Русия възмутена от събарянето на съветски паметник в Полша

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: Русия възмутена от събарянето на съветски паметник в Пол

Мнениеот Der Schmarotzer » 05 юли 2015 17:34

Само да попитам поляците и поддържащите ги неграмотници, какво общо имат поляците с този град до 1945 г. и кога и как е включен в границите на полската държава?
https://de.wikipedia.org/wiki/Nowa_S%C3%B3l
Щото май ще излезе, че поляците трябва да цункат нЕкои работи на руснаците, като благодарност, че тези краища, изконни немски територии, са в техните граници.
Последна промяна от Der Schmarotzer на 05 юли 2015 17:37, променено общо 1 път.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 юли 2015 17:35

moreni_max написа:
FLANKER написа:Откъде знаеш аз как живея,колега?
пп.Това за света ,няма да го коментирам

Всичките ви коментари са черногледи, пораженчески и песимистични. Спестявам думата мазохистични, но тя наднича от ъгъла. Прескачате всичко позитивно за живота в наши дни, с постоянно обърнат поглед назад, надолу и на изток. (макар до голяма степен тези думи да са синоними :) ) Не говорите с цифри, данни, солидни аргументи, а заучени фрази и пропагандни клишета.

Цялата ви любов към Русия, дори не е истинска любов. А комплекс за малоценност към това, че сте Българи.

Отново греда,колега.Я кажи нещо хубаво за последните 25години.Ако ви радва,че сте "свободни'',карате БМВ и обикаляте кръчмите до зори ,имате таблет или смартфон,то ОК! Радвайте се !
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 юли 2015 17:36

drakon написа:
stefani написа:Браво на Полша и позор за нашите политици, че не правят същото !

[offtopic]Ти не беше ли забременяла от приятеля си скоро или бъркам :?:[/offtopic]

Ти го/я преби тук :mrgreen:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
moreni_max
Контакти:

Мнениеот moreni_max » 05 юли 2015 17:38

[quote="HoUs4oOL"]
Най-бедната държава в ЕС, с най-затъпяващи млади хора, с абсолютно безгръбначна външна политика, както и липсваща вътрешна такава, която е заместена от крадене и лъготене. :)
...и като поставиш България в контекста на абсолютното дъно по всякакви показатели в която е била близо половин век, ще видиш, че в момента държавата и народа ни регистрират прогрес. Защото сме били многократно по-бедни, много по-крадени, много по-безгръбначни като задунайская губерная. И достатъчно неосведомени и лъгани за да вярвате в обратното през цялото време.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 юли 2015 17:39

Highlander написа:Много хубаво са направили, че са съборили паметника. Да има такъв паметник там е същото като да има паметник в Сталинград, за геройски загиналите немски войници в битката за града. Много отдавна трябваше да бъдат премахнати всички паметници на съветската армия "освободителка" от всяка държава на запад от Русия.

Не само има паметник на немския войник,а военни гро..ща. Но никой там не осквернява и руши .
Изображение

Потребителски аватар
moreni_max
Контакти:

Мнениеот moreni_max » 05 юли 2015 17:41

FLANKER написа:Отново греда,колега.Я кажи нещо хубаво за последните 25години.Ако ви радва,че сте "свободни'',карате БМВ и обикаляте кръчмите до зори ,имате таблет или смартфон,то ОК! Радвайте се !

Имам добър статус, но не това е важно за мен. Но съм свободен и съм се образовал в чужбина, работил съм в чужбина, имал съм възможности съм ги ползвал които нито моите баба и дядо, нито на моите родители са им били позволени. Не съм длъжен да се унижавам да чакам на опашки, да събирам лихвоточки, да чакам 20 години за Лада и да ми казват къде да живея, работя и какво да говоря и мисля.

И най-важното - във всеки един момент съм свободен да си дигна шапката накъдето поискам. Съветвам ви, вместо да мрънкате, да направите същото. Само дето на запад все със деца на комунисти и русофили съм се срещал. Не им се ходи на изток. Що така?

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 05 юли 2015 17:45

moreni_max написа:...и като поставиш България в контекста на абсолютното дъно по всякакви показатели в която е била близо половин век, ще видиш, че в момента държавата и народа ни регистрират прогрес. Защото сме били многократно по-бедни, много по-крадени, много по-безгръбначни като задунайская губерная. И достатъчно неосведомени и лъгани за да вярвате в обратното през цялото време.

Голям прогрес, от 27 място по ИЧР през 90 година, до престижното 57 днес.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 юли 2015 17:46

moreni_max написа:
FLANKER написа:Отново греда,колега.Я кажи нещо хубаво за последните 25години.Ако ви радва,че сте "свободни'',карате БМВ и обикаляте кръчмите до зори ,имате таблет или смартфон,то ОК! Радвайте се !

Имам добър статус, но не това е важно за мен. Но съм свободен и съм се образовал в чужбина, работил съм в чужбина, имал съм възможности съм ги ползвал които нито моите баба и дядо, нито на моите родители са им били позволени. Не съм длъжен да се унижавам да чакам на опашки, да събирам лихвоточки, да чакам 20 години за Лада и да ми казват къде да живея, работя и какво да говоря и мисля.

И най-важното - във всеки един момент съм свободен да си дигна шапката накъдето поискам. Съветвам ви, вместо да мрънкате, да направите същото. Само дето на запад все със деца на комунисти и русофили съм се срещал. Не им се ходи на изток. Що така?

А сега прочети това, което съм постнал в темата за политиката на света . И си виж мисленето.
пп.Да, ние не си вдигнахме шапките след 1989г., а останахме ТУК ,да работим и учим в родината си.
Изображение

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Мнениеот drakon » 05 юли 2015 17:46

moreni_max написа:

Станишев ти , ли си :?:

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 05 юли 2015 17:59

Не понасям руската сган, но съм на мнение, че паметниците й не трябва да бъдат пипани. Твърдо съм против например да се маха паметника на съветската армия, каквито настроения има. Този паметник трябва да стои в центъра на столицата за вечни времена, и да ни е гигантска бетонна обица на ухото.
В този смисъл не ми харесва стореното от поляците.

Върни се в “Свободна зона”