Коя е външната заплаха за България - Русия или САЩ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Коя е външната заплаха за България - Русия или САЩ?

Мнениеот 1982 » 14 юли 2015 17:42

Само да добавя, преди да ми бъде лепнат етикет "соросоид" и не знам още какво :lol: :lol: :lol: - мога да живея преспокойно и без САЩ. 8-) 8-)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 14 юли 2015 17:49

1982 написа:Само да добавя, преди да ми бъде лепнат етикет "соросоид" и не знам още какво :lol: :lol: :lol: - мога да живея преспокойно и без САЩ. 8-) 8-)

Много си гаден :lol: сега седмици наред ще има мислене :"Как така, без Русия и без САЩ" :roll:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 14 юли 2015 18:54

GA_ veliki написа:
1982 написа:Само да добавя, преди да ми бъде лепнат етикет "соросоид" и не знам още какво :lol: :lol: :lol: - мога да живея преспокойно и без САЩ. 8-) 8-)

Много си гаден :lol: сега седмици наред ще има мислене :"Как така, без Русия и без САЩ" :roll:

Много просто!!!Кланя се на Тел Авив!!!Да го беше видял как защитава със зъби и нокти ционистката доктрина в една друга тема!!!Платена ционистка подлога си е!!!Факт!!!Най официално си го призна,изключвайки другите две възможности!!!

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 14 юли 2015 19:07

В момента България е колония на САЩ и техните клакьори от ЕС! Факт! :!:
Днес България не нито свободна , нито независима държава! Днес България е по-зависима отвсякога от своите господари от Вашингтон, Тел Авив и Брюксел! Факт! :!:
Бил съм нихилист според THE G.A.M.E ! Не аз не съм нихилист , нихилисти са тези , които харесват колониалното робство, в което се намира България!
Който вярва , че България в момента е свободна и независима държава значи е тотален наивник! Факт! :!:
Колонизаторите си построяват магазините тук, за да продават вносните си боклуци и изнасят печалбите извън България(Кофланд, Била ,Карфур и др.)
ЕРП -тата са под чужда власт - ЧЕЗ, Енерго-Про и ЕВН са чужди колониални фирми, които скубят българския народ със скъп ток и изнасят печалбата извън България! Факт! :!:
Американските Марици ни дават 5 пъти по-скъп ток от реалната цена и печалбите отиват в САЩ!ФАКТ! :!:
Златото на България се разграбва от колониалната фирма "Дънди прешъс" срещу престъпната концесионна такса 0,7% !ФАКТ! :!:
Хамериканците не плащат нито стотинка на България наем за базите , които използват тук! ФАКТ! :!:
Още примери да давам ли , с които доказвам на 100% тезата си, че Българя е колония от най-долнопробен тип на САЩ и Запада???? :?: :!:
Тъй като аз искам да се освободим от поробителите си и виждам, че сме притиснати до стената и сами няма да можем да се освободим от колониалното робство! Сиреч трябва ни чужда помощ!
Кой друг би ни помогнал освен братска Русия?
При положение , че руснаците вече са ни освобождавали един път!

Продължавате все още ли да вярвате , че България е свободна и независима държава?
Че има свобода и демокрация?
Че води независима вътрешна и външна политика?
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 14 юли 2015 19:26

aleksandrov77 написа:В момента България е колония на САЩ и техните клакьори от ЕС! Факт! :!:
Днес България не нито свободна , нито независима държава! Днес България е по-зависима отвсякога от своите господари от Вашингтон, Тел Авив и Брюксел! Факт! :!:
Бил съм нихилист според THE G.A.M.E ! Не аз не съм нихилист , нихилисти са тези , които харесват колониалното робство, в което се намира България!
Който вярва , че България в момента е свободна и независима държава значи е тотален наивник! Факт! :!:
Колонизаторите си построяват магазините тук, за да продават вносните си боклуци и изнасят печалбите извън България(Кофланд, Била ,Карфур и др.)
ЕРП -тата са под чужда власт - ЧЕЗ, Енерго-Про и ЕВН са чужди колониални фирми, които скубят българския народ със скъп ток и изнасят печалбата извън България! Факт! :!:
Американските Марици ни дават 5 пъти по-скъп ток от реалната цена и печалбите отиват в САЩ!ФАКТ! :!:
Златото на България се разграбва от колониалната фирма "Дънди прешъс" срещу престъпната концесионна такса 0,7% !ФАКТ! :!:
Хамериканците не плащат нито стотинка на България наем за базите , които използват тук! ФАКТ! :!:
Още примери да давам ли , с които доказвам на 100% тезата си, че Българя е колония от най-долнопробен тип на САЩ и Запада???? :?: :!:
Тъй като аз искам да се освободим от поробителите си и виждам, че сме притиснати до стената и сами няма да можем да се освободим от колониалното робство! Сиреч трябва ни чужда помощ!
Кой друг би ни помогнал освен братска Русия?

