно ДС котило!

Гонг имат нови собственици от поне няколко месеца насам. Те нямат нищо общо с Делян Пеевски и ДПС. Нито с Радосвет Радев.
Новите собственици на Гонг са тези, които купиха НОВА телевизия. Имаше изнесени данни, че става дума за еврейска фирма. Не съм се задълбочавал да проучвам повече.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 19 фев 2014 15:54

obi4am_pirin написа:
Red Warrior написа:

Което е много жалко. ВМРО ми бяха най-симпатичната партия след ДСБ. Бих предпочел да направим коалиция с тях отколкото с Касим Дал, или Пръмова. Но трябва първо да разкарате доносниците и да върнете ВМРО при идеите му, които не са слугинаж на олигархията. Каракачанов превърна ВМРО в еднолично ООД. Бийте му шута най-сетне!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 19 фев 2014 16:14

Red Warrior написа:
obi4am_pirin написа:
Red Warrior написа:

Което е много жалко. ВМРО ми бяха най-симпатичната партия след ДСБ. Бих предпочел да направим коалиция с тях отколкото с Касим Дал, или Пръмова. Но трябва първо да разкарате доносниците и да върнете ВМРО при идеите му, които не са слугинаж на олигархията. Каракачанов превърна ВМРО в еднолично ООД. Бийте му шута най-сетне!

Изгубена кауза...
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 19 фев 2014 16:19

viali69 написа:
DANS написа:
viali69 написа:Не ! Гонг няма нищо общо с Делян Пеевски ! Поровете из интернет и ще видите чия собственост е Гонг.

Както вече писах, част е от медийната ДС империя, собственика е агента на Държавна сигурност 6-ти отдел Радосвет Радев - агент Карак! :twisted:

Търсете връзката по линия на Държавна сигурност - ДПС! Всички са от едно ДС котило!

Гонг имат нови собственици от поне няколко месеца насам. Те нямат нищо общо с Делян Пеевски и ДПС. Нито с Радосвет Радев.
Новите собственици на Гонг са тези, които купиха НОВА телевизия. Имаше изнесени данни, че става дума за еврейска фирма. Не съм се задълбочавал да проучвам повече.

По скоро казваш което ти изнася , тоест тролстваш :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Свободна зона”