Одобрявате ли протеста на пшеничната мафия и БДЖ ? (АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Одобрявате ли протеста на зърнопроизводителите и БДЖ

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Одобрявате ли протеста на пшеничната мафия и БДЖ ? (АНКЕТА)

Мнениеот Кашчей » 07 дек 2011 19:31

pomiqrat написа:
Кашчей написа:
pomiqrat написа:Значи разбрах, че в тоя форум пишат слабоумни хора. Никой нищо не е обещавал на зърнопроизводителите. Възможо е да ви ги увеличм.Възможно е и да спечелиш от тотото като си пуснеш фиш, но не е гарантирано

Добре де, пусни текста на споразумението или дай линк към него, за да го прочетем.Така го караме повечето на чуто оттук - оттам.

Земеделците като имат договор защо не го извадят? Ако имат договор няма да се правят на ощипани госпожички, а ще си търсят правата в съда. Имат едно правно нищо и сега ги е яд, че са ги преметнали. Новини не гледате ли. Още тогава се казваше при възможност и определени обстоятелства ще им увеличат субсидиите.

http://politicheski.pogled.info/news/25758/YAnaki-Stoilov-GERB-spesti-gorchivite-hapove-predi-izborite

Виж сега, хайде да не говорим за съда, особено за българският съд!Той е доказал, че е невменяем, но няма кой да го освидетелства, за съжаление!Естествено, че при преговори от такова естество не се сключва договор, а споразумение ( с българското име "договореност").
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

victor__
Контакти:

Мнениеот victor__ » 07 дек 2011 19:36

Мъка е начина по който се държи кашата в главата ти, но това както казах, не е мой проблем.

Правителството е сложило подпис под този документ, нали така? Айде сега ми прочети предния пост, дано схванеш какво имам предвид.
И не, не защитавам протестиращите. С това мислене, ако не си с мен си против мен, не се стига до никъде. Писах вече, и двете страни се държат неадекватно, нагло и безочливо. Проблеми има, но те не са в това, колко пари ще получат шепа и без това богати арендатори. Направи си труда да помислиш извън простото Герб срещу стачкуващи

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 дек 2011 19:42

Разлика между договор и споразумение няма. Двете са едно и също в правния живот. Ваш проблем е как си го тълкувате житейски.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 дек 2011 19:46

victor__ написа:Мъка е начина по който се държи кашата в главата ти, но това както казах, не е мой проблем.

Правителството е сложило подпис под този документ, нали така? Айде сега ми прочети предния пост, дано схванеш какво имам предвид.

И не, не защитавам протестиращите. С това мислене, ако не си с мен си против мен, не се стига до никъде. Писах вече, и двете страни се държат неадекватно, нагло и безочливо. Проблеми има, но те не са в това, колко пари ще получат шепа и без това богати арендатори. Направи си труда да помислиш извън простото Герб срещу стачкуващи

Дано разбереш сега. Правителството е съставило така договора, че ако еди ко си, ще направи еди що си. Чаткаш ли. Като са подписвали да са чели внимателно.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 дек 2011 19:52

pomiqrat написа:
victor__ написа:Мъка е начина по който се държи кашата в главата ти, но това както казах, не е мой проблем.

Дано разбереш сега. Правителството е съставило така договора, че ако еди ко си, ще направи еди що си. Чаткаш ли. Като са подписвали да са чели внимателно.

Добре де, помолих те веднъж, сега повтарям-покажи го този договор-споразумение, да прочетем за какво става реч.

Дали с всички браншови организации се сключват такива бюджетно-предизборни споразумения :roll:

ПП-Дянков досега (в нормална държава, с нормален премиер, а не ленторез) щеше да си е заминал няколко пъти от поста!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

victor__
Контакти:

Мнениеот victor__ » 07 дек 2011 19:54

Т.е се кефиш че имаме едно ментарджийско правителство. И му се кефиш, именно заради това. Браво, утре като те засегне тебе предполагам няма да пискаш. 10 пъти да ти го напиша, та да го разбереш - жалко е че имаме такова правителство, жалко е и че подобни индивиди като протестиращите за "зърнопроизводителите на България"

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 дек 2011 20:02

Ангеле, да не ти приличам на зърнопроиводител или на Бойко Бориов, че да го имам тоя договор???

100 пъти ли да го повтора, ако договорът е в полза на пщеничковците да са го зивадили, а нямаше да протестират. В момента защо протестират? Защото са тъпи ли?

Защо да е ментарджийско правителство в този случай. Умните си изготвят договорите в своя полза. Проблем е на глупака, който си е сложил подписа.

Ваш проблем си е, че сте гласували за ГЕРБ, НДСВ, СДС, а не мой. Чакайте следващия Супермен с обещанията и гласувайте за него. За когото и да гласувате все едно и също.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 дек 2011 20:09

pomiqrat написа:Ангеле, да не ти приличам на зърнопроиводител или на Бойко Бориов, че да го имам тоя договор???

100 пъти ли да го повтора, ако договорът е в полза на пщеничковците да са го зивадили, а нямаше да протестират. В момента защо протестират? Защото са тъпи ли?

Защо да е ментарджийско правителство в този случай. Умните си изготвят договорите в своя полза. Проблем е на глупака, който си е сложил подписа.

Ваш проблем си е, че сте гласували за ГЕРБ, НДСВ, СДС, а не мой. Чакайте следващия Супермен с обещанията и гласувайте за него. За когото и да гласувате все едно и също.

Случайно ли пропусна БСП в този списък?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

victor__
Контакти:

Мнениеот victor__ » 07 дек 2011 20:10

Умните правителства си вършат работата в полза на народа си. Нашите не са от тях, поне аз не съм забелязъл.
100 пъти може и да повтаряш, ама е достаъчно един път да осмислиш какво ти се казва - Споразумение се казва първо, и второ ако правителството беше честно тогава и да каже - Пичове това са парите, повече няма - е едно. Да клинчи е съвсем друго. И трето - ако не бяха с посрани гащи, досега да са ги разхвърляли, а не да им метат пред тракторите.
За гласуването и че едно и също и няма значение за кого, мисля нямаме различия.
На въпроса от мнението преди мен, ми е интересно как ше отговориш

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 дек 2011 20:12

vaskonti написа:
pomiqrat написа:Ангеле, да не ти приличам на зърнопроиводител или на Бойко Бориов, че да го имам тоя договор???

Случайно ли пропусна БСП в този списък?

Те не се появяват от нищото като Супермен (останлите партии), а си съществуват от 1 век.

Върни се в “Свободна зона”