Заличиха страницата в ФБ ,която организираше протестите !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Заличиха страницата в ФБ ,която организираше протестите !
Почва се червени отрепки,днеска 1000,утре 10 хил. Много съм доволен 
donDiego написа:dunavfc написа:На 23 год. съм уча в Русенският Университет "Ангел Кънчев",имаме семеен бизнес с моето семейство. Живея в Русе,кв. Здравец Изток. Друга информация трябва ли ти ? И какво значение има това ?
Ми има ,как да няма ! Какво си живял и преживял ти, че да ми говориш за политика ,какво си работил и изработил ти,какво си плащал ти,какви отговорности си поемал в краткият си живот и какви последствия си оставил зад себе си ти.А най-смешното е,че си набор на промените в България,а си седнал да ми говориш за комунизъм ,демокрация,либерализация..на какво можеш ти да ме научиш бе дете,на нищо. И незнам каква е тази твоя любов към Бойко,но ако родителите ти не са от "неговите " хора,тогава искам да чуя мнение и от баща ти.Твърде вероятно е да пишеш тайно от "семейният бизнес"
Ти си голям дебил и не спираш да го показваш,всеки божи ден
Не те знам,кой набор си и не ме интересува,но ако някой ден видя да коментираш неща,които видно не съвпадат с твоя житейски път,ще ти тегля една майна !
Кой си ти обаче,че да ми казваш,какви права имам ?
dunavfc написа:donDiego написа:dunavfc написа:На 23 год. съм уча в Русенският Университет "Ангел Кънчев",имаме семеен бизнес с моето семейство. Живея в Русе,кв. Здравец Изток. Друга информация трябва ли ти ? И какво значение има това ?
Ми има ,как да няма ! Какво си живял и преживял ти, че да ми говориш за политика ,какво си работил и изработил ти,какво си плащал ти,какви отговорности си поемал в краткият си живот и какви последствия си оставил зад себе си ти.А най-смешното е,че си набор на промените в България,а си седнал да ми говориш за комунизъм ,демокрация,либерализация..на какво можеш ти да ме научиш бе дете,на нищо. И незнам каква е тази твоя любов към Бойко,но ако родителите ти не са от "неговите " хора,тогава искам да чуя мнение и от баща ти.Твърде вероятно е да пишеш тайно от "семейният бизнес"
Ти си голям дебил и не спираш да го показваш,всеки божи денНе съм ли поне на 50 год. нямам право на свои политически виждания,нямам право на каквито и да е било възгледи ? За комунизъм,демокрация и т.н мога да ти говоря с часове,защото се интересувам от това,чета,гледам и се уча,а само ограничено мекотело,като теб може да заяви годините ми като недостатък...
Не те знам,кой набор си и не ме интересува,но ако някой ден видя да коментираш неща,които видно не съвпадат с твоя житейски път,ще ти тегля една майна !
Кой си ти обаче,че да ми казваш,какви права имам ?
Аз съм един от тези, които бяха на барикадите и се бориха срещу комунистите,също като всички мои приятели,предполагам и твоите родители.Бях на твоята възраст тогава.В един момент идва изтрезвяването и виждаш,че няма призрак ,а само популистки приказки за да може и "ние" да намажем от баницата.Да де,ама баницата свърши и салама свърши,свърши и илюзията на хората,че ББ се бори с комунисти и престъпници.Самите "комунисти" водят по-дясна политика и от дясноцентристка партия.В заключение мога да ти кажа,че всяко едно отговорно правителство ще се вслуша в гласа на хората,поне мъничко,само твоят личен бог обича да се вслушват в него...това немога да допусна
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Това,че си се борил против комунизмът е чудесно и аз съм признателен и благодарен за това ! Демокрацията не е нещо лошо,просто нашата демокрация е псевдо такава.Ние искаме европейски ред и закони,но когато някой ги приложи,обвиняваме в полицейщина ! Искаме да живеем като европейци,но ако някой ни ограничи ракийката и цигарката,Европа да го духа...
Колко правителства послушаха народа си и си подадоха оставката,когато народа го поиска ? Станишев подаде ли оставка,когато бяха зимните протести през 2009 ? Царя подаде ли оставка ? Ще подаде ли оставка и това правителство според теб,ако хората не нахлуят в парламента ?
Колко правителства послушаха народа си и си подадоха оставката,когато народа го поиска ? Станишев подаде ли оставка,когато бяха зимните протести през 2009 ? Царя подаде ли оставка ? Ще подаде ли оставка и това правителство според теб,ако хората не нахлуят в парламента ?
dunavfc написа:Това,че си се борил против комунизмът е чудесно и аз съм признателен и благодарен за това ! Демокрацията не е нещо лошо,просто нашата демокрация е псевдо такава.Ние искаме европейски ред и закони,но когато някой ги приложи,обвиняваме в полицейщина ! Искаме да живеем като европейци,но ако някой ни ограничи ракийката и цигарката,Европа да го духа...
Задаваш неправилният въпрос...Въпроса е защо Бойко подаде оставка ,изниква следващият,защо върна мандата и естествено изниква следващ..защо подклажда някакви протести,на които няма отправени никакви конкретни искания след едва
пп.Аз живея в най-полицейската държава в Европа, но тук много малко хора знаят кой е вътрешен министър,още по-малко са чували за някакви операции на полицията с разни имена.Парадоксалното е,че Борисов винаги е давал Германия за пример и се стреми да копира някои неща от германците(което е хубаво),но не е нужно да копира закони,технологии,а политическо поведение,ОТГОВОРНО политическо поведение,а той всячески бяга от това
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Защо да не върне мандата,след като е повече от ясно,че с 97 избиратели,няма никакъв шанс да състави правителство ? Наистина ли и това смяташ,че е плод на някаква игра ? Докога ще се върти тая манипулация,че протестите в момента се дирижират от ГЕРБ ? Имаше ли народни представители днес на протестите ? ББ беше ли там ? Някъде изявление,чули ли сте от човек на ГЕРБ за протести ? Все едно аз да кажа,че протестите през февруари са били на БСП и са дирижирани от тях...
Защо са напусна ли заседателната зала ? Защото искаха да покажат на всички,колко струват АТАКА и го показаха и всички видяхме
Това са политически капани.
Убеден съм и силно вярвам в това,че за моите деца,управление на ГЕРБ е по-добро от това на БСП
Защо са напусна ли заседателната зала ? Защото искаха да покажат на всички,колко струват АТАКА и го показаха и всички видяхме
Убеден съм и силно вярвам в това,че за моите деца,управление на ГЕРБ е по-добро от това на БСП
dunavfc написа:Защо да не върне мандата,след като е повече от ясно,че с 97 избиратели,няма никакъв шанс да състави правителство ? Наистина ли и това смяташ,че е плод на някаква игра ? Докога ще се върти тая манипулация,че протестите в момента се дирижират от ГЕРБ ? Имаше ли народни представители днес на протестите ? ББ беше ли там ? Някъде изявление,чули ли сте от човек на ГЕРБ за протести ? Все едно аз да кажа,че протестите през февруари са били на БСП и са дирижирани от тях...
Защо са напусна ли заседателната зала ? Защото искаха да покажат на всички,колко струват АТАКА и го показаха и всички видяхмеТова са политически капани.
В момента България се управлява от Експертно правителство в което има и кадри от ГЕРБ, не е правителство на БСП,излъчено е с мандата на Втората парламентарно представена партия,заради инфантилизма на лидера на първата парламентарно представена.Каквото и да си говорим,Атака в този момент,показват много повече политическа мъдрост и е срамно ГЕРБ да се изживяват като опозиция на Атака,смешно,гротеска пълна.Ето ти още една реалност над която да се замислиш...Има логично обяснение на всичко.
Харесвам ентусиазма ти,сигурен съм, че след години ще има радикална промяна във възгледите ти,отчитайки разбира се дилемите пред които ще се изправяш,но това е живота...Живей сега,няма време за после,хубаво,лошо..както си постелиш.Жив и здрав
donDiego написа:dunavfc написа:Защо да не върне мандата,след като е повече от ясно,че с 97 избиратели,няма никакъв шанс да състави правителство ? Наистина ли и това смяташ,че е плод на някаква игра ? Докога ще се върти тая манипулация,че протестите в момента се дирижират от ГЕРБ ? Имаше ли народни представители днес на протестите ? ББ беше ли там ? Някъде изявление,чули ли сте от човек на ГЕРБ за протести ? Все едно аз да кажа,че протестите през февруари са били на БСП и са дирижирани от тях...
Защо са напусна ли заседателната зала ? Защото искаха да покажат на всички,колко струват АТАКА и го показаха и всички видяхмеТова са политически капани.
В момента България се управлява от Експертно правителство в което има и кадри от ГЕРБ, не е правителство на БСП,излъчено е с мандата на Втората парламентарно представена партия,заради инфантилизма на лидера на първата парламентарно представена.Каквото и да си говорим,Атака в този момент,показват много повече политическа мъдрост и е срамно ГЕРБ да се изживяват като опозиция на Атака,смешно,гротеска пълна.Ето ти още една реалност над която да се замислиш...Има логично обяснение на всичко.
Харесвам ентусиазма ти,сигурен съм, че след години ще има радикална промяна във възгледите ти,отчитайки разбира се дилемите пред които ще се изправяш,но това е живота...Живей сега,няма време за после,хубаво,лошо..както си постелиш.Жив и здрав
Наистина ли вярваш,че това е експертно правителство ? Как професор по синтаксис ще бъде експерт в "Спорта" ? Това правителство си е точно на БСП,преоблечено обаче в експерно в името на България...Хората се променят,разбира се,че ще се променя и аз,но аз съм си десен по убеждения с силно изразени антикомунистически възгледи и в тази посока е трудно да има промяна