Масова стрелба на международно летище в САЩ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Масова стрелба на международно летище в САЩ

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 14 яну 2017 20:34

1982 написа:При първия случай имаме няколко загинали, при втория близо 80 ..... естествено, че първият. 8-) 8-)

Е не е баш така. Простичко е...
В единия случай някакви типове (10,20, 100, все едно) решават да излочат някаква гадост. Колкото и да са те.. те действат на своя отговорност. Решението да пият това и риска да умрат са си за тях.

В другия случай някой хахавел решава да застреля малко хора. Нито една от жертвите обаче не е избрала варианта да бъде отстреляна.

Предпочитам варианта, в който умрелите са такива заради собствените си решения. Звучи грозно, но всъщност е логично.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 яну 2017 21:46

Betchualeng Arnaikem написа:Така е. Единственото достойнство на тия 120 е.. че не убиват някой друг, само себе си.
Чакай, че макар да знам много подобни случаи (не само в Русия) още ме напушва смях.

По-притеснителното е това какъв ли живот трябва да живееш, за да се наливаш масово с всевъзможни отрови и боклуци. Изперкали убийци има навсякъде, аз редовно засичам информации за убийства в Русия, но не пускам теми за тях, просто защото не съм като тъпите московски тролове.

Ти не знам иначе колко подобни случаи знаеш, ама само в последните месеци от Русия валят случаите на смърт от отравяне с боклуци, за последно в Петербург са намерени 3 трупа. Такова нещо другаде няма, такава масовост на смърт от пиене на отрови.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 14 яну 2017 22:11

Betchualeng Arnaikem написа:
1982 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
1982 написа:
kiril.a.d написа:А 1982 да вземе отношение по темата, "защо американците така обичат да се самоизбиват?" а не да ни препоръчва тук разни Бояришници и други почистващи...червата препарати :lol: :lol: :lol:

По-голямо самоизбиване от това да се наливаш всеки ден с лосиони за вана, гелове за пране и т.н. боклуци, аз не знам. А убийства има навсякъде по света, даже и в любимата ти Русия, това че тук не пускаме тема за това, не значи че ги няма. Ето ти един скорошен пример на стрелба:

http://www.dnes.bg/world/2016/12/27/petima-raneni-pri-strelba-v-moskva.326837

Това, ако не беше в Москва, ами някъде в САЩ, руското тролче на секундата щеше да е отворило тема. :lol: :lol:

Има една малка разлика между наливането с лосион или каквото там беше.. и стрелбата на публично място: когато се наливаш с белина или нещо от сорта тровиш себе си. Когато стреляш в тълпата очевидно имаш намерение да отнесеш колкото може повече хора със себе си.

С оглед на това двете неща не могат да се сравняват. Някои американци са луди и избиват кой им падне. Някои руснаци са изперкали и се наливат с каквото им падне. И паралел между двете не може да се прави. Единственото общо нещо е, че и двете действия са пълна простотия (меко казано).

Да, прав си ..... при едното (американското) имаме един изперкал, стрелящ по много невинни, при другото (руското) имаме над 120 изперкали. :mrgreen: :mrgreen:

Така е. Единственото достойнство на тия 120 е.. че не убиват някой друг, само себе си.
Чакай, че макар да знам много подобни случаи (не само в Русия) още ме напушва смях.

Именно. Та нали в блядска Полша от началото на годината не една и две полски блядки се гътнаха в студовете. Нашльокали се с менте алкохол и студа ги довършил. Но не там е въпроса. Аз, а и всеки нормален човек винаги се е замислял какъв жалък и пропаднал живот трябва да имаш, за да се друсаш с нискокачествен крек и кристали. След което да осъществиш поредната престрелка в стил каубой от дивия запад. Що за боклук трябва да си. Имаше и друг случай с една стриптизьорка, която бе убила бебето си, понеже плачело много силно. И тая е била надрусана с крек, а в дома й бяха открити незаконни оръжия. Но естествено за това гнусните янкофилски тролчета и думичка не обелват. Докато аз винаги търся и винаги се боря за ИСТИНАТА. И именно истината е такава - нискокачествен крек + надрусано янки + липса на какъвто и да е контрол върху оръжия = поредна престрелка с десетки убити. Дъ америкън дрийм.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 15 яну 2017 02:24

1982 написа: Такова нещо другаде няма, такава масовост на смърт от пиене на отрови.

