Продаде ни – територията ни става бежански лагер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Продаде ни – територията ни става бежански лагер

Мнениеот HardWork » 25 сеп 2015 00:23

гражданин от село написа:
fcb_bg написа:Айде лягай пезвент, и на мен ми е криво за тая московска джамия, ако ше ти стане по-леко.

Колко джамии има в Москва?А и контролът е по–лесен.Да не говорим, че с изключение на източен Кавказ болшинството мюсюлмани са като нас българите – ходят на църква само на Велик ден и Коледа.В Москва има 6(шест) действащи джамии вкл. новата.

Прави сте и двамта! Аз съм толерантен към всички религий, но не държа да се пълни с мюсюлмани в Европа, защото все пак тяхната толерантност е съмнителна! А за руснаците или добро или нищо, затова нищо ...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 25 сеп 2015 00:24

HardWork написа:
HardWork написа:
гражданин от село написа:Чакаш реда си да я лапнеш, че напоследък доста се навъдихте.Имай търпение и онанирай на някоя снимка с орангутан.

Фес, лапай рязаната тояга, и пази жена си добре, щото има и други мюсюлмани обичащи любовта с кози!

Отрепко, нали и ти си същия е(мигрант) търсещ "по–добри" условия за живот като джагалите от Азия и неграта от Африка.Да не мислиш, че си нещо по–различно от тях? ;)

Аз не търся, аз ги нося със себе си ;) пичага, не знам защо се опитваш да ме разсмиваш цяла вечер, но ти благодаря! Стана ми симпатичен, няма повече да се закачам с женати ти, само ще те мополя да я ваксинираш против шап, че да не тръгне и по моя добитък :lol:

Ти си прихванал от неповторимия немски хумор. :mrgreen:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 25 сеп 2015 00:28

HardWork написа:Тая вечер ме убедихте да стана русофил, къде да се запиша? Искам и аз да съм като вас, велик русофил! Права си нов акаунт и започвам с про руската агитация ...

Запиши се доброволец да чистиш бежанските общежития като първо изпитание. :mrgreen:

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 25 сеп 2015 00:31

HardWork написа:
HardWork написа:
гражданин от село написа:Чакаш реда си да я лапнеш, че напоследък доста се навъдихте.Имай търпение и онанирай на някоя снимка с орангутан.

Фес, лапай рязаната тояга, и пази жена си добре, щото има и други мюсюлмани обичащи любовта с кози!

Отрепко, нали и ти си същия е(мигрант) търсещ "по–добри" условия за живот като джагалите от Азия и неграта от Африка.Да не мислиш, че си нещо по–различно от тях? ;)

Аз не търся, аз ги нося със себе си ;) пичага, не знам защо се опитваш да ме разсмиваш цяла вечер, но ти благодаря! Стана ми симпатичен, няма повече да се закачам с женати ти, само ще те мополя да я ваксинираш против шап, че да не тръгне и по моя добитък :lol:

Ти си прихванал от неповторимия немски хумор. :mrgreen:

Като Хелга от "Ало Ало" съм :mrgreen: ! Много обичам да седна вечерно време с биричка на компа и да подраскам малко из форумите! Не се обиждайте всичко е сатира! Но като паднат завесите всички си оставаме просто обикновенни потребители на ортодоксални лъжи, зададени ни от деспотични империалисти, корпораций, религий и пр ...

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 25 сеп 2015 00:33

HardWork написа:Тая вечер ме убедихте да стана русофил, къде да се запиша? Искам и аз да съм като вас, велик русофил! Права си нов акаунт и започвам с про руската агитация ...

Запиши се доброволец да чистиш бежанските общежития като първо изпитание. :mrgreen:

Друга е играта мисля да направа фондация и да събирам помощи от хуманистично настроените немци за бедните бежанци, и по някое време ще духна към някой остров :mrgreen:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 25 сеп 2015 00:41

HardWork написа:

Друга е играта мисля да направа фондация и да събирам помощи от хуманистично настроените немци за бедните бежанци, и по някое време ще духна към някой остров :mrgreen:

Добре, стига сме се заяждали.Всеки е свободен да си избира съдбата и да си я следва.Иначе–идеали разни.Е, някои са доста разрушителни,но така е било през цялата човешка история.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 25 сеп 2015 00:48

HardWork написа:

Добре, стига сме се заяждали.Всеки е свободен да си избира съдбата и да си я следва.Иначе–идеали разни.Е, някои са доста разрушителни,но така е било през цялата човешка история.

Пич и ЕС и САЩ и Китай и Русия са водени от чисти икономически и империалистични идей, там няма човечност! Всичките са един дол дренки, просто в основата на съвременния икономически - обществен строй седят парите, и те са решаващия фактор! Американците са престъпници, те провокират конфликти, избиват хора, замарсяват, лъжат и подчиняват всички и всичко, но е факт също и че руснаците са същите! Може да си играем до безкрай на добрия и лошия, но това никога няма да доведе до качествена промяна! За мен модела е сбъркан, хората са водени от ирационални страсти и прекалено много материализъм! Ако всеки живее за да бъде креативен и продуктивен, всеки спазва христианските етически стандарти и будисткия материален рационализъм, светът ще е по - добро място за живот!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 25 сеп 2015 01:23

Само с едно не съм съвсем съгласен или поне доста скептичен, това са ценностите на Авраамическите религии.Те стоят в основата на днешния цивилизационен модел, който на мен никак не ми допада.Т.е. това, което си изброил за материлизма и т.н., но не това е целта, а властта.Пари, политика, военна сила са само лостове на властта.Каква е целта на властта не мога да си обясня, защото тези, които я притежават и си протибоборстват в глобален мащаб не се интересуват от дворци, яхти, курви.За тях тези неща и човешкия живот нямат стойност, на мен ми прилича всичко това на някаква компютърна игра, но със живи същества.Сигурно това е кефът, днес този и тази държава ги правим велики от нищото, а утре ги унищожаваме в разцвета на силите си.Ама има поне 2–ма или 3–ма глобални играча и те не са публичните глави на водещите държави.И това според мен е, откакто съществува човешка цивилизация.Доста бие на конспирология, ама всяка крушка си има опашка.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 сеп 2015 02:21

Моля престанете да приравнявате дясното и про западната позиция с бойко, бежанци и педерасти. Тъпо е всичко да се обединява под един знаменател.

--
Бойко да престане да се занимава с глупости, а да вземе да викне Костов той да се оправи, че явно сегашните нямат капацитет за елементарни неща.
Да се върне назад и да погледне какво направи Костов с границите на България и се бежанците от Югославия (а ни бяха на границата).!!!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 25 сеп 2015 12:03

HardWork написа:А същевременно в Москва е построена най - голямата джамия в Европа, защото в Москва живеят над 1 милион мюсюлмани! После ми говорете, че ЕС бил ислямизиран :mrgreen: :lol:

http://www.mediapool.bg/putin-i-erdogan-otkriha-v-moskva-nai-golyamata-dzhamiya-v-evropa-news239555.html

И на теб не ти е лесно.

България – държавата на джамиите! Първенецът в Европа...
http://www.lentata.com/page_6819.html

Значи ние сме мюсюлманска държава по твоята логика.

Върни се в “Свободна зона”