Внимание - неофашизъм!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Внимание - неофашизъм!!!

Мнениеот FLANKER » 18 мар 2014 11:17

wannabe написа:
GOLEADOR написа:@wannabe
Трябва да отговориш на какво право Крим трябва да е в Украйна.
А.Защото Крим е подарен на Украйна през 1956.Народа на Крим е крепостен и няма право на избор (референдума от 1992).
Б.Понеже великите сили се събраха и решиха съдбата на Крим населението там няма право на избор.Референдумите от 1992 и 2014 са невалидни .Народа на Крим няма право на самоопределение.
В.Украйна няма никакво право над Крим.Полуострова не е свързан с Украйна нито исторически,културно или по какъвто и да е начин.Народа на Крим сам трябва да реши съдбините си!м
Ще ми е интересно да прочета отговорите ти!

Аз съм за self-determination! Нека щом смятат, че Русия им е по-добре - референдум и каквото решат такова! Това не е въпросът! Въпросът е: признаваме ли изходът на насилствен, проведен с дула на оръжия и "бригади за самозащита", референдум?
Сега велики сили разбрали/решили няма никакво значение! Ако Украйна имаше ядрени оръжия, капутин нямаше да влезе! Самият факт, че досега в Крим не е имало напрежение, че се пропагандира "неофашизъм" (хахаха - всички в България мразим циганите - неофашисти ли сме?), че няма никаква агресия от страна на другите части на Украйна, спрямо кримчани говори, че дори и да не им е било добре заедно, не им е било зле, но някой мъти водата!
Аз нямам проблеми с това Крим да се откъсне и да отиде в rusia! Имам проблеми с агресивните действия на Капутин, имам проблеми с диктаторите, имам проблеми с хора живеещи 2 века назад! Руският народ не е случил на управляващи и затова е на това равнище сега! Ако се разкарат селските диктаторчета и Русия се реформира, отвори, възприеме западните ценности - подреденост, трудолюбие и така нататък, ще спечели целият свят, не само руският народ!
Даже сега ще си пусна Чайковски ей така, защото съм над петоколонниците в България! Пожелавам ви и вие да си го пуснете :lol:

Ти имаш проблем със себе си!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 мар 2014 11:19

urkoto написа:Чудех се дали да не пусна нова тема по този въпрос, но се отказах - макар че при интерес от страна на съфорумниците и това е възможно.

Преди малко чух една теория, че всичко което се случва в момента в Украйна и Крим е един американски кьорфишек, с който целят да пренасочат военните ресурси на Русия към Крим като междувременно американците използват това и атакуват Сирия. Планът им бил да съборят Асад и след това да отворят фронт към Иран, като за това голям зор давали евреите, които били готови да мятат бомбите към Иран в момента, в който се случи споменатото събитие.

Какво мислите по този въпрос?

Има логика.

Макар че, Щатите за Сирия не се притесниха толкова от Русия, колкото от нежеланието на "партньорите" си от ЕС да ги подкрепи за военна намеса.

Но определено събитията в Украйна настроиха жестоко ЕС против Русия, и сега вече една инвазия на "Янките" в Сирия няма да бъде разглеждана толкова лошо от ЕС. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 18 мар 2014 11:40

Русия беше разбита през 90те години и дълго не беше фактор в световната политика. Сега обаче нещата се стабилизираха и Запада плюс САЩ искат да ударят първи. Кано нищо ще върнат дните на студената война. Не подкрепят нито една от страните, но ми беше омръзнало американците да се месят навсякъде и да се правят на световен полицай. Е, това време свърши и срещу тях е една нова Русия, подкрепена от Китай. Затова ще си вземат Крим и никой няма да им се меси, защото на санкцийте, може да се отговори с енергийно ембарго от руска страна. България също ще пострада от такова противопоставяне, защото промишлеността ни е зависима от доставките на петрол. От, къде идват те знае всеки. Лошото в този случай на отделяне е, че и други малцинствени групи в Европа могат да поискат независимост или преминаване към различна от сегашната си държава. Вече се надигат гласове за независимост на Шотландия, Каталуния, а има още доста желаещи. Дано този прецедент не доведе до нова карта на Европа, която обаче да се прекрои с кръв.

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 18 мар 2014 11:47

angelofdeath написа:Русия беше разбита през 90те години и дълго не беше фактор в световната политика. Сега обаче нещата се стабилизираха и Запада плюс САЩ искат да ударят първи. Кано нищо ще върнат дните на студената война. Не подкрепят нито една от страните, но ми беше омръзнало американците да се месят навсякъде и да се правят на световен полицай. Е, това време свърши и срещу тях е една нова Русия, подкрепена от Китай. Затова ще си вземат Крим и никой няма да им се меси, защото на санкцийте, може да се отговори с енергийно ембарго от руска страна. България също ще пострада от такова противопоставяне, защото промишлеността ни е зависима от доставките на петрол. От, къде идват те знае всеки. Лошото в този случай на отделяне е, че и други малцинствени групи в Европа могат да поискат независимост или преминаване към различна от сегашната си държава. Вече се надигат гласове за независимост на Шотландия, Каталуния, а има още доста желаещи. Дано този прецедент не доведе до нова карта на Европа, която обаче да се прекрои с кръв.

Да, като нищо от югоизток може да си поискат Родопите.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 18 мар 2014 11:50

Аман от долни рубладжии в този форум ! Абе отивайте си в Русия, Беларус , КНДР или където искате, но се махнете от тук !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 18 мар 2014 12:14

Балкански Орел написа:Не че искам да ви се меся в гайдарката, ама Крим винаги си е бил Руски и с Руско население, а града Кърджали винаги е бил български.(Без робството разбира се).И винаги ще е БЪЛГАРСКИ.

Крим става "руски", когато в края на ХХVІІІ век Екатерина Велика го прилапва в рамките на руската империя, дотогава на полуострова не е живял и един руснак. Да не пропускаме и "дребната" подробност с масовото изселване на десетки хиляди души - кримски татари, българи, арменци и гърци от бащицата Сталин през лятото на 1944 година... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 18 мар 2014 12:21

GOLEADOR написа:....За това окупационните украински войски трябва да се оттеглят от Крим.

Момче, ти добре ли си? Каква окупация те гони? Кримската област е предадена административно на Украинската ССР през 1954 година, дотогава е била в състава на РСФСР... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 18 мар 2014 12:24

FLANKER написа: Всички(включително и аз) станахме големи политици и разбирачи!

tprodanov написа: Ако се считаш за разбирач, нямам против, но не обобщавай със всички и всеки.

FLANKER написа: Точно това ти написах,че не се считам,но ти явно си в час с нещата.ОК. ;)

:lol: Ясна е работата...

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 мар 2014 12:34

JACKO написа:Абе хванете си по едно гадже момче-момиче.

Ама момче-момиче едновременно ли (rofl)
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 18 мар 2014 12:39

FLANKER написа:...
Ти имаш проблем със себе си!

Ей богу?!?! Не харесваш руската музика ли? Русофоб! Нашата любов към Русия е по-голяма от вашата омраза към Русия!

Може ли да ми кажеш, ей така, защо имам проблеми със себе си :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Върни се в “Свободна зона”