Какво става пред НС в момента?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doniobbb
Контакти:

Re: Какво става пред НС в момента?

Мнениеот doniobbb » 24 юли 2013 16:05

Смърт за комунягите(бсп/дпс/батака) !!! На тия да им се забрани да влизат в парламента :x :x

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 юли 2013 16:12

зеления написа:
kiko75 написа:ако полицията приложи и 1/4 от силата която прилагат турските и колеги днес няма да има нито един там а и хората които работят неискат протести а боко и цецо в централния

Тя за това Турция цъфти и върже. И ще гледа ЕС през крив макарон. Намери кого да даваш за пример. Ама какво да очаквам от един ошмулен шумкар.

Точно пък 80 милионна Турция се напъва за ЕС! :mrgreen: Тая държава ще загуби повече отколкото ще спечели от ЕС и на турците това им е пределно ясно.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 24 юли 2013 16:49

W84me написа:
зеления написа:
kiko75 написа:ако полицията приложи и 1/4 от силата която прилагат турските и колеги днес няма да има нито един там а и хората които работят неискат протести а боко и цецо в централния

Тя за това Турция цъфти и върже. И ще гледа ЕС през крив макарон. Намери кого да даваш за пример. Ама какво да очаквам от един ошмулен шумкар.

Точно пък 80 милионна Турция се напъва за ЕС! :mrgreen: Тая държава ще загуби повече отколкото ще спечели от ЕС и на турците това им е пределно ясно.

Пак се изказваш неподготвен. Поне погледай малко новини, ако не друго и тогава коментирай.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 юли 2013 16:54

зеления написа:
Пак се изказваш неподготвен. Поне погледай малко новини, ако не друго и тогава коментирай.

Какви новини да гледам? Нали имам глава на раменете да мисля с нея. Турция няма изгода да влиза в ЕС, географското и положение и военната сила са достатъчни, за да може да поставя условия на Европа.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 юли 2013 18:03

W84me написа:
зеления написа:

Какви новини да гледам? Нали имам глава на раменете да мисля с нея. Турция няма изгода да влиза в ЕС, географското и положение и военната сила са достатъчни, за да може да поставя условия на Европа.

Хем няма изгода, хем за там се натиска :lol: :lol: :lol: Ех, посредствено комуне, ех посредствено комуне, що сте толкова прости бе :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 24 юли 2013 19:53

Viktor4o_Rs написа:
W84me написа:
зеления написа:

Хем няма изгода, хем за там се натиска :lol: :lol: :lol: Ех, посредствено комуне, ех посредствено комуне, що сте толкова прости бе :mrgreen:

Аз например не съм бил, не съм и няма да бъда комунист, но твоето писание е наистина доста елементарно.
Явно русенци сте деградирали до прости тиквени семки.
Я ми кажи , какво ще стане, ако блокират по този начин , Белият дом или Бундестага?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 юли 2013 21:45

Нищо не става. Разпознават по камерите снощните юнаци. Рутинна работа. И пълнят пръскачките.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 25 юли 2013 13:18

Мистри написа:
Viktor4o_Rs написа:
W84me написа:
зеления написа:

Аз например не съм бил, не съм и няма да бъда комунист, но твоето писание е наистина доста елементарно.
Явно русенци сте деградирали до прости тиквени семки.
Я ми кажи , какво ще стане, ако блокират по този начин , Белият дом или Бундестага?

Явно пак не си в час и въобще не си разбрал за какво се говори :lol: :lol: :lol: Седни си, слаб !
Изображение

Върни се в “Свободна зона”