Поради технически проблеми на Zamunda.net нашият сайт работи при необичайно високо натоварване и е възможно временнo ограничаване на достъпа за потребители с ранг по-малък от Супер Потребител, както и други смущения в работата му.
Благодарим Ви за разбирането и търпението.
Това го пише в Арена
Удрят "Замунда" и "Арена" ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Удрят "Замунда" и "Арена" ?
Хмм,имат проблеми точно когато откриват новата телевизия на БТВ? Само на мен ли това ми се струва странно?
SANSIRO7 написа:Поради технически проблеми на Zamunda.net нашият сайт работи при необичайно високо натоварване и е възможно временнo ограничаване на достъпа за потребители с ранг по-малък от Супер Потребител, както и други смущения в работата му.
Това го пише в Арена
Това със сигурност не е вярно за "супер потребителите",защото и двата ми профила в замунда са с такъв ранг,но не мога да влизам в сайта

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:SANSIRO7 написа:Поради технически проблеми на Zamunda.net нашият сайт работи при необичайно високо натоварване и е възможно временнo ограничаване на достъпа за потребители с ранг по-малък от Супер Потребител, както и други смущения в работата му.
Това го пише в Арена
Това със сигурност не е вярно за "супер потребителите",защото и двата ми профила в замунда са с такъв ранг,но не мога да влизам в сайта
Тук се говори за Арена

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:Тук се говори за Аренаи за Супер потребителите там
SANSIRO7 написа:Поради технически проблеми на Zamunda.net нашият сайт работи при необичайно високо натоварване и е възможно временнo ограничаване на достъпа за потребители с ранг по-малък от Супер Потребител, както и други смущения в работата му.
[center]

[offtopic]Предполагам момчето е сгрешило и затова е станало объркването

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
0007 написа:Madridist написа:SANSIRO7 написа:Поради технически проблеми на Zamunda.net нашият сайт работи при необичайно високо натоварване и е възможно временнo ограничаване на достъпа за потребители с ранг по-малък от Супер Потребител, както и други смущения в работата му.
Това го пише в Арена
Тук се говори за Аренаи за Супер потребителите там
Да аз от Арена свалям без проблеми за сега, но ако може да им се вярва,а не виждам защо не, то проблема със Замунда е технически, а не са спряни.
Предвид грипната ваканция,много ученици си седят вкъщи и теглят нон стоп филми от секцията с трите хикса и сигурно това е довело до тези "технически проблеми" 

batmanlevski написа:аз съм супер потребител с качени над 880 гигабайта и с коефицент 6,713 и отново не мога да вляза в Замунда,май проблема е някакъв друг ?
Пичове четете какво ви пиша-Съпер потребители само в Арена, Замунда изобщо не работи поради техн. причини.

- batmanlevski
- Контакти:
аз съм супер потребител с качени над 880 гигабайта и с коефицент 6,713 и отново не мога да вляза в Замунда,май проблема е някакъв друг ?
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Madridist написа:0007 написа:Тук се говори за Аренаи за Супер потребителите там
[center][/center]
[offtopic]Предполагам момчето е сгрешило и затова е станало объркването[/offtopic]
Ама Мадридисте-споменава се,че е от екипа на Арена

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.