70 години от масовото убийство, наречено "Народен съд"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 70 години от масовото убийство, наречено "Народен съд"
Тази тема е прекрасен повод всеки нормален човек да види що за комунистически изчадия са антибългарите и русофили. Колко ниско могат да паднат, само и само да защитят руската тор.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Това е едно от нещата, за които никой нормален човек, независимо от политическите си възгледи, не би могъл да намери оправдание.
Corwin написа:Това е едно от нещата, за които никой нормален човек, независимо от политическите си възгледи, не би могъл да намери оправдание.
И аз така си мислех допреди 10-15 години !
После като видях западните подлоги какво направиха с България съм убеден, че и тогава е имало защо осъдените да си получат заслуженото !
Днес също има много боклук за трепане !
Всички, които съсипаха и унищожиха България през последните 25 години са за НОВ НАРОДЕН СЪД !
За престъпленията срещу човечеството няма давност !
ГЕНОЦИДЪТ и етническото прочистване, на което бяха подложени българите през последните 25 години са престъпления срещу човечеството.
В резултат на тях бяха избити много етнически българи, други бяха прогонени завинаги от България.
От над 9 000 000 души преди 1989-та година, днес в България живеят не повече от 6 000 000 ...
Другите 3 000 000 са безвъзвратно загубени за родината ни !
Останалите 6 000 000 са смесица от най-простите и бездарни българи, които не успяха да се махнат от България, цигани, турци, бежанци и емигранти.
За съсипаната и разграбена икономика на България също трябва да има поне доживотни присъди.
Преди 25 години България беше между първите 40 развиващи се икономики в света.
Днес сме най-бедната държава в Европа с най-бързо изчезващата нация в света.
Така че един НОВ НАРОДЕН СЪД ще е напълно оправдан !
Някой трябва да понесе отговорността за съсипването на България и унищожаването на българския етнос.
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]
[/center][center]
...
...
[/center]Re: 70 години от масовото убийство, наречено "Народен съд"
Историята е, за да се учим от нея. Да знаем какво трябва да правим и какво - не.
В повечето европейски страни след ВСВ има такива съдилища - за осъждане на виновниците за войната. Такава е била директивата на страните победителки и България е трябвало да я следва, още повече че сме били страна, загубила войната. Въпросът е, че покрай виновниците наистина умират хора, които нямат нищо общо с тази война. Народният съд се използва като параван за разчистване на политически, икономически, а дори и на лични сметки. Целта е затвърждаване на комунистическата власт чрез унищожение на по-влиятелните противници.
Подобни масови убийства има и след Септемврийското въстание през 1923г.
Най-важният резултат от тези прояви е разделение на нацията. А както знаем от историята, в моменти на разделение нацията преживява най-големите си загуби. Например падането под Османско владичество.
Лошото е, че не се учим от миналите грешки и продължаваме да ги допускаме.
В повечето европейски страни след ВСВ има такива съдилища - за осъждане на виновниците за войната. Такава е била директивата на страните победителки и България е трябвало да я следва, още повече че сме били страна, загубила войната. Въпросът е, че покрай виновниците наистина умират хора, които нямат нищо общо с тази война. Народният съд се използва като параван за разчистване на политически, икономически, а дори и на лични сметки. Целта е затвърждаване на комунистическата власт чрез унищожение на по-влиятелните противници.
Подобни масови убийства има и след Септемврийското въстание през 1923г.
Най-важният резултат от тези прояви е разделение на нацията. А както знаем от историята, в моменти на разделение нацията преживява най-големите си загуби. Например падането под Османско владичество.
Лошото е, че не се учим от миналите грешки и продължаваме да ги допускаме.
viali69 написа:Corwin написа:Това е едно от нещата, за които никой нормален човек, независимо от политическите си възгледи, не би могъл да намери оправдание.
И аз така си мислех допреди 10-15 години !![]()
После като видях западните подлоги какво направиха с България съм убеден, че и тогава е имало защо осъдените да си получат заслуженото !