Продължавате все още ли да вярвате , че България е свободна и независима държава?

Вместо цяла Русия да я вдигаш да идва тук,защо прости ти не отидеш там.И да заживееш един прекрасен и щастлив живот.Нас ни остави тук.

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 14 юли 2015 19:45

Що за въпрос? Едните си стоят на мястото. Другите водят войни, носят демокрация, робство, културна деградация и педерастия. Вие си знаете кой кой е.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 14 юли 2015 19:49

aleksandrov77 написа: Кой друг би ни помогнал освен братска Русия?

Е как кой? Патагонците или индокитайците. Винаги ще се намери някой. Няма да се притесняваш. Спирай с успокоителните и започвай да дишаш и спиш спокойно. Не е добре за здравето ти тази параноя, че трябва някой да не освобождава и че сме роби. Иначе вярваме че е свободна, защо да не вярваме. Имаш свободата да кажеш и напишеш каквото искаш. Можеш да избереш да пътуваш и живееш където си поискаш. Може да учиш, да четеш или гледаш и слушаш каквото си поискаш. Имаш права да бъдеш какъвто искаш, политически или религиозно какъвто щеш. Тези неща не са ли достатъчно за да се наречем свободни хора? Ти ако на това викаш робство, егати му работата. Погледни назад във времето в цялата човешка история по цялото земно кълбо и кажи, къде и кога някой е бил по свободен от нас българите сега? Живееш в много свободна страна, осъзнай го вече и без притеснения. Млад човек си още , верно зелен още в някой отношения, ама не ти трябват проблеми със сърцето.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 14 юли 2015 19:51

petko.h.markov написа:Вместо цяла Русия да я вдигаш да идва тук,защо прости ти не отидеш там.И да заживееш един прекрасен и щастлив живот.Нас ни остави тук.

В момента съм на почивка в Русия в Сочи! След 6 дни се връщам в България! Тогава свършва отпуската ми! Знаете ли какъв красив град е Сочи?

Градът е доста развит покрай олимпиадата! Там хората са доста дружелюбни и учтиви към мен! Утре ще ходя на разходка в Краснодар , който е на 300 км от Сочи! За първи път в живота си ще видя Краснодар! Мои приятели ми казаха , че там имало страшно много забележителности за виждане!
Така че от време на време си ходя и в Русия, не ме мисли мен! ;)
Ако след 5-10 години България продължава да се дебългаризира , циганизира и ислямизира , българското население да продължава да се топи за сметка на циганите, бежанците, емигрантите, като нищо ще емигрирам в Санкт Петербург!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 14 юли 2015 19:55

Живееш в много свободна страна, осъзнай го вече и без притеснения. Млад човек си още , верно зелен още в някой отношения, ама не ти трябват проблеми със сърцето.

ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА !

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 14 юли 2015 20:01

aleksandrov77 написа:
petko.h.markov написа:Вместо цяла Русия да я вдигаш да идва тук,защо прости ти не отидеш там.И да заживееш един прекрасен и щастлив живот.Нас ни остави тук.

В момента съм на почивка в Русия в Сочи! След 6 дни се връщам в България! Тогава свършва отпуската ми! Знаете ли какъв красив град е Сочи?

Градът е доста развит покрай олимпиадата! Там хората са доста дружелюбни и учтиви към мен! Утре ще ходя на разходка в Краснодар , който е на 300 км от Сочи! За първи път в живота си ще видя Краснодар! Мои приятели ми казаха , че там имало страшно много забележителности за виждане!
Така че от време на време си ходя и в Русия, не ме мисли мен! ;)
Ако след 5-10 години България продължава да се дебългаризира , циганизира и ислямизира , българското население да продължава да се топи за сметка на циганите, бежанците, емигрантите, като нищо ще емигрирам в Санкт Петербург!

Чудесно! Радвам се за теб.Аз в края на март ходих в Берлин при децата на гости.Разгледах града,ходих до Хамбург
возих се на техните влакове/достигна скорост 239/Така с теб ще си разменяме впечатления.България нека си седи
сама,без помощ от Русия.

Върни се в “Свободна зона”