Не говорете с извънземни!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Не говорете с извънземни!
Siegfried, това, че нещо се предава от поколение на поколение не го прави автоматично истина. То се е предавало и че Земята е плоска, предавало се е и че Слънцето се върти около нея, и неблагоразумните хора, имали наглостта да мислят, са били изгаряни на клада от едни други... сещаш ли се кои?
dafquezz написа:Siegfried, това, че нещо се предава от поколение на поколение не го прави автоматично истина. То се е предавало и че Земята е плоска, предавало се е и че Слънцето се върти около нея, и неблагоразумните хора, имали наглостта да мислят, са били изгаряни на клада от едни други... сещаш ли се кои?
Католиците .
Пак се издъни , научи си понятията и след това давай факти и тн .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
dafquezz написа:Love_ написа:Та споделете, вярно ли е 7+8=16 и ако не защо ? Нека някои с напреднали знания по математика да се опита да ми каже вярно ли е и ако не защо.
Щом това е проблема, нека и учител да дойде ще ми е интересно да чуя !
Чел ли си 1984? Много напомняш на един от героите там
хахаха
100% е този, който измъчваше главния герой накрая (забравил съм имената)
Имай ш предвид, че те не вярват в нереалното

И никой не е създал маймуната, произлязла е от други по-ранни форми на живот. За да изпреваря въпроса ти, и те не са създадени, формирали са се първоначално в океаните при определени климатични условия и наличие на определени вещества във водата.
Аха, католиците са злите, те нямат нищо общо с твоята вяра...
Аха, католиците са злите, те нямат нищо общо с твоята вяра...
Последна промяна от dafquezz на 27 апр 2010 03:07, променено общо 1 път.
dafquezz написа:dafquezz написа:Siegfried, това, че нещо се предава от поколение на поколение не го прави автоматично истина. То се е предавало и че Земята е плоска, предавало се е и че Слънцето се върти около нея, и неблагоразумните хора, имали наглостта да мислят, са били изгаряни на клада от едни други... сещаш ли се кои?
И никой не е създал маймуната, произлязла е от други по-ранни форми на живот. За да изпреваря въпроса ти, и те не са създадени, формирали са се първоначално в океаните при определени климатични условия и наличие на определени вещества във водата.
А кой е създал веществата и водата ?
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Само с 1 нещо ви обарям смешните теории 7+8=16 ? Моля, само не ми цитирайте художествена литература, ако в Англия бил комунизма и т.н. Казах ви отговорете ми на въпроса, другите ви неща са празни приказки и въртене на едни и същи неща. Поровете се ако искате в нета.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
На ударен ли се правиш? Честно? Почва да става смешно, да ти проследя всичко до големия взрив ли? Вземи кой да е учебник и прочети. За откритията на съвременната наука има много повече доказателства (ууу, лоша дума, мразим я), отколкото за измисления ти Бог. А кой е създал големия взрив ще ме питаш ли?
Love, говориш несвързано. Иронизирах те, заприлича ми на герой, който с мъчения убеди човек, че 2+2 е равно на 3, 5, или и двете, стига Партията да го поиска. В твоя случай партията е Бог. Питай го него колко смята че е 7+8, той ще ти каже ИСТИНАТА
Love, говориш несвързано. Иронизирах те, заприлича ми на герой, който с мъчения убеди човек, че 2+2 е равно на 3, 5, или и двете, стига Партията да го поиска. В твоя случай партията е Бог. Питай го него колко смята че е 7+8, той ще ти каже ИСТИНАТА

Човек нападащ други хора, не е достоен да проповядва религия основана на любов!
Това е основно понятие, което ти липсва на теб Siegfried! Имаш си понятие от тази религия, точно толкова, колкото и тези на които се опитваш да я проповядваш. Нямаш грам представа от историята на тази религия, от еволюцията и, от това през което е преминала за толкова години.
Ти дори не си и фанатик, ти си човек, който парадира с религията си, без изобщо да я познава и би се отрекъл от нея в първия момент в който ти стане неудобна.
Това е основно понятие, което ти липсва на теб Siegfried! Имаш си понятие от тази религия, точно толкова, колкото и тези на които се опитваш да я проповядваш. Нямаш грам представа от историята на тази религия, от еволюцията и, от това през което е преминала за толкова години.
Ти дори не си и фанатик, ти си човек, който парадира с религията си, без изобщо да я познава и би се отрекъл от нея в първия момент в който ти стане неудобна.
dafquezz написа:На ударен ли се правиш? Честно? Почва да става смешно, да ти проследя всичко до големия взрив ли? Вземи кой да е учебник и прочети. За откритията на съвременната наука има много повече доказателства (ууу, лоша дума, мразим я), отколкото за измисления ти Бог. А кой е създал големия взрив ще ме питаш ли?
Вие просто въртите едни и същи общи приказки. Има неща, които просто не разбираме. Просто нямаме достатъчно акъл да ги разбереме. 7+8=16 е вярно в една бройна система не десетичната. Само, че щеше да бъде отречено от много хора. Просто нямаме достатъчно знания за да наредиме целия пъзел, както навремето е нямало достатъчно знания да се докаже, че Земята е елипс и т.н и т.н. Затова се развиваме и всичко си идва на мястото. Не може да отречеш божественото, ако отричането му те прави по-сигурен и че ти сам определяш съдбата си и всичко зависи от тебе,твоя воля ! Както виждаш всичко в природата е създадено с невероятна математическа точност поради някаква причина, както и ние. Едва използваме и 10-11% от мозъка си, а какво ще стане ако може да използваме 70% ? Какви ще са ни познанията за света и за божественото. Виж преди 3000-4000 години колко процента са използвали от мозъка ? Тука си играем на догадки, за тебе няма, за мене има. Никой не може да каже със сигурност кой от двамата ни е прав ! Времето ще покаже, кой е прав ! Глупаво е да обиждаш някого, защото не вярва в това, което ти изповядваш. Особено като не може да докажеш, че не е прав !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Love_ написа:Само с 1 нещо ви обарям смешните теории 7+8=16 ? Моля, само не ми цитирайте художествена литература, ако в Англия бил комунизма и т.н. Казах ви отговорете ми на въпроса, другите ви неща са празни приказки и въртене на едни и същи неща. Поровете се ако искате в нета.
Кво обаряш пък ти бе? Знаеш ли за какво спориме изобщо