Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
зеления написа:kiko75 написа:ако полицията приложи и 1/4 от силата която прилагат турските и колеги днес няма да има нито един там а и хората които работят неискат протести а боко и цецо в централния
Тя за това Турция цъфти и върже. И ще гледа ЕС през крив макарон. Намери кого да даваш за пример. Ама какво да очаквам от един ошмулен шумкар.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:зеления написа:kiko75 написа:ако полицията приложи и 1/4 от силата която прилагат турските и колеги днес няма да има нито един там а и хората които работят неискат протести а боко и цецо в централния
Тя за това Турция цъфти и върже. И ще гледа ЕС през крив макарон. Намери кого да даваш за пример. Ама какво да очаквам от един ошмулен шумкар.
Точно пък 80 милионна Турция се напъва за ЕС!Тая държава ще загуби повече отколкото ще спечели от ЕС и на турците това им е пределно ясно.
зеления написа:
Пак се изказваш неподготвен. Поне погледай малко новини, ако не друго и тогава коментирай.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:зеления написа:
Пак се изказваш неподготвен. Поне погледай малко новини, ако не друго и тогава коментирай.
Какви новини да гледам? Нали имам глава на раменете да мисля с нея. Турция няма изгода да влиза в ЕС, географското и положение и военната сила са достатъчни, за да може да поставя условия на Европа.
Viktor4o_Rs написа:W84me написа:зеления написа:
Какви новини да гледам? Нали имам глава на раменете да мисля с нея. Турция няма изгода да влиза в ЕС, географското и положение и военната сила са достатъчни, за да може да поставя условия на Европа.
Хем няма изгода, хем за там се натиска![]()
![]()
Ех, посредствено комуне, ех посредствено комуне, що сте толкова прости бе
Мистри написа:Viktor4o_Rs написа:W84me написа:зеления написа:
Хем няма изгода, хем за там се натиска![]()
![]()
Ех, посредствено комуне, ех посредствено комуне, що сте толкова прости бе
Аз например не съм бил, не съм и няма да бъда комунист, но твоето писание е наистина доста елементарно.
Явно русенци сте деградирали до прости тиквени семки.
Я ми кажи , какво ще стане, ако блокират по този начин , Белият дом или Бундестага?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта