Масов побой между феновете на ЦСКА и Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Масов побой м/у феновете на ЦСКА § ЛЕВСКИ

Мнениеот ros » 28 дек 2011 00:03

Viktor4o_Rs написа:гоУеми сте. Тук не става въпрос дали сините са "по-яки" от червените или обратно. Проблемът е, че българи трепят българи. В 21-ви век, на връх Коледа и в навечерието на Нова година. А по различните форуми ще се "изтрепят" дечица, на които мама и тати са им купили лаптопче или смартфонче- да се изтипосват на бабаити и "отмъстители". Ненормални хора. И същите тези са БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ. Всъщност, вече е ясно- тази страна няма бъдеще с такъв народ и такова младо поколение. Защото всичките тези изстъпления се правят от едни жалки нещастници на възраст 14- 24 години, оставени да "се развиват правилно" от своите родители и не осъзнали смисъла на човешкото здраве и живот.Колкото повече чета "изхвърлянията" тук и на други места, толкова повече ми става ясно, че България е обречена на самоунищожение. И няма по-голям враг за нея от самият й прост народ.

Един от малкото смислени постове, но за съжаление никой няма да му обърне внимание в общия поток на закани от разни комплексари и форумни хулигани ...

Аз също щях да го цитирам, но като му видях аватара и го сметнах за пълно лицемерие...

иначе

ЦЯЛАТА ТАЗИ ПРОСТОТИЯ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СПРЕ, ОТДАВНА ИЗТЕЧЕ ТОЛЕРАНТНИЯ КЪМ ТАКИВА ПРОЯВИ ПЕРИОД
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
balef

Re: Фенове на цска безчинстват в София

Мнениеот balef » 28 дек 2011 00:05

Бъдете мъже в живота а не курви .... боклуци !!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 дек 2011 00:05

Cesc Fabregas написа:
flo написа:
Red Warrior написа:Моето заглавие беше по-готино: "Фенове на ЦСКА млатят наркоманите от София-Запад" 8-)

Момче не се излагай, щото не си бил там и не знаеш нищо.

1.Чорбарчетата вместо да бият хората от СЗ, нападат всичко в автобуса-жени ,деца...всичко.
2.Не знам при хората от СЗ какво е положението, но при вас е доста тежко.Няколко задържани и още толкова са откарани в Пирогов.

A бити майки с колички има ли тоя път? А инвалиди? :lol: :lol: :lol:

Тук не си прав, имало е всякакви. Кретени абсолютни има ги във всички агитки, после защо няма хора на стадиомните, ами няма да има с такива кретенчета. От 14 годишни ги учат....

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 28 дек 2011 00:06

POPCORN написа:аз нямам обяснение.това го мразя най-много на футбола.липса на мозък и комплексарщина най-вече.и после да се похвалиш бях там и се бихме и така.на един му счупих главата и така.ама те си се хвалят в тяхните среди, защото ако се похвали на мене или на някой друг няма да му се издигне в очите.Това за мене си е яка комплексарщина, затова стават тия неща!

Естествено, че е комплексарщина и то точно след Коледа. Толкова ли нямат близки, сигурно на никой не му пука за тях или по-точно на тях не им пука за никой, де да знам - кретенизъм. Както написах и в другата тема, това са просто едни престъпници и дано си получат заслуженото.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 дек 2011 00:06

Абе кви са тея глупости бе? Кво пак намесвате фракции.. Нито една фракция нема да тръгне се прибира с градския транспорт. Некви палччовци са решили се правят на интересни. Е такива утрепки нямат място в сектора. Са фенове на ЦСКА са били левскари, а пролетта, след мача със Славия, сини фенове спряха наш автобус и пребиха по същия начин фенове на ЦСКА. Тва е малоумно..но няма как да се спре. Точните хора нема да тръгнат се бият из рейсове.. знаят се и знаят къде и кога. Смърт за такива хулигани!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 28 дек 2011 00:07

Страшни боклуци! На мъже ли се правят - ако са мъже да се бяха били с юмруци и то далече от невинни. Явно са поредните недорасли "ултраси"! Трябва затвор за тия, ако ги хванат!
И после разправяйте пак, че агитките не гонят хората от стадиона. След тая новина кой баща ще си пусне детето на мач през пролетта? Аз лично много се радвам, че малкият ми брат не е толкова запален по футбола като мен.

plamenchoruse
Контакти:

Мнениеот plamenchoruse » 28 дек 2011 00:08

Narkomanska rabota,nqma da sedne da hapva i piiva s priqteli,a odi i pravi prostotii:)Vesela koleda da umrete ot gabi:)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 28 дек 2011 00:08

Rivaldo10 написа:
POPCORN написа:аз нямам обяснение.това го мразя най-много на футбола.липса на мозък и комплексарщина най-вече.и после да се похвалиш бях там и се бихме и така.на един му счупих главата и така.ама те си се хвалят в тяхните среди, защото ако се похвали на мене или на някой друг няма да му се издигне в очите.Това за мене си е яка комплексарщина, затова стават тия неща!

Естествено, че е комплексарщина и то точно след Коледа. Толкова ли нямат близки, сигурно на никой не му пука за тях или по-точно на тях не им пука за никой, де да знам - кретенизъм. Както написах и в другата тема, това са просто едни престъпници и дано си получат заслуженото.

няма да си гфо получат..сега четох в ливеспорт, че мвр нямали да разследват случая , защото никой не е подал жалба :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 28 дек 2011 00:08

Red_Girl написа:Абе кви са тея глупости бе? Кво пак намесвате фракции.. Нито една фракция нема да тръгне се прибира с градския транспорт. Некви палччовци са решили се правят на интересни. Е такива утрепки нямат място в сектора. Са фенове на ЦСКА са били левскари, а пролетта, след мача със Славия, сини фенове спряха наш автобус и пребиха по същия начин фенове на ЦСКА. Тва е малоумно..но няма как да се спре. Точните хора нема да тръгнат се бият из рейсове.. знаят се и знаят къде и кога. Смърт за такива хулигани!

Изненадваш ме, очаквах доста по-различен коментар от теб. :)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 28 дек 2011 00:09

Red_Girl написа:Абе кви са тея глупости бе? Кво пак намесвате фракции.. Нито една фракция нема да тръгне се прибира с градския транспорт. Некви палччовци са решили се правят на интересни. Е такива утрепки нямат място в сектора. Са фенове на ЦСКА са били левскари, а пролетта, след мача със Славия, сини фенове спряха наш автобус и пребиха по същия начин фенове на ЦСКА. Тва е малоумно..но няма как да се спре. Точните хора нема да тръгнат се бият из рейсове.. знаят се и знаят къде и кога. Смърт за такива хулигани!

+ 1 !
Изображение

Върни се в “Свободна зона”