Атака подкрепи ДПС и БСП
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Garfildbg1929
- Контакти:
Re: Новата тройна коалиция-Атака ДПС БСП
Гласувалите за АТАКА да се наведат и да се хванат за палците и да чакатДПС да ги ........ Честит ни троен турски К..

- Daniel Levski
- Контакти:
Re: Атака подкрепи дпс и комунистите
Браво, много добро мнение !!!!v.r.s. написа:От създаването на Атака винаги съм гласувал за тази партия, тъй като беше необходимо да се обърне внимание на това което става в страната, а именно турцизирането на цели райони и на циганите. Атака беше полезна с това говорене и беше добре, че я имаше, но на тези избори не гласувах за нея, тъй като видях, че вече става вредна за България с глупостите си за национализация, гонене на инвеститори, застъпването за АЕЦ-Белене и другите простотии, като минимална пенсия от 500 лева и минимална заплата от 1000 лева. Всеки един нормално мислещ човек е наясно, че това си е чист популизъм и няма как да се случи и заради това не гласувах за тях, като дори направих всичко възможно да разубедя хора, които заявяваха, че ще ги подкрепят. А сега с този си ход Сидеров става политически труп, унищожи партията и плю на национализма по начин, по който никой друг не го е правил. Така, че белята вече е станала и този парламент има такова мнозинство, че няма как да падне ако не се вдигне отново народа и да не позволи това правителство да дапочва работа. Необходим е нов Орлов мост и то много по масов от предишните протести, но се съмнявам, че ще се случи, тъй като организаторите на предишните протести са от средите на новата тройна коалиция БСП-ДПС-атака(не съм я написал с главна буква не поради неграмотност) и техните господари. Дано се лъжа и успеем да се организираме във Фейсбук и излезнем на протести за да спасим страната си от тази нова тройна коалиция, тъй като никой от привържениците на тези три партии не са гласували за подобен политически Франкенщайн. Крайно време е да отвоюваме страната си и да си "Върнем България" без волен сидеров, а той да бъде проклет от всички българи. Сещам се за епизод от филма "Време разделно" когато един от българите каза, че би сложил чалма последен и на въпроса на Караибрахим не е ли все едно дали ще е пръв или последен той отговори, че не е тъй като ако е последен няма да има кой да го прокълне.
Този коментар го написах и в другата тема и наистина единственият вариянт да се спре новата тройна коалиция е улицата. Привържениците на Атака съм сигурен, че ги е срам и не са очаквали подобно поведение от лидера на тази партия, чието име не искам дори да споменавам, който по непотвърдена информация е дал кворума за гласуване на правителството на Орешарски.
Ето и самият коментар който поствам и тук.
От създаването на Атака винаги съм гласувал за тази партия, тъй като беше необходимо да се обърне внимание на това което става в страната, а именно турцизирането на цели райони и на циганите. Атака беше полезна с това говорене и беше добре, че я имаше, но на тези избори не гласувах за нея, тъй като видях, че вече става вредна за България с глупостите си за национализация, гонене на инвеститори, застъпването за АЕЦ-Белене и другите простотии, като минимална пенсия от 500 лева и минимална заплата от 1000 лева. Всеки един нормално мислещ човек е наясно, че това си е чист популизъм и няма как да се случи и заради това не гласувах за тях, като дори направих всичко възможно да разубедя хора, които заявяваха, че ще ги подкрепят. А сега с този си ход Сидеров става политически труп, унищожи партията и плю на национализма по начин, по който никой друг не го е правил. Така, че белята вече е станала и този парламент има такова мнозинство, че няма как да падне ако не се вдигне отново народа и да не позволи това правителство да дапочва работа. Необходим е нов Орлов мост и то много по масов от предишните протести, но се съмнявам, че ще се случи, тъй като организаторите на предишните протести са от средите на новата тройна коалиция БСП-ДПС-атака(не съм я написал с главна буква не поради неграмотност) и техните господари. Дано се лъжа и успеем да се организираме във Фейсбук и излезнем на протести за да спасим страната си от тази нова тройна коалиция, тъй като никой от привържениците на тези три партии не са гласували за подобен политически Франкенщайн. Крайно време е да отвоюваме страната си и да си "Върнем България" без волен сидеров, а той да бъде проклет от всички българи. Сещам се за епизод от филма "Време разделно" когато един от българите каза, че би сложил чалма последен и на въпроса на Караибрахим не е ли все едно дали ще е пръв или последен той отговори, че не е тъй като ако е последен няма да има кой да го прокълне.
Ето и самият коментар който поствам и тук.
