Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Само да добавя, преди да ми бъде лепнат етикет "соросоид" и не знам още какво![]()
![]()
- мога да живея преспокойно и без САЩ.
![]()
GA_ veliki написа:1982 написа:Само да добавя, преди да ми бъде лепнат етикет "соросоид" и не знам още какво![]()
![]()
- мога да живея преспокойно и без САЩ.
![]()
Много си гаденсега седмици наред ще има мислене :"Как така, без Русия и без САЩ"
aleksandrov77 написа:В момента България е колония на САЩ и техните клакьори от ЕС! Факт!![]()
Днес България не нито свободна , нито независима държава! Днес България е по-зависима отвсякога от своите господари от Вашингтон, Тел Авив и Брюксел! Факт!![]()
Бил съм нихилист според THE G.A.M.E ! Не аз не съм нихилист , нихилисти са тези , които харесват колониалното робство, в което се намира България!
Който вярва , че България в момента е свободна и независима държава значи е тотален наивник! Факт!![]()
Колонизаторите си построяват магазините тук, за да продават вносните си боклуци и изнасят печалбите извън България(Кофланд, Била ,Карфур и др.)
ЕРП -тата са под чужда власт - ЧЕЗ, Енерго-Про и ЕВН са чужди колониални фирми, които скубят българския народ със скъп ток и изнасят печалбата извън България! Факт!![]()
Американските Марици ни дават 5 пъти по-скъп ток от реалната цена и печалбите отиват в САЩ!ФАКТ!![]()
Златото на България се разграбва от колониалната фирма "Дънди прешъс" срещу престъпната концесионна такса 0,7% !ФАКТ!![]()
Хамериканците не плащат нито стотинка на България наем за базите , които използват тук! ФАКТ!![]()
Още примери да давам ли , с които доказвам на 100% тезата си, че Българя е колония от най-долнопробен тип на САЩ и Запада????![]()
![]()
Тъй като аз искам да се освободим от поробителите си и виждам, че сме притиснати до стената и сами няма да можем да се освободим от колониалното робство! Сиреч трябва ни чужда помощ!
Кой друг би ни помогнал освен братска Русия?
При положение , че руснаците вече са ни освобождавали един път!
Продължавате все още ли да вярвате , че България е свободна и независима държава?
Че има свобода и демокрация?
Че води независима вътрешна и външна политика?
aleksandrov77 написа: Кой друг би ни помогнал освен братска Русия?
При положение , че руснаците вече са ни освобождавали един път!
Продължавате все още ли да вярвате , че България е свободна и независима държава?
Че има свобода и демокрация?
Че води независима вътрешна и външна политика?
petko.h.markov написа:Вместо цяла Русия да я вдигаш да идва тук,защо прости ти не отидеш там.И да заживееш един прекрасен и щастлив живот.Нас ни остави тук.
Живееш в много свободна страна, осъзнай го вече и без притеснения. Млад човек си още , верно зелен още в някой отношения, ама не ти трябват проблеми със сърцето.
aleksandrov77 написа:petko.h.markov написа:Вместо цяла Русия да я вдигаш да идва тук,защо прости ти не отидеш там.И да заживееш един прекрасен и щастлив живот.Нас ни остави тук.
В момента съм на почивка в Русия в Сочи! След 6 дни се връщам в България! Тогава свършва отпуската ми! Знаете ли какъв красив град е Сочи?
Градът е доста развит покрай олимпиадата! Там хората са доста дружелюбни и учтиви към мен! Утре ще ходя на разходка в Краснодар , който е на 300 км от Сочи! За първи път в живота си ще видя Краснодар! Мои приятели ми казаха , че там имало страшно много забележителности за виждане!
Така че от време на време си ходя и в Русия, не ме мисли мен!![]()
Ако след 5-10 години България продължава да се дебългаризира , циганизира и ислямизира , българското население да продължава да се топи за сметка на циганите, бежанците, емигрантите, като нищо ще емигрирам в Санкт Петербург!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта