7 351 234 души е населението на България, Пловдив втори!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: 7 351 234 души е населението на България, Пловдив втори!

Мнениеот megan fox » 14 апр 2011 20:58

Irish stout написа:Филипово не е село мой човек, села са били Коматево и Прослав, но те още от 69-те са квартали на Пловдив. За Филипово те подвежда името. :mrgreen: Греда, както се казва.

По отношение на работата в и около Пловдив, дръпни един тигел около Пловдив да видиш колко нови предприятия има. Молчетата не са критерии за развитие :mrgreen:

Предприятия казваш....? Я ми кажи поне една крупна компания от ранга на ТИМ в Пловдив?! Че във Варна само за ТИМ работят общо над 50000 души!!! ;) Да не говорим, че "Химимпорт" е собственост на ТИМ... толкова работни места само в един консорциум... не, че нещо ама Пловдив може само да сънува подобно нещо! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: 7 351 234 души е населението на България, Пловдив втори!

Мнениеот Irish stout » 15 апр 2011 10:04

megan fox написа:
Irish stout написа:Филипово не е село мой човек, села са били Коматево и Прослав, но те още от 69-те са квартали на Пловдив. За Филипово те подвежда името. :mrgreen: Греда, както се казва.

По отношение на работата в и около Пловдив, дръпни един тигел около Пловдив да видиш колко нови предприятия има. Молчетата не са критерии за развитие :mrgreen:

Предприятия казваш....? Я ми кажи поне една крупна компания от ранга на ТИМ в Пловдив?! Че във Варна само за ТИМ работят общо над 50000 души!!! ;) Да не говорим, че "Химимпорт" е собственост на ТИМ... толкова работни места само в един консорциум... не, че нещо ама Пловдив може само да сънува подобно нещо! ;)

Хах, това е една тема, за която може да се отдели доста време. 8-)

Така, по същество - винаги съм се чудел на варненци (сигурен съм, че не всички са такива), които се кефят, че във Варна редът се определя от варненските мутри, а не от софийски или други мутри. Какво значение има в крайна сметка това, след като все са мутри и си въртят далаверите без хората да имат някакъв глас или значение?
Апропо, компания ТИМ няма. А наличието на подобни мафиотски структури се счита за особен икономически успех само в сбъркани общества, а нашето е такова със сигурност.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Свободна зона”