Коя е любимата ви бира ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Коя е любимата ви бира ?

Мнениеот milen.hristov » 03 юни 2011 17:54

Бекс,Каменица,Славена

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 юни 2011 17:55

Някои може би си спомнят, навремето имаше Шуменско в малки бутилки в едни луксозни картонени стекове по 6 броя. Е това е най-добрата бира :!: Сегашното шуменско също е от най-добрите бири на пазара, но не е като онова...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 03 юни 2011 17:59

Баща ми вчера ми разправяше за това шуменско, дето го имало на много малко места, трудно за намиране. Била някаква невероятна бира 8-)
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 03 юни 2011 20:52

Загорка и Ариана най-често пия. 8-)
Изображение

would
Контакти:

Мнениеот would » 05 юни 2011 20:25

Шуменско и Ариана.

Потребителски аватар
G.B.S
Контакти:

Мнениеот G.B.S » 05 юни 2011 20:53

nomeruno написа:Аз предпочитам Ариана! Преди бях фен на Леденика (колкото и странно да ви звучи това), но вече от доста време любимата ми бира беше превърната в помия. Понеже Леденика си спечели масово и поголовно негативно отношение искам да кажа няколко неща защо стана това. Когато масово се приватизираха пивоварните в България към мездренската фабрика имаше оферти от Унгария и Чехия. Но тогавашния директор на Леденика Йордан Банински (лека му пръст) не пожела фирмата да бъде продадена и даде такава цена на офертата, че да откаже купувачите. Няколко години след това нещата вървяха към фалит и преди да се случи това Леденика бе купена от варненското дружесто Булбрю на покойния Михаил Михов (Мишо бирата). Това което се доставя в търговската мрежа с етикет Леденика е по-лошото качество на Булбрю. По-доброто заминава с други етикети (нещо като SONY и BEKO, ASUS и ASROCK - една платкаджийница, но различно качество). Понеже съм от Мездра и познавам хора работещи в завода мога да ви уверя, че съм пил (преди 3 - 4 години) Леденика директно донесена от завода, която ще засрами половината марки в България. Но търговски интереси са причината течноста в бутилките с етикет Леденика да е всичко друго, но не и бира.

Преди 2-3год и аз пиех Леденичка в гумените ботилки и беше доста добра,сега вече за нищо не става,за тва минах на Ариана и Старопрамен

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 13 юни 2011 21:39

Да съм в тон с предните коментари ще кажа Бургаско !!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 13 юни 2011 23:12

Анадолско пиво
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Върни се в “Свободна зона”