Уважаеми господа,
Четейки писанията Ви, предполагам, че повечето от Вас са неуки, необразовани, неамбициозни, в по-голямата си част безработни и въобще нетърсещи работа младежи, изповядващи чалгарската философия и чалгарската ценностна система. Предполагам, също така, че повечето сте нискоквалифицирани, без образование или занаят, хора, стоящи много ниско на социалната стълбица, и най-важното - без никакви перспективи за бъдещо израстване или подобряване на социалното Ви положение...
Въпреки това, ще Ви задам няколко въпроса, на които бих желал да си сложите ръка на сърцето и да ми отговорите абсолютно честно :
За миг само си представете, че Вие сте били на мястото на "успелия млад бизнесмен" Делян Пеевски, в самото начало... Нима щяхте да се дръпнете като ущипана госпожица, и да откажете всички облаги, които ДП е приел, а именно - много пари, силни фирми, мощна икономическа и политическа власт ??
Нима щяхте да си кажете : Не, аз предпочитам да съм прост и беден български цървул, драскащ безмислици по форумите, вместо да управлявам държавата ??
Или на мястото на Цецо Василев или всички други държавни лапачи, Вие нямаше да направите като тях - да гребете с пълни шепи облагите, за сметка на овцете ??
Не, уважаеми господа, каквото и да кажете сега, Вие щяхте да постъпите по същия начин, всичко останало е към баснята, че гроздето е кисело !