София прайд 2015...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: София прайд 2015...

Мнениеот fcb_bg » 29 юни 2015 19:57

1982 написа:
fcb_bg написа:
Red_Pride написа:Тея дни много ме тормози един въпрос?Хипотетично недай си боже два педала имат дете,как ще го възпитат да бъде нормално или да бъде от другият бряг? :?

Това дете подсъзнателно ще се ориентира на другия бряг.

Зависи на кое викаш "другия бряг". :lol: :lol: :lol: Това е субективно, всеки е на някакъв бряг и има различна видимост към отсрещния. :lol: :lol:

http://barbwire.com/2015/06/15/outrage-young-boy-at-pride-event-praised-by-lgbts-for-dancing-sexually-to-fight-homophobia/

Виж снимката. Виж клипа. Още ли ти е смешно?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 29 юни 2015 23:01

Синьо сърце написа: Пендел, целият форум те разбра какъв си! Налагай си задника с билков извлек от мащерка и не ни давай акъл кой какво да мисли и кой какво да възприема. Не ме вълнува кой ти го слага и с какво се праскаш, но показната ви пидирасия винаги ще бъде посрещана с бомби, камъни и шамари. Айде улево!

Другият пишман мирянин :)
Прощавам ти.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 юни 2015 23:05

ndrangheta написа:
Синьо сърце написа: Пендел, целият форум те разбра какъв си! Налагай си задника с билков извлек от мащерка и не ни давай акъл кой какво да мисли и кой какво да възприема. Не ме вълнува кой ти го слага и с какво се праскаш, но показната ви пидирасия винаги ще бъде посрещана с бомби, камъни и шамари. Айде улево!

Прощавам ти.

Я виж клипчето по-горе и си кажи експертното мнение... Нормал ор нот? :?:

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 29 юни 2015 23:16

diplomat написа:
ndrangheta написа:

Прощавам ти.

На клипчето имаш танцуващо дете, а не дете което от хетеро е превърнато в хомо от гадните си хомо родители.
По принцип винаги може да се намери двойка обратни, които са осиновили дете с цел да го насилват. Това е извратено и криминално, няма какво да го коментирам. Има и нормални двойки които осиновяват дете с цел да го насилват, но никой нищо не казва за този вид изродщина.
Тук говорим за секс между възрастни. Хомосексуалност и при хората, и при животните е имало и ще има независимо дали на скинаро-християните им харесва.
Две лесбийки могат да отгледат хетеросексуален човек и да се справят в пъти по-добре с образованието и възпитанието му от това което прави държавата в домовете за сираци.
Последна промяна от ndrangheta на 29 юни 2015 23:21, променено общо 1 път.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 юни 2015 23:17

ndrangheta написа:
diplomat написа:
ndrangheta написа:

Прощавам ти.

Винаги може да се намери двойка обратни, които са осиновили дете с цел да го насилват. Това е извратено и криминално, няма какво да го коментирам. Има и нормални двойки които осиновяват дете с цел да го насилват, но никой нищо не казва за този вид изродщина.
Тук говорим за секс между възрастни. Хомосексуалност и при хората, и при животните е имало и ще има независимо дали на скинаро-християните им харесва.
Две лесбийки могат да отгледат хетеросексуален човек и да се справят в пъти по-добре с образованието и възпитанието му от това което прави държавата в домовете за сираци.

В древните времена и педофилите са били нещо нормално, да върнем и това, за да сме модерни и толерантни, а? В някои държави това ЛБГТДЙСКСКС-не знам си какво, подкрепя педофилите. И ти ли ги подкрепяш?

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 29 юни 2015 23:23

Не, категорично съм против и отричам педофилията. Много тежко престъпление, което трябва да води до много тежко наказание.
Повтарям, моята позиция е относно възрастни хора които правят секс помежду си доброволно.
И си повтарям позицията: те са пълноправни граждани на републиката и имат право да се сдружават.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 юни 2015 23:25

ndrangheta написа:Не, категорично съм против и отричам педофилията. Много тежко престъпление, което трябва да води до много тежко наказание.
Повтарям, моята позиция е относно възрастни хора които правят секс помежду си доброволно.

Аз също нямам против - но не ми харесва показността, както и развитието на тази групировка за "човешки права" - за мен те сеят разврат из света целенасочено. Тук с чалгата и всичката помия около нея все повече ще се извращаваме...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 юни 2015 23:27

ndrangheta написа:И си повтарям позицията: те са пълноправни граждани на републиката и имат право да се сдружават.

Но нямат право на пропаганда. ;) И все пак живеем в свободен свят, не може да накараш хората да харесат каузата ти, ако те не искат.

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 29 юни 2015 23:38

Защо да нямат право на пропаганда бе пич? Всеки си пропагандира неговото на тоя свят. Виж в този форум какво се случва: Исус, Хитлер, Тодор Живков, русофилия, русофобия, при комунизма колко добре беше, при комунизма колко зле беше...Всеки си е изградил някаква ценностна система и си я защитава. Всеки си е прав за себе си и се старае да убеди другия в правотата си. Тази "показност" за която ти говориш е нужен инструмент в изказването и защитаването на позиция. Те дефакто правят нещо много полезно - провокират дискусия и дебати, буквално карат хората да си напънат мозъка и да мислят. Това е полезен процес за цялото общество. Повече свобода на словото ни трябва, не по-малко.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 юни 2015 23:46

ndrangheta написа:Защо да нямат право на пропаганда бе пич? Всеки си пропагандира неговото на тоя свят. Виж в този форум какво се случва: Исус, Хитлер, Тодор Живков, русофилия, русофобия, при комунизма колко добре беше, при комунизма колко зле беше...Всеки си е изградил някаква ценностна система и си я защитава. Всеки си е прав за себе си и се старае да убеди другия в правотата си. Тази "показност" за която ти говориш е нужен инструмент в изказването и защитаването на позиция. Те дефакто правят нещо много полезно - провокират дискусия и дебати, буквално карат хората да си напънат мозъка и да мислят. Това е полезен процес за цялото общество. Повече свобода на словото ни трябва, не по-малко.

Така е, но в такъв случай предпочитам бъдещите ми деца да не израстват в среда на слободия и тотално безхаберие. ;) Нищо лично, просто като остарея бих искал и внуци с кръвта на моите деди, а не осиновени....

Върни се в “Свободна зона”