Няма, щото у нас няма кой да ги брои. :mrgreen:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 15 яну 2017 17:27

1982 написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Така е. Единственото достойнство на тия 120 е.. че не убиват някой друг, само себе си.

По-притеснителното е това какъв ли живот трябва да живееш, за да се наливаш масово с всевъзможни отрови и боклуци. Изперкали убийци има навсякъде, аз редовно засичам информации за убийства в Русия, но не пускам теми за тях, просто защото не съм като тъпите московски тролове.

Ти не знам иначе колко подобни случаи знаеш, ама само в последните месеци от Русия валят случаите на смърт от отравяне с боклуци, за последно в Петербург са намерени 3 трупа. Такова нещо другаде няма, такава масовост на смърт от пиене на отрови.

Абе човек по света има много хора, които живеят зле. Колко от тях хващат да се наливат с препарат за миене на джамове или нещо такова, като процент? Колко процента от тях го правят дори на места, където сред бедняците е разпространен алкохолизма?

Дори тук в България съм виждал клошари, бедняци и т.н. алкохолици, които пари за алкохол нямат. Спирт пият, ама надали и 1 процент от тия, дето познавам дори са си помислили да излочат някое шише балсам за коса или нещо такова.
Ще просят, дори ще крадат, ще ровят по кофите за да си пийнат, но е слабо вероятно да изберат някакви.. домакински препарати за напитка.

Изглежда просто някои хора не са у ред с главата и то доста.

Между другото.. ако трябва да сме справедливи.. на фона на общия брой бедни хора, които са пияници в Русия процента наливащи се с домакински препарати и т.н. е по-скоро нисък. Тия без пари пият всякакви странни домашарки със съмнително качество, но повечето не са чак толкова глупави да преминат на антифриз. Просто се шуми повечко около ненормалниците, наливащи се с домакински препарати и това е нормално: тези случаи са демонстрация на абсурден дебилизъм.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 15 яну 2017 22:56

Хех, трудно ще обясниш на 82, чена тоя свят има много по- бедни и отчаяни хора от руснаците. :mrgreen:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 яну 2017 23:01

Нека си има, бе, ама не се наливат масово с лосиони за вана, гелове за пране и препарати за стъкла. :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от 1982 на 15 яну 2017 23:11, променено общо 1 път.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 яну 2017 23:07

https://www.clubz.bg/49001-pak_smyrt_ot_piene_v_rusiq_tozi_pyt_v_krasnoqrsk

http://www.faktor.bg/novini/svjat/91836-trima-rusnatzi-pochinaha-ot-preparat-za-stakla-dyado-mraz.html

Хората и след масовия мор в Иркутск продължават спокойно да се наливат и да мрат като мухи. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 15 яну 2017 23:15

язе написа:Хех, трудно ще обясниш на 82, чена тоя свят има много по- бедни и отчаяни хора от руснаците. :mrgreen:

И тва е повод за радост и гордост? Не че всички руснаци живеят зле, изобщо не е така, по-големите градове особено се развиват с добри темпове. Но все още има прекалено много хора, които оцеляват в африкански, че и по-лоши, условия, а пък олигарсите продължават да си пълнят гушите...

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 15 яну 2017 23:38

язе написа:Хех, трудно ще обясниш на 82, чена тоя свят има много по- бедни и отчаяни хора от руснаците. :mrgreen:

То кухото янкофилско тролче и много удобно думичка не казва за вечно надрусаните янки. Които се друсат с нискокачествен крек. А като добавим и тоталната липса на какъвто и да е контрол върху оръжията, и резултата е видим. Поредното масово убийство на някое надрусано янки, което си мисли, че е каубой в дивия запад. :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”