Интимен кът: Ухажване и Съвкупление при человека

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Отбора на народа

Re: Интимен кът: Ухажване и Съвкупление при человека

Мнениеот Отбора на народа » 17 май 2013 22:01

1912plovdiv написа:Липсва само един:

Изображение

При това сух бисквит, не какъв да е, другарю ;)

Потребителски аватар
Veni • Vidi • Vici

Мнениеот Veni • Vidi • Vici » 17 май 2013 22:04

Изображение

Другарю, това е долнопробна бисквита! Сухият бисквит има други габарити и форма.
[center][wrapimg=]http://s23.postimg.org/rmj11ebx7/Untitled_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 17 май 2013 22:04

Изображение

Моля, другарю, това не е сух бисквит. Бъдете по-акуратен :!:
Ето какво е написал другарят Шумкар за сухия бисквит:
shumkar_44 написа:Обикновен пшеничен бисквит, намазан с много тънък слой хумус и оставен да се суши на стайна температура за осем денонощия. Типични габарити - 8 x 4 x 1 см, като са стандартна стока във всяка адекватно снабдена бакалия.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 май 2013 22:13

Groucho написа:
rhaegar написа:Другарю Шумкар, помагайте, спешно е :idea: :idea: :idea:

След като подарих пакетче солети и казах на колежката в офиса че ухае на минзухар, тя желае да извършим съвокуплението още днес след работа. Проблемът е, че тя е с 5 години по-възрастна от мен, женена и с дете. Аз като морален човек не искам да развалям нейната семейна идилия, но пък съм изкушен от така предоставилия ми се шанс. Моля ви, кажете какво да правя, докато не е свършил работния ден :o

Следва да избереш друг матконосител за създаване на потомство. Най-подходящият е със запечатано родилно отверстие, практикуващ спортно ходене и активно хранещ се с бисквит :mrgreen:

П.п. Нъли, извинявам се на Шумкаря, че си позволих да отговоря вместо негови милости 8-)

Съжалявам, но бях принуден от колежката да я притисна под ъгъл 90 градуса, докато слушаме Оксижен 4, ако разбирате какво имам предвид :x За щастие в службата се намери кутийка крем Здраве, иначе щях да я закъсам съвсем.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 17 май 2013 22:17

rhaegar написа:
Groucho написа:
rhaegar написа:Другарю Шумкар, помагайте, спешно е :idea: :idea: :idea:

След като подарих пакетче солети и казах на колежката в офиса че ухае на минзухар, тя желае да извършим съвокуплението още днес след работа. Проблемът е, че тя е с 5 години по-възрастна от мен, женена и с дете. Аз като морален човек не искам да развалям нейната семейна идилия, но пък съм изкушен от така предоставилия ми се шанс. Моля ви, кажете какво да правя, докато не е свършил работния ден :o

Следва да избереш друг матконосител за създаване на потомство. Най-подходящият е със запечатано родилно отверстие, практикуващ спортно ходене и активно хранещ се с бисквит :mrgreen:

П.п. Нъли, извинявам се на Шумкаря, че си позволих да отговоря вместо негови милости 8-)

Съжалявам, но бях принуден от колежката да я притисна под ъгъл 90 градуса, докато слушаме Оксижен 4, ако разбирате какво имам предвид :x За щастие в службата се намери кутийка крем Здраве, иначе щях да я закъсам съвсем.

Значи е имало "безопасна любов"- в г з! :mrgreen:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 17 май 2013 22:19

lisynger написа:За 8 път чета статията,немога да спра да и се наслаждавам :lol:

Продължавай... На деветия може и да намериш и приложението! :) :lol: :lol: :mrgreen:

Имам само един въпрос:

Ако човек е мързелив по природа, би ли имал проблеми с процеса на репродуциране или с едно намазване с крем "Здраве" и хапка от т.нар. вкусен "сух бисквит", ще може да се осъществят и ползите съответно от позите лотос и полета на райската птица? :)

Г-н шумкар (понеже аз съм дете на дългия и непрестанен, нескончаем преход, мисля, че е редно да използвам и това нововъведено обръщение и до днес непонятно за мнозина),
бих искал да ви помоля най-учтиво следващият ви труд да бъде насочен основно към екзистенциалната тема за българина "Откъде да намерим аджеба пари и как се харчат парите по предназначение", защото само със сух бисквит и крем "Здраве" трудно ще се отървем от пришките на дясната си ръка, понеже както става ясно от гореизложениете факти и безброй примери, репродукцията би била немислима без наличието на матконосител, който категорично би отхвърлил консумацията единствено на сух бисквит и би предпочел скъпи маркови илачи и мазила като "Шанел", другите даже не ги знам... :) А, да, сетих се и още нещо важно свързано с темата- с чорапи или без е по-добре да се извърши целия производствено-технологичен