Мнението ви за Хелоуин
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мнението ви за Хелоуин
може ли само да ми обясните защо обиждате инако-мислещите хора? 

[center]
[/center]

Gonzo0009 написа:а ти докато си в чужбин и им лижеш задниците и им миеш кенефите разказваш ли им какви сме "ганьовци балкански"... За такива като тебе завод за патрони няма да ми стигнебегай да лижеш американски и западноевропейски задници
Ето го и поредния неграмотен, партиен секретар ! Чак и патрони му в празната тиква... Накъде си се запътил бе, Сталин !?
Има и други професии в "чужбин", освен да миеш "кенефи" и да лижеш задници, но точно пък ти откъде да знаеш !?
Не завод за патрони а завод за вибратори няма да ти стигне на теб !
-
Принципно, няма лошо всеки да си празнува каквото си иска.
Но, когато тия празнуващи, се опитват да въвлекат и останалите в това .... това вече засяга и тия, които не им се празнува !
Всеки може да празнува каквото си иска, все пак се "водим" > демократична държава ( поне на думи и по конституция ) ....но да не се натрапва това и на останалите, които смятат, че даденият празник не струва !
Но, когато тия празнуващи, се опитват да въвлекат и останалите в това .... това вече засяга и тия, които не им се празнува !
Всеки може да празнува каквото си иска, все пак се "водим" > демократична държава ( поне на думи и по конституция ) ....но да не се натрапва това и на останалите, които смятат, че даденият празник не струва !
Стават много готини партита във всяка дискотека.
- Blacksea13
- Контакти:
Честит празник,Българи!Днес е денят на народните будители.СЪБУДЕТЕ СЕ ЗА БЪЛГАРСКОТО...ако поне малко от него е останало във вашите души.
Не смятам ,че ние сме способни да го направим както американците примерно ,ние сме много далеч!