За или против студентите и статуквото

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viali69

Re: За или против студентите и статуквото

Мнениеот viali69 » 27 окт 2013 22:02

Няма как да подкрепям едни протести, за които съм убеден, че са платени. Пари дават, както Боко Тиквата, така и соросоидите. А, гладни студентчета, колкото щеш в тия години.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 27 окт 2013 22:02

NOMER14 написа:Стамате,
и в коя социалистическа държава сте сега?

Тайна майна!!!:) Току виж, някой български "демократ" дошъл да ми окупира КВАРТИРАТА!!! :))))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 27 окт 2013 22:03

Болен Левскар написа:
СТАМАТ написа:Да Комунист, не го крия!!! Бъди сигурен че и аз и моите деца, ще се върнем от чужбина, ако тук има справедливост и работни места поне толкова колкото имаше преди 1989!! А там където си, са много по- близо до Социализма и имат много по- силни профсъюзи, отколкото в България!!! В България държавата притежава само 5% и продължават да ПРИВАТИЗИРАТ!!!!!!, а там където си, са най-малко 38%(ГЕРМАНИЯ), или 55%(Франция)!!!

Социализъм е да даваш равни права и възможности на хората, комунизъм е да ги грабиш поравно и да им даваш равно малко трохи. Това е всеизвестен факт! Ако не си го разбрал имаш огромен умствен проблем!

А капитализъм е 1000-2000 човека да се нагушат за сметката на милиони мизерстващи на ръба, да те оставят болен и окъсан да си идеш от тоя свят. При капитализма най-важното е парата, а човешкия живот е нещо незначително.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 окт 2013 22:04

Стига се обиждали - бъдете на ниво!

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 27 окт 2013 22:04

viali69 написа:Няма как да подкрепям едни протести, за които съм убеден, че са платени. Пари дават, както Боко Тиквата, така и соросоидите. А, гладни студентчета, колкото щеш в тия години.

Забравяш и коалиционните партньори на Боко - Деформаторският блок и НФСБ.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 27 окт 2013 22:05

СТАМАТ написа:
samo_levski написа:
СТАМАТ написа:още умствени пръдни

Стамате, куче, стига пърдя бе, човек. Кой решава дали едно предложение е разумно или не е? Нали все пак някои трябва да понесе отговорността и последствията при провален закон. Демокрацията не е система при която всеки да предлага и шепа да удобрява. Да не говорим, че доказателства или база, на която да почиват твърденията ти няма, така че те са чисто спекулативни. С прости думи - ти си червен боклук и в думите ти са единствено спекулации и демагогия.

Ти СИ ПРОСТО МОМЧЕ(в смисъл обикновено) . Остани си със здраве и иди при каруцарите в катуна. Там се говори така!:))))))))))

Стамате, не знам какво имаш против простите хора и каруцарите, след като членовете на бкп преди 9 са били неуки, безимотни и прости каруцари, обирджии на мандри. И след девети пак сте си останали такива, де :)

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 27 окт 2013 22:07

Болен Левскар написа:
СТАМАТ написа:Да Комунист, не го крия!!! Бъди сигурен че и аз и моите деца, ще се върнем от чужбина, ако тук има справедливост и работни места поне толкова колкото имаше преди 1989!! А там където си, са много по- близо до Социализма и имат много по- силни профсъюзи, отколкото в България!!! В България държавата притежава само 5% и продължават да ПРИВАТИЗИРАТ!!!!!!, а там където си, са най-малко 38%(ГЕРМАНИЯ), или 55%(Франция)!!!

Социализъм е да даваш равни права и възможности на хората, комунизъм е да ги грабиш поравно и да им даваш равно малко трохи. Това е всеизвестен факт! Ако не си го разбрал имаш огромен умствен проблем!

Чети повече книжки! Бих ти препоръчал "КАПИТАЛЪТ"-Маркс. Ще научиш много, за НАЙ-РАЗПРОСТРАНЕНАТА философия в света, ако прочетеш и други негови книжки!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 27 окт 2013 22:10

КНДР написа:А капитализъм е 1000-2000 човека да се нагушат за сметката на милиони мизерстващи на ръба, да те оставят болен и окъсан да си идеш от тоя свят. При капитализма най-важното е парата, а човешкия живот е нещо незначително.

Тука ме развесели :D Всъщност ми е ясно, че си просто едно тролче, но имаш 1/10 за тва че ти отговарям. Просто е смешно да тролваш хора, които и идея си нямат какво е това. Тролването в такъв форум е все едно да риташ умряло куче. Говори за слаби възможности в занаята. :lol:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 окт 2013 22:10

СТАМАТ написа:
Болен Левскар написа:

Чети повече книжки! Бих ти препоръчал "КАПИТАЛЪТ"-Маркс. Ще научиш много, за НАЙ-РАЗПРОСТРАНЕНАТА философия в света, ако прочетеш и други негови книжки!!!

Тук си прав!
Социализъм е унищожаване на частната собственост, за да се обещае рая - комунизма.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 окт 2013 22:10

samo_levski написа:Властта е да имаш правото да определяш правилата в обществото и да не ги спазваш, когато ти имаш последната дума кое е право и кое не е.
Хахахаха, ще умра от смях, ти си голям глупак, но нищо ново или неочаквано от червен боклук.

Дори и по твоето малоумно определение излиза, че делян пеевски е на власт, защото той и хората около него определиха правилото, по което се назначава шефа на данс, и въпреки, че погази конституцията, след като се закле за встъпване в длъжност като шеф на данс в народното събрание, всичко остана без последствия и той се върна в парламента.

С две думи, щото си прост: Те смениха правило/закон, после погазиха конституцията и останаха ненаказани. Сега си прочети тъпотията и кажи, не отговаря ли делянчо на нея?

Виждаш ли се колко си прост?

Аз виждам много неща, но ти си сляп за тях. Дали да се обидя или не за пороят от обиди, които изсипа към мен ?! Поскоро няма да се обидя, защото са са изписани от човек, който ми е под нивото.
Явно удобно си пропуснал частта от моето определение за властта, в която казвам, че този който има властта да го прави и определя правилата в обществото, което управлява.
ПП-този, а и не само този, форум са ясно доказателство за това!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”