Всички, които съсипаха и унищожиха България през последните 25 години са за НОВ НАРОДЕН СЪД !
ГЕНОЦИДЪТ и етническото прочистване, на което бяха подложени българите през последните 25 години са престъпления срещу човечеството.
В резултат на тях бяха избити много етнически българи, други бяха прогонени завинаги от България.
От над 9 000 000 души преди 1989-та година, днес в България живеят не повече от 6 000 000 ...
Останалите 6 000 000 са смесица от най-простите и бездарни българи, които не успяха да се махнат от България, цигани, турци, бежанци и емигранти.
За съсипаната и разграбена икономика на България също трябва да има поне доживотни присъди.
Някой трябва да понесе отговорността за съсипването на България и унищожаването на българския етнос.
Ти пък къде се пишеш при нормалните? Някъде по трасето си изпаднал от хипотезата
И никой няма обяснение, как щом е било толкова зле сме станали 9 милиона българи, а сега мангалите ни настигат. Само празни приказки ми говорите, аз ви говоря с факти!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:И никой няма обяснение, как щом е било толкова зле сме станали 9 милиона българи, а сега мангалите ни настигат. Само празни приказки ми говорите, аз ви говоря с факти!
Ами 50 години България беше затвор, а след това емигрираха към 2 милиона човека. Интересното е, че емигрираха в загнилия западен капитализъм, а не в прекрасната Русия. Но това е друг въпрос.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:W84me написа:И никой няма обяснение, как щом е било толкова зле сме станали 9 милиона българи, а сега мангалите ни настигат. Само празни приказки ми говорите, аз ви говоря с факти!
Ами 50 години България беше затвор, а след това емигрираха към 2 милиона човека. Интересното е, че емигрираха в загнилия западен капитализъм, а не в прекрасната Русия. Но това е друг въпрос.
Убийствена логика, направо покъртителна.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- aleksandrov77
viali69 написа:Corwin написа:Това е едно от нещата, за които никой нормален човек, независимо от политическите си възгледи, не би могъл да намери оправдание.
И аз така си мислех допреди 10-15 години !![]()
По-добре казано от това не може да се каже , трябва НОВ НАРОДЕН СЪД за всички правителства управлявали България през последните 25 години, за неправителствените хамерикански организации "Антибългарски хелзински комитет", Амнести интернейшънъл" , "Америка за България", "Отворено общество" работещи против България и защитаващи престъпниците, за всички антибългарски казионни медии защитаващи икономическия геноцид!
За всички тези престъпници антибългари слуги на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД, който унищожава България и подлага българите на финансов геноцид и по този начин българите намаляхме драстично в България,трябва НОВ НАРОДЕН СЪД , за да се оправи и тръгне отново напред България! България беше съсипана през последните 25 години от колониалните ни администратори, които са престъпници престъпници управлявали България! Дано Русия в скоро време освободи България от колониалното робство, иначе загиваме като народ!
Така че съм напълно за един НОВ НАРОДЕН СЪД! Някой трябва да поеме отговорността , че България от средноразвиваща се европейска държава през последните 25 години бе превърната в една от най бедните държави в света и беше съсипана умишлено!
Да живее България! Слава Россия!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=t2W47fpL7pI[/youtube]
Поздрав за всички русофили!
Последна промяна от aleksandrov77 на 02 фев 2015 10:19, променено общо 1 път.
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
W84me написа:vaskonti написа:W84me написа:И никой няма обяснение, как щом е било толкова зле сме станали 9 милиона българи, а сега мангалите ни настигат. Само празни приказки ми говорите, аз ви говоря с факти!
Убийствена логика, направо покъртителна.
Това не е логика, а сухите факти. Може би ще отречеш, че 50 години бяхме затвор или че след това емигрираха 2 милиона човека?
[center]I'll be the savior of you all