diplomat написа:Отново проблем, тръгнал от ДС и комунистите -.
Е,ама в тоя случай стигни до 1944 като си тръгнал, или осъди Ялтенската конференция за тва че сме били комунистическа страна, кво ми разправяш за Доган.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
diplomat написа:Отново проблем, тръгнал от ДС и комунистите -.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Цецо Чука написа:diplomat написа:Отново проблем, тръгнал от ДС и комунистите -.
Е,ама в тоя случай стигни до 1944 като си тръгнал, или осъди Ялтенската конференция за тва че сме били комунистическа страна, кво ми разправяш за Доган.
Цецо Чука написа:boabbb написа:Интересно ... Днешните събития показаха за пореден път позабравения сокол като най-добрия български политикС един удар свали напрежението, което заиграването на ДПС с турската власт създаваше и в същото време си спечели симпатизанти за следващи парламентарни избори. Да, на всеки е ясно, че Доган е агент на ДС и се облажи доста покрай т.нар. "преход" , обаче ... Обаче подобни действия ще докарат хората до фазата, в която си задават въпроса: "Абе, аз не съм ли прекалено тесногръд като гласувам на принципа "която партия от българските ми се струва най-малкото зло - за нея" ? " Щото влизането във властта на недоразумения като РБ, ПФ и много голям процент от ГЕРБ като, че ли показват, че само да ти е българско името не е достатъчно ... С какво гореспоменатите "сили" са показали, че са истински българи
Всеки да си мисли за себе си, но аз почвам да се колебая ...
За пръв път съм 100% съгласен с нещо което си написал.
По Коледа верно ставали чудеса.
P.S. Не че някога, когато и да било в живота си ще гласувам за ДПС, но е абсолютен факт, че тези дни Доган спечели поддръжници в слоеве на обществото,за които никога,през цялата си политическа кариера не е мечтал дори.
diplomat написа:Кво да ти разправям, бе, човече?!?!?!Доган ОГРАБИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ти ако искаш и кура му целувай сега, щото те е "спасил"...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Цецо Чука написа:diplomat написа:Кво да ти разправям, бе, човече?!?!?!Доган ОГРАБИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ти ако искаш и кура му целувай сега, щото те е "спасил"...
Доган ВЗЕ ТОВА КОЕТО МУ БЕШЕ ДАДЕНО!!!
Баси толкова ли е трудно да го схванеш?!?
И да,ВСЕКИ който работи срещу Ердоган/Давутоглу,ВСЕКИ....не Доган да е, ами комбинация между Чикатило,Бостънския удушвач и Джак Изкормвача да е, ПРАВИ НЕЩО ДОБРО!!!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
diplomat написа:Ами да го връща, нали е голям българин. Доган носи същата опасност за България като Ердоган и османските му надежди. Кво му дали, кво не му дали, тоя изпапка всичко, че и много повече накрая взе. Докато този човек е жив, в България положителни проблеми откъм 3-те вида власти няма да има, а такива зомбита като вас ще плюят лошата демокрация и ще чекибойстват в/у "добрите стари соц времена". Направо ми се драйфа.
1982 написа:Местан стана враг номер 1 на русофилите, понеже защити Турция за сваления блядски самальот. И нормално сега, като Доган скочи срещу Местан, те бързат да го налапат на Доган.
Утре, ако Доган се изплюе срещу Русия, веднага ще обърнат плочата. ПАК.![]()
![]()
Както беше и със самия Ердоган, който доскоро беше голям пич.
![]()
Цецо Чука написа:1982 написа:Местан стана враг номер 1 на русофилите, понеже защити Турция за сваления блядски самальот. И нормално сега, като Доган скочи срещу Местан, те бързат да го налапат на Доган.
Утре, ако Доган се изплюе срещу Русия, веднага ще обърнат плочата. ПАК.![]()
![]()
Както беше и със самия Ердоган, който доскоро беше голям пич.
![]()
Ти брато от политика разбираш колкото и от коли, демек николко, така че рупай си,не пречиш....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта