СИРИЙЦИТЕ ОФИЦИАЛНО ПОИСКАХА СВОЙ РЕГИОН В БЪЛГАРИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

minchev_1951
Контакти:

Re: СИРИЙЦИТЕ ОФИЦИАЛНО ПОИСКАХА СВОЙ РЕГИОН В БЪЛГАРИЯ

Мнениеот minchev_1951 » 23 окт 2013 10:08

PFC Litex написа:Не виждам нищо лошо да бъдат заселени в обезлюдени райони, да работят, да плащат данъци в България и да спазват законите.

...............

Колхози, заградени с 4-метрова стоманена ограда...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: СИРИЙЦИТЕ ОФИЦИАЛНО ПОИСКАХА СВОЙ РЕГИОН В БЪЛГАРИЯ

Мнениеот fcb_bg » 23 окт 2013 11:29

И как ще стане тая работа, бе, мама ви тъпа и политици малоумни? Нали като съм наследник на къща с прилежащия парцел и 1-2 лозя наоколо, аз съм този който ще казва дали някой ще може да влезе вътре и да си живее. Как лесно си ги нарежда Кристалинчето без много да му мисли. А дори и да ги заселят тези села, какво ще правят там, да дойде и да я попитам лично. Имат начален капитал всичките за да започнат да копаят и сеят ли? Или да отворят магазин, кръчма или каквото и да е. Че при тая люта зима в Странджата, те нямат пари само за дърва за зимата бе. Пак ли държавата ще им снася лев? Защото тоя умник с идеята за заселването, после ще каже "Абе вие хубаво ги настанихте, ама те без пари какво да правят сега. Как да си изкарат хляба?"
Я да вземат да правят споразумение със управниците в Сирия да дават някой лев за издръжка на гражданите си. И скапания ЕС да не се ослушват ами да дават рамо, че границата на Запад е отворена.
Разбирам, че не им е леко на бежанците. Като ги гледам как преживяват и на мен ми става гадно. Ама трябва да им е ясно, че на нещо повече тук не могат да се надяват. Защото и на нас не ни е лесно.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”