Captain Stottlemeyer написа:Ас сам разочаровън... Саде два гласъ до тук, единя от Коматйево...

А гу мислех за мойто крепост, чекал сам барем двайсе от там...

П.П. От мъка и притеснение забравих правописа!...

Иначе призовавам гласувалите за мен да сменят вота си и да гласуват по съвест. Що се отнася до забележките ми относно правилното писане, обикновено те са в отговор на някакъв коментар. Пример: Ицето 1306 пише: "На сините само калъВка..." (дори "калъВка" е написал само с главни букви, сякаш за да подчертае своята неграмотност).

Не мога да не обърна внимание на момъка, че е пропуснал някои часове по БЕЛ в училище, съвестта ми не го позволява...

П.П. От мъка и притеснение забравих правописа
Капитане, благодаря за направената ми забележка ! Но понеже сме във футболен форум, реших и аз да се правя на "стратега от Мировяне" ! Бях сигурен, че като фен нямаше да броиш калъВките / които не знаеш вече колко са /, а ще броиш правописните грешки ! Явно съм постигнал целта си вече и е време да ме признаеш за "стратег"/ мислех да го напиша стратеК / ! Относно "момъка", сигурно е на твоята възраст. Може би не на твоята "интелигентност", но със сигурност, повече от твоята грамотност ! Бъди жив и здрав ! Весела Коледа и щастлива Нова година !