Класация за форумен трол на годината.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Класация за форумен трол на годината.

Мнениеот Old_death » 22 дек 2016 14:48

suni написа:
kiril.a.d написа:Апропо, един съвет към всички - обръщайте внимание на графата:"Кой е на линия" и ще видите странен "потребител разглеждащ този форум" при появата на Кашчей ;) ...

Не е бот, човека е без работа, отритнат от жена си, забравен от децата си... Стига сте го нападали. Ние сме единствените му приятели.
Моля, бъдете милостиви към Кашчей! И той е хора.

Не обиждай човечеството ! :)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 дек 2016 14:51

Някои говорят тук за тролове...
baraba написа:
Долно уйно написа:Хващам се на бас, че с кратки думи Домусчиев бая яко е ръчнал Ганчу и проектчето му http://gong.bg/bg-football/parva-liga/m ... ska-411668
и правилно, с ЦСКА Лудогорец проблеми не а имали, но виж с Литекс, опс ЦСКА-София да.

За пореден път ще загубиш "бас" , аз доколкото си спомням в "клетката" на Лудогорец- арена бяха бити феновете на ЦСКА от Домусовите хора , не тези на Литекс , ама иначе си вярвай , че ЦСКА и Лудогорец не са имали проблеми ;)
Аз , пък залагам , че Домуса газ пикае , защото досега му беше лесно да пробива ЦСКА (съдии , комисии , Манджуци ....) , но сега вече е ... друг филм ;)

baraba написа:И за пореден път ще изгубиш бас ;) Аз доколкото си спомням точно в клетката на Лудогорец - арена бяха бити феновете на ЦСКА от биячите на Домуса (специално беше платил на момчета от Варна ММ-бойци) , а не фенове на Литекс :evil: !!! Така , че можеш да продължаваш да си вярваш , че проблеми м/у Лудогорец и ЦСКА няма и да .... губиш басове ;)
Колкото до Домуса , имам сериозни съмнения , че в момента чуе ли за ЦСКА и газ пикае , защото досега ако успяваше да ни пробие , чрез съдии , комисии или Манджуци , сега вече е ... друг филм ;)

Единият пост е пуснат вчера, а другият преди десетина минути.
Открийте разликите, дет` са вика :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 дек 2016 15:08

Без пукнат глас за Илийката?!?!
:o
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 22 дек 2016 15:33

Captain Stottlemeyer написа:Ас сам разочаровън... Саде два гласъ до тук, единя от Коматйево... :( А гу мислех за мойто крепост, чекал сам барем двайсе от там... 8-)
П.П. От мъка и притеснение забравих правописа!... :lol: Иначе призовавам гласувалите за мен да сменят вота си и да гласуват по съвест. Що се отнася до забележките ми относно правилното писане, обикновено те са в отговор на някакъв коментар. Пример: Ицето 1306 пише: "На сините само калъВка..." (дори "калъВка" е написал само с главни букви, сякаш за да подчертае своята неграмотност). :lol: Не мога да не обърна внимание на момъка, че е пропуснал някои часове по БЕЛ в училище, съвестта ми не го позволява... 8-)

П.П. От мъка и притеснение забравих правописа

Капитане, благодаря за направената ми забележка ! Но понеже сме във футболен форум, реших и аз да се правя на "стратега от Мировяне" ! Бях сигурен, че като фен нямаше да броиш калъВките / които не знаеш вече колко са /, а ще броиш правописните грешки ! Явно съм постигнал целта си вече и е време да ме признаеш за "стратег"/ мислех да го напиша стратеК / ! Относно "момъка", сигурно е на твоята възраст. Може би не на твоята "интелигентност", но със сигурност, повече от твоята грамотност ! Бъди жив и здрав ! Весела Коледа и щастлива Нова година !

Потребителски аватар
jermiun
Контакти:

Мнениеот jermiun » 22 дек 2016 15:51

Глас за Кашчей.
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
VDP
Контакти:

Мнениеот VDP » 22 дек 2016 15:55

И аз ще дам един глас за Кашо, с подгласници Messi_fan и South_Park.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 22 дек 2016 15:59

VDP написа:И аз ще дам един глас за Кашо, с подгласници Messi_fan и South_Park.

За мен е чест попадането в призовата тройка 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 дек 2016 16:02

Възхитен съм от популярността, която имам във форума. Дори никове, които никога досега не съм срещал за 8 години, ме номинират..без самите им притежатели да знаят за какво иде реч :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 22 дек 2016 16:06

Кашчей написа:Възхитен съм от популярността, която имам във форума. Дори никове, които никога досега не съм срещал за 8 години, ме номинират..без самите им притежатели да знаят за какво иде реч :mrgreen: :mrgreen:

Няма лоша реклама - факт.
Дори оная циганка от Господари на ефира с "Млад меринджей" я канят на балове и партита 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 22 дек 2016 16:07

Тоя от Руси па се и радва,.. леле кви образи има... :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Върни се в “Свободна зона”