Путин задраска "Южен поток", избра Турция за партньор!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Re: Путин задраска "Южен поток", избра Турция за партньор!

Мнениеот Esi » 01 дек 2014 23:01

Проектът за частта в България увеличи първоначалната си стойност от 3.1 на 3.8 млрд. евро, като роля за това изигра и процедурата на подбиране на българските компании, които ще участват в изграждането. Именно срещу тази процедура, която беше спечелена от "Стройтрансгаз консорциум" ДЗЗД, протестира и ЕК. В консорциума са фирмите "Главболгарстрой", "Техноекспортстрой" (което се свързва с Делян Пеевски), "Понсстрой инженеринг" и "ПСТ холдинг" (смятан за близка до ПИБ и Делян Пеевски).
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 дек 2014 23:02

HoUs4oOL написа:
dunavfc написа:Аз попитах просто, защо не е проблем за русофилите, близките отношения на Путин с Ердоган, това нормално ли е ? Аз искам да знам, един атакист например, как приема това ? Защото вой до небето беше, това , че Цв. Цв беше на конгрес на Ердоган, ама тук се случва нещо, много по грандиозно от конгрес..

Защото има разлика между русофил и руснак, нали се сещаш?
Руснаците да си решават нормално ли е или не, темата тук е доста по-различна...

Да, бе, само, че утре , когато някой льохман тръгне да ми говори за българските ердоганци, пък после тръгне да ми защитава Путин, да има едно на ум..

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 01 дек 2014 23:03

Предвидим ход на Путин - рублата се срива, нефтът - също. Не му стиска да натисне червеното копче. От тази трънка няма да изскочи заек - на кого ще трансферира газ през Турция? На Сирия и Ливан, щото за ЕС не може. По-важно е кога у нас ще се намери политик, който да тропне по масата и да разреши поне ПРОУЧВАНЕ за шистов газ. И ако такъв се намери, руснаците ще ни носят техния на гръб и пеша, за много по-ниска цена. Само и само да не го добиваме.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 01 дек 2014 23:04

wannabe написа:
FLANKER написа:Уанаби,Турция няма да ни продаде по-евтин газ(отново руски).Мариците са на финална права.Белене го няма.А Козлодуй :(
Жална ни майка.

Нали купуваме от твоите хора? Нали изнасяме ток! Сега е момента значи за енергийна ефективност и възобновяеми източници! Или искате да купувате от Турция?
Как може Путин да предаде ортодоксалния свят! Плю на Цар Освободител и войните му срещу Турция! Путин = Ердоган!

Путин си гледа интереса! Запомни! ;) Кой ,кой е виновен тръбата да не мине оттук? Путин ли?Ще си плащаме на фесовете сега като пичове ,защото сме тарикати.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 01 дек 2014 23:04

Турция обръща гръб на САЩ. Не искат повече икономически и културно да им се мешат евреи и негри!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 дек 2014 23:04

CTAHKO написа:
dunavfc написа:Аз попитах просто, защо не е проблем за русофилите, близките отношения на Путин с Ердоган, това нормално ли е ? Аз искам да знам, един атакист например, как приема това ? Защото вой до небето беше, това , че Цв. Цв беше на конгрес на Ердоган, ама тук се случва нещо, много по грандиозно от конгрес..

Какво те интересува ;) Нали за вас русофобите е важно ние да сме против тях. Те с кого ще си правят бизнеса и ще си отстояват интересите, какво ви бърка ;)

Не, за мен принципно не е важно да сме против Русия. За мен е важно, докато не се реши проблемът с Украйна , да сме против. Реши ли се проблемът, няма никакво притеснения и скрупули да правим бизнес с Руснаците, нека да купуват, да строят, каквото си поискат.

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 01 дек 2014 23:04

Ако това е вярно ще почерпя!Ще отпадне една от "мъртвите" хватки на "освободителите ни" :)

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 01 дек 2014 23:05

“Ние трябва да помним антишистовите протести и другите организирани акции срещу правителството на Бойко Борисов. Това бе добре планиран сценарий, създаден от местни корпоративни, олигархични и икономически интереси, свързани с Русия”, каза Цветан Цветанов, бивш вътрешен министър, който е доверен човек на Борисов.
Изображение

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 01 дек 2014 23:06

хахаха какво му се връзвате на трола Уанаби. То туй до вчера се правеше на голям борец, днеска реве защо нямало ЮП. Не забелязвате ли, че туй отдалеч смърди на платено тролче. 8-)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 01 дек 2014 23:09

Възрастен написа:Предвидим ход на Путин - рублата се срива, нефтът - също. Не му стиска да натисне червеното копче. От тази трънка няма да изскочи заек - на кого ще трансферира газ през Турция? На Сирия и Ливан, щото за ЕС не може. По-важно е кога у нас ще се намери политик, който да тропне по масата и да разреши поне ПРОУЧВАНЕ за шистов газ. И ако такъв се намери, руснаците ще ни носят техния на гръб и пеша, за много по-ниска цена. Само и само да не го добиваме.

Тогава ще си плащаме на чуждите фирми за добивът му.Полша, между другото изгони шистовата мафия.Логично е да се насочат насам. То това е и целта де.Ходът на Путин изобщо не беше предвидим,а изненадващ за цяла Европа.Хвърли на вятъра милиарди.Това какво ни говори-няма да играе по техните правила.А турчинът си гледа интереса на държавата. Цветанов като беше там,поне да беше научил нещо от него.
П.П.Лека вечер от мен на всички!
Последна промяна от FLANKER на 01 дек 2014 23:13, променено общо 2 пъти.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”