От създаването на Атака винаги съм гласувал за тази партия, тъй като беше необходимо да се обърне внимание на това което става в страната, а именно турцизирането на цели райони и на циганите. Атака беше полезна с това говорене и беше добре, че я имаше, но на тези избори не гласувах за нея, тъй като видях, че вече става вредна за България с глупостите си за национализация, гонене на инвеститори, застъпването за АЕЦ-Белене и другите простотии, като минимална пенсия от 500 лева и минимална заплата от 1000 лева. Всеки един нормално мислещ човек е наясно, че това си е чист популизъм и няма как да се случи и заради това не гласувах за тях, като дори направих всичко възможно да разубедя хора, които заявяваха, че ще ги подкрепят. А сега с този си ход Сидеров става политически труп, унищожи партията и плю на национализма по начин, по който никой друг не го е правил. Така, че белята вече е станала и този парламент има такова мнозинство, че няма как да падне ако не се вдигне отново народа и да не позволи това правителство да дапочва работа. Необходим е нов Орлов мост и то много по масов от предишните протести, но се съмнявам, че ще се случи, тъй като организаторите на предишните протести са от средите на новата тройна коалиция БСП-ДПС-атака(не съм я написал с главна буква не поради неграмотност) и техните господари. Дано се лъжа и успеем да се организираме във Фейсбук и излезнем на протести за да спасим страната си от тази нова тройна коалиция, тъй като никой от привържениците на тези три партии не са гласували за подобен политически Франкенщайн. Крайно време е да отвоюваме страната си и да си "Върнем България" без волен сидеров, а той да бъде проклет от всички българи. Сещам се за епизод от филма "Време разделно" когато един от българите каза, че би сложил чалма последен и на въпроса на Караибрахим не е ли все едно дали ще е пръв или последен той отговори, че не е тъй като ако е последен няма да има кой да го прокълне.
- Daniel Levski
- Контакти:
obi4am_pirin написа:samocskasamo написа:Мишо Бирата-министър на спорта,хахахаха.А тои умре бре и то при странни,много странни обстоятелства.А един физкултурник води МВР,а пожарникар-БГ,хахахахаха умирам бе хора
Ми като имаш желание да умираш направи го турски фен!
Точно така Пирин правилно му го каза.
- samocskasamo
- Контакти:
bultras4e написа:Разиграва се някакъв театър.Коалицията е четворна
+1000
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
Сидеров със сигурност осъзнава, че това му последният парламент с такава постъпка поне като лидер на Атака, която със сигурност ще се разпадне, иначе може да го видим в следващи избори в листата на... ДПС да кажем?!В Кърджали... или Разград, явно трябва да са му предложили много много милиони за това нещо.
Последна промяна от bubka на 29 май 2013 11:25, променено общо 3 пъти.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- m.unaited forever
- Контакти:
sandi74 написа:Браво на Волен,сега му се е паднало да гази смешниците от Герб.Власта е наша-червена,а цирковата трупа на пожарникарчето замина в миманса,скоро никой няма да си спомня за тях.Нас червеното знаме роди ни...... .Честито другари красноармейци.Спасибо,ребята.
Селтак !!
[rimg]http://33.media.tumblr.com/1b7000e73e593eb4359e2120e518a1e8/tumblr_n3zonb8ahn1tvlp0no3_250.gif[/rimg]
ЦИРК!!!!!!!Пеевски свинята да каже на председателстващеният народното събрание, няма как да стане да те чакам ти да ми кажеш кога ще говоря от трибуната на народното събрание
Информацията вече е потвърдена от самият "лидер на националистите", че точно той е осигурил кворума. Гнус ме е от такъв "националист" и плюя върху него. Толкова остър не си спомням да съм бил, но съм бесен, тъй като съм убеден националист и тази подлога го дискредитира по най-долният и мръсен начин.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5806451
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5806451
Daniel Levski написа:samocskasamo написа:Daniel Levski написа:samocskasamo написа:Волен излъга-така е.На първо четене и аз съм бесен,но ако погледнем по-трезво какво виждаме.Ако не беше подкрепил днес правителството,щеше да има касиране на изборите,още месеци губене на време и 30 000 000лв хвърлени на вятъра.Резултатите пак щяха да са същите и пак да има разни игрички.ДПС си имат близо 1млн избиратели и винаги ще са в парламента.За мен Орешарски не е комунист,тои не членува в БСП а е десен,така че ще го подкрепя на този етап.Ако успеят да ни извадят от кризата има ли значение кои ще е-дали БСП,ГЕРБ или коалиция.Като гледам,те всички са комунисти.Нека го оставим да работи и ако не стане нищо,ще излезем на улицата да ги свалим.Разберете България в момента няма нужда от нови избори,нов хаос,нови 30млн хвърлени на вятъра.Ако не се земат мерки и за раждаемостт,която последните 3г достигна дъното в БГ,то след 20г,ще ни управлява ДПС и то еднолично,защото турци и цигани ще са повече от нас
Не си прав, първо дпс няма 1 млн избиратели, второ по-добре нови избори отколкото такъв кабинет.
Новите избори,мислиш ли че ще променят нещо?Освен че Атака няма да везе в парламента,тогава БСП,ГЕРБ и ДПС ще са само вътре и пак правителството ще е БСПи ДПС.ДПС има точно 950 000гласували за тях-прав си не са 1 000 000
940 000 са гласували за комунистите, около 400 000 за дпс. При нови избори ще има осъзнали се и за комунистите ще гласуват техните хора около 700 000 , за дпс същият резултат, Атака вън, НФСБ вътре, за ГЕРБ около 1 300 000 , това е с осъзналите се, ако другите десни се обединят също вътре. И тогава какво става.
Точно така ще се случи ако има нови избори. С Атака като политическа партия вече свършено.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!