Аз бира не пия, защото всички Бири в България се произвеждат във фабрики, които са собственост на комунистически престъпници и не знам каква отрова могат да сложат в нея, за да натровят нормалните хора!Един от начините на комунистическите престъпници да се "справят" с неудобните хора е , като ги отровят, както отравят на 28.08.1943г. НВ Цар Борис Трети наречен от българсккия народ Обединител със съветска отрова!Най-оничаният мъж в Царството е бил!
Бог да пази България от комунисти!
АНКЕТА: Коя е любимата Ви Българска бира?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Безкомпромисен
- Контакти:
Re: АНКЕТА: Коя е любимата Ви Българска бира?
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
- milen.hristov
- Контакти:
Не можахте да не осерете(без извинение) и тази тема. На някои хора тук определено не трябва да им се дава да пият, просто не им се отдава да пият
Аз съм си фен на Хайнекена, също така Старопрамена влиза идеално 

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- damageplan
- Контакти:
milen.hristov написа:Не можахте да не осерете(без извинение) и тази тема. На някои хора тук определено не трябва да им се дава да пият, просто не им се отдава да пият
Аз пия ракия и вино собствено производство ,но тъй като не мога да произвеждам бира,ще почна да пия само вносна.

Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"
[offtopic]
Е това беше изказването на вечерта!!! Ти тогава защо ядеш? Като може някой комунист да те отрови. Или искаш да ми кажеш, че всичката храна, която ядеш си я произвеждаш сам? Сам си произвеждаш хляб, олио, картофи, лук, месо, мляко, яйца, сол (тя е особено опасна - тоя бял прах знае ли човек комунистите с какво са го сменили
) и т.н.[/offtopic]
Безкомпромисен написа:Аз бира не пия, защото всички Бири в България се произвеждат във фабрики, които са собственост на комунистически престъпници и не знам каква отрова могат да сложат в нея, за да натровят нормалните хора!Един от начините на комунистическите престъпници да се "справят" с неудобните хора е , като ги отровят, както отравят на 28.08.1943г. НВ Цар Борис Трети наречен от българсккия народ Обединител със съветска отрова!Най-оничаният мъж в Царството е бил!
Бог да пази България от комунисти!

Laetitia написа:Ти го дириш във всяка тема, ама...Кашчей написа:Като не пиеш бира, чий го дириш тук?![]()
И един виц за бразилската бира "Skol", собственост на датската "Carlsberg", който четох на лекции по португалски в Софийския университет.
Финансово приложение в моменти на криза
За размишление!
Виж...
Ако през януари 2005 г. си беше купил акции за 1000 R$ в "Nortel Networks", един от гигантите в областта на телекомуникациите, днес щеше да имаш 59 R$!
Ако през януари 2005 г. си беше купил акции за 1000 R$ в "Lucent Technologies", друг гигант в областта на телекомуникациите, днес щеше да имаш 79 R$!
Ако през януари 2005 г. бе похарчил 1000 R$ в "Skol" (разбирай за бира, не за акции), беше изпил всичко и накрая бе продал празните кутии, днес шеше да имаш 80 R$!!!
Извод: В актуалната икономическа обстановка губиш по-малко пари, ако седиш и пиеш бира по цял ден...
НО Е ВАЖНО ДА СЕ ПОМНИ, ЧЕ КОЙТО ПИЕ, ЖИВЕЕ ПО-МАЛКО:
a) по-малко тъжен
b) по-малко потиснат
c) по-малко напрегнат
d) по-малко ядосан
Помислете над това... и... Ако тръгнеш на път, не пий. Ако тръгнеш да пиеш, извикай ме! Ако не ме извикаш, поне ми прати празните кутии!
За да продам всичко!
Отлично обяснение!
Сега иди и обясни по същия начин питагоровата теорема на мангалите от заарското гето, като им втълпиш, че като я научат и ще пият бира до безпамет
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
milen.hristov написа:Не можахте да не осерете(без извинение) и тази тема. На някои хора тук определено не трябва да им се дава да пият, просто не им се отдава да пият
Точно ти да правиш забележка е много неуместно, не мислиш ли?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Безкомпромисен
- Контакти:
Soulen написа:Аз съм си фен на Хайнекена, също така Старопрамена влиза идеално
Хайникен е съветско комунистическа бира, на всяка една бутилка ясно е изобразен антибългарския комунистически символ донесъл толкова нещастие на България червената петолъчка!Като видя такава бутилка се погнусявам!
Здравейте роби на комунизма!
Безкомпромисен написа:Soulen написа:Аз съм си фен на Хайнекена, също така Старопрамена влиза идеално
Хайникен е съветско комунистическа бира, на всяка една бутилка ясно е изобразен антибългарския комунистически символ донесъл толкова нещастие на България червената петолъчка!Като видя такава бутилка се погнусявам!
Ти го начукам пентограмно, но с лъчи!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
[offtopic]
Човече, мерси, с писанията ти по тая тема сериозно ме развесели преди лягане
Вече съм сигурен че ти със сигурност мразиш ЦСКА.
[/offtopic]
Безкомпромисен написа:Soulen написа:Аз съм си фен на Хайнекена, също така Старопрамена влиза идеално
Човече, мерси, с писанията ти по тая тема сериозно ме развесели преди лягане

Вече съм сигурен че ти със сигурност мразиш ЦСКА.