1982 написа:Betchualeng Arnaikem написа:Така е. Единственото достойнство на тия 120 е.. че не убиват някой друг, само себе си.
Чакай, че макар да знам много подобни случаи (не само в Русия) още ме напушва смях.
По-притеснителното е това какъв ли живот трябва да живееш, за да се наливаш масово с всевъзможни отрови и боклуци. Изперкали убийци има навсякъде, аз редовно засичам информации за убийства в Русия, но не пускам теми за тях, просто защото не съм като тъпите московски тролове.
Ти не знам иначе колко подобни случаи знаеш, ама само в последните месеци от Русия валят случаите на смърт от отравяне с боклуци, за последно в Петербург са намерени 3 трупа. Такова нещо другаде няма, такава масовост на смърт от пиене на отрови.
Абе човек по света има много хора, които живеят зле. Колко от тях хващат да се наливат с препарат за миене на джамове или нещо такова, като процент? Колко процента от тях го правят дори на места, където сред бедняците е разпространен алкохолизма?
Дори тук в България съм виждал клошари, бедняци и т.н. алкохолици, които пари за алкохол нямат. Спирт пият, ама надали и 1 процент от тия, дето познавам дори са си помислили да излочат някое шише балсам за коса или нещо такова.
Ще просят, дори ще крадат, ще ровят по кофите за да си пийнат, но е слабо вероятно да изберат някакви.. домакински препарати за напитка.
Изглежда просто някои хора не са у ред с главата и то доста.
Между другото.. ако трябва да сме справедливи.. на фона на общия брой бедни хора, които са пияници в Русия процента наливащи се с домакински препарати и т.н. е по-скоро нисък. Тия без пари пият всякакви странни домашарки със съмнително качество, но повечето не са чак толкова глупави да преминат на антифриз. Просто се шуми повечко около ненормалниците, наливащи се с домакински препарати и това е нормално: тези случаи са демонстрация на абсурден дебилизъм.