Свободомислеща България признава референдума в Крим!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Свободомислеща България признава референдума в Крим!
Хер Гизи ДИРЕКТНО ГИ НАРИЧА ФАШИСТН!!!!! , ИЗБРОЯВАЙКИ ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА Украйна в момента!!!!!! А какво прави Вагинин??? Стиска им ръцете!!!! А мистър Бийн?????????
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
Синьо сърце написа:Ето, Путин е подписал указ за Крим...Русия категорично приема предизвикателството и заявява на всички, че не ѝ пука от мнението на негрите и триполовите!
От цялата тази работа основните губещи ще са ЕС и Русия! Американците ги боли гъза за отношенията между ЕС и Русия!
- Der Führer
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:Der Führer написа:...Аз като се замисля - никой не попита българския народ дали иска членство в НАТО и ЕС. Както сега никой не пита и украинския народ . Е ... народа на Крим НЕ ИСКА в ЕС . Затова мирно и тихо излиза от състава на проевропейска Украйна .
Първото изречение е вярно, за съжаление. Доколкото знам, за членството на Украйна в ЕС ще има референдум, но дотогава има доста време. Третото изречение е твое свободно съчинение, просто референдум в Крим за ЕС не е имало, mein Führer...Не съм запознат (а и не вярвам някой от пишещите тук да е запознат) с Конституцията на Автономната република Крим, за да коментирам четвъртото изречение...
Колко да е свободно съчинение ... на референдума в Крим хората можеха да избират между ставане в Украйна ( която под натист може да подпише договора за асоцииране в ЕС още на 21-и март ) или присъединяване към Русия ( която към този момент не проявява желание да стане част от "голямото европейско семейство" ) ...
Признавам си , че не съм запознат с конституцията на Крим ( както и с тази на Украйна ) . Но кримския народ се позовава на един документ който , поне на хартия има има по-голяма сила ... Хартата за правата на човек на ООН .
Само да уточня за съфорумците които намесват Косово ... там дори не беше проведен референдум . Просто от АОК обявиха независмост която веднага беше подкрепена от САЩ ... с бомби с обеднен уран .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
- Синьо сърце
- Контакти:
RedeviL написа:Синьо сърце написа:Ето, Путин е подписал указ за Крим...Русия категорично приема предизвикателството и заявява на всички, че не ѝ пука от мнението на негрите и триполовите!
От цялата тази работа основните губещи ще са ЕС и Русия! Американците ги боли гъза за отношенията между ЕС и Русия!
Аааа, не е съвсем тъй...да видим кой ще е губещ, псувнята на оная хамериканска мърла към ЕС няма да мине безнаказано, не се залъгвай-в цяла Европа се коментира този гаф! А хамериканците определено се дразнят от добрите отношения Русия-ЕС. Номерът е от цялата работа да го излапат хамериканците, и ако някои имат мозък,точно така ще стане!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
-
гражданин от село
Русия си печели Крим,не виждам в какво е губеща.Ако имаш предвид някакви си санкции,единствено буди смях и съжаление към джуджето в световната политика ЕС.
- Синьо сърце
- Контакти:
Der Führer написа:Само да уточня за съфорумците които намесват Косово ... там дори не беше проведен референдум . Просто от АОК обявиха независмост която веднага беше подкрепена от САЩ ... с бомби с обеднен уран .
Ем нали е демокрация, така трябва! И умните им бомби удариха на една женица кочината с прасенцата, та заваллията остана без суджук и сланинка за зимъс...И да-имаше кючеци над един свален самолет, дето бил невидим!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
- Der Führer
- Контакти:
Синьо сърце написа:pampi написа:Мамка му не съм русофил, но нашата българската простотия тук идва в повече. Питам аз, колко английски, немски, френски и щатски войника са загинали у нас, за нещо, от което в края на краищата само ние имаме полза? Колко западни генерали са били на служба в Османската армия? Кой бомбардира София? Кой храни нашите пленени войници в Гърция с обелки от картофи? Защо питам аз трябва да лижа гъза на янките, като е ясно, че тях ги интересува само кеша, а не човека и го доказват всекидневно създавайки конфликти по цялото земно кълбо?
Не си прав да задаваш такива въпроси! Не е редно, не му прилича... Трябва като видиш хамериканския посланик, да му сториш темане и да кажеш: Евет, ефенди! Нищо, че той си е с любовника-негър, и на него евет!
Мисля че си в грешка ... любовника май е индус ( или друг азиатец )
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Синьо сърце написа:RedeviL написа:Синьо сърце написа:Ето, Путин е подписал указ за Крим...Русия категорично приема предизвикателството и заявява на всички, че не ѝ пука от мнението на негрите и триполовите!
Аааа, не е съвсем тъй...да видим кой ще е губещ, псувнята на оная хамериканска мърла към ЕС няма да мине безнаказано, не се залъгвай-в цяла Европа се коментира този гаф! А хамериканците определено се дразнят от добрите отношения Русия-ЕС. Номерът е от цялата работа да го излапат хамериканците, и ако някои имат мозък,точно така ще стане!
И аз се надявам да стане така! То е ясно, че американците пускат фитилите на ЕС.. Истината е, че този конфликт засяга само Европа, а на практика Русия е част от нея, така че поддържането на добри отношения е жизнено важно за всички!
Последна промяна от RedeviL на 17 мар 2014 21:50, променено общо 1 път.
- Der Führer
- Контакти:
SANSIRO7 написа:Имам лошото чувство, че не е далече времето когато свободомислеща България ще не ще, ще признае и референдума на югоизточна България.
Не лошо да си тъп ... лошо е да парадираш с това . Югоизточна България е с преобладаващо християнско население
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...