Атентат в Мюнхен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Атентат в Мюнхен
Според мен, това е Аллахсандров, просто леко е променил изказа и вече е включил и Русия сред световните гадове, за да се замаскира, че много банове изяде.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
il4o_iliew
- Контакти:
diplomat написа:Сега това Александров ли е, Илчо ли, че им изгубих нишката на профилите вече...![]()
Мен не ме замесвай. Аз профили не си правя. Нямам време да се занимавам с глупости.
Колкото да Ница, абсурд е това, което човекът по-горе твърди. Не може да избиеш няколко десетки души и после да твърдиш, че труповете и жертвите са фалшиви.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
- Skritata_istina
- Контакти:
За Ница не съм сигурен само дали е false flag с жертви или false flag без жертви. Когато се прави false flag жертви може да има, но може и да няма. Във всеки случай случай в Ница е много странно, че няма капка кръв по камиона след като е блъснал 80 човека(това показаха на видеото след случката). Също така е стреляно по камиона навсякъде, само не и по шофьора.
il4o_iliew написа:diplomat написа:Сега това Александров ли е, Илчо ли, че им изгубих нишката на профилите вече...![]()
Мен не ме замесвай. Аз профили не си правя. Нямам време да се занимавам с глупости.
Колкото да Ница, абсурд е това, което човекът по-горе твърди. Не може да избиеш няколко десетки души и после да твърдиш, че труповете и жертвите са фалшиви.
Приятел, с най-добри чувства го написах това.
Skritata_istina написа:За Ница не съм сигурен само дали е false flag с жертви или false flag без жертви. Когато се прави false flag жертви може да има, но може и да няма. Във всеки случай случай в Ница е много странно, че няма капка кръв по камиона след като е блъснал 80 човека(това показаха на видеото след случката). Също така е стреляно по камиона навсякъде, само не и по шофьора.
Ти въобще наред ли си...как може да те глозга точно това.Тези мангали подпалиха Европа...онзи ден заклаха свещеник ние тук умуваме дали е достоверно убииството на толкова хора във Франция.Абе тази паплач трябва да и се пресече пътя към Европа.По всякакъв начин.Що не тръгнат към Съюза или Америка да лазят по границите....Нещастници долни мръсни....
Вълчан написа:Skritata_istina написа:За Ница не съм сигурен само дали е false flag с жертви или false flag без жертви. Когато се прави false flag жертви може да има, но може и да няма. Във всеки случай случай в Ница е много странно, че няма капка кръв по камиона след като е блъснал 80 човека(това показаха на видеото след случката). Също така е стреляно по камиона навсякъде, само не и по шофьора.
Ти въобще наред ли си...как може да те глозга точно това.Тези мангали подпалиха Европа...онзи ден заклаха свещеник ние тук умуваме дали е достоверно убииството на толкова хора във Франция.Абе тази паплач трябва да и се пресече пътя към Европа.По всякакъв начин.Що не тръгнат към Съюза или Америка да лазят по границите....Нещастници долни мръсни....
Щото Съюзът (Русия) и САЩ ги подкараха към Европа, с цел ново разделение между европейците и отново подялба на територията. Разделяй и владей, най-старата и ефективна тактика.
Аз отдавна писах, че Русия и САЩ имат полза от ИД и затова не правят нищо срещу нея в Сирия и Ирак. Целта е точно тази - разбиването на зараждащата се силна и обединена Европа, от която и двете се страхуват.
Аджеба, защо ли ИД не извършва атентати на територията на САЩ и Русия, нали все я бомбят уж в Сирия и Ирак, би трябвало най-вече точно към тях да им е насочена агресията.
Аджеба, защо ли ИД не извършва атентати на територията на САЩ и Русия, нали все я бомбят уж в Сирия и Ирак, би трябвало най-вече точно към тях да им е насочена агресията.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
il4o_iliew
- Контакти:
Русия има най-малка вина за ситуацията в Сирия. Арабската пролет и гражданската война в Сирия са изцяло последица от действията на англосаксонският истеблишмънт, който управлява САЩ и Великобритания. Радикалният ислям е подхранван и насърчаван САЩ и Великобритания, чрез техния основен съюзник и партньор близкия изток-Саудитска Арабия. Това е така още от началото на 20-и век. В Саудитска Арабия процъфтяват идеите на уахабизма, там се обезглавяват хора за наказание, там християнството е забранено, там неверника е персона нон грата и не е грях да бъде убит. Оттам тръгват и парите за изграждане на джамии в Европа.
Ал Кайда също е проект на ЦРУ и това е всеизвестен факт. Същото се отнася и за Ислямска държава, което е нещо като модифицирана форма на Ал Кайда. Различни клонове на една и съща организация.
Решението на проблемите на Европа и Близкия Изток е просто. Ембарго и санкции на Саудитска Арабия, Катар и ОАЕ. прекъсване на финансирането на радикалните групировки, които свалиха Кадафи в Либия и които убиха стотици хиляди в Сирия. Само тогава без финансов гръб идеологията на радикализъм ще загине.
Ал Кайда също е проект на ЦРУ и това е всеизвестен факт. Същото се отнася и за Ислямска държава, което е нещо като модифицирана форма на Ал Кайда. Различни клонове на една и съща организация.
Решението на проблемите на Европа и Близкия Изток е просто. Ембарго и санкции на Саудитска Арабия, Катар и ОАЕ. прекъсване на финансирането на радикалните групировки, които свалиха Кадафи в Либия и които убиха стотици хиляди в Сирия. Само тогава без финансов гръб идеологията на радикализъм ще загине.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
-
il4o_iliew
- Контакти:
1982 написа:Аз отдавна писах, че Русия и САЩ имат полза от ИД и затова не правят нищо срещу нея в Сирия и Ирак. Целта е точно тази - разбиването на зараждащата се силна и обединена Европа, от която и двете се страхуват.
И каква по-точно е ползата на Русия от ИДИЛ, когато най-големият й съюзник в Близкия Изток е Иран? Съзнаваш ли какви простотии за пореден път си написал.
Зараждаща се силна и обединена Европа не съществува като понятие по простата причина, че в ЕС европейските държави са подчинени на геополитическите интереси на САЩ. ЕС е създаден с идеите и капитала на американския елит и като такъв е длъжен безпрекословно да се подчинява на заповедите на Вашингтон. Най-пресният пример за това са самоунищожителните за ЕС санкции срещу Русия, наложени и диктувани от САЩ. Същото се отнася и за ТТИП. ТТИП се договаря тайно именно защото е против интересите на европейските граждани. Въпреки това е близо до реализиране. Причината- Европа не е субект, а безучастен обект на събитията. Каквото нареди англосаксонския истеблишмънт отвъд океана, това се случва.
Последна промяна от il4o_iliew на 30 юли 2016 09:51, променено общо 1 път.
Илчо, Русия не е абсолютното добро в цялата история. Просто искаше САЩ отново да ги третира като равен и да си поделят всичко както преди. Лека-полека се нормализираха нещата и вече двете свръх-държави си къткат нещата в своите региони на влияние. Просто е. Сега ако Тръмп стане президент, тотално ще се премахне каквото и да е напрежение между двете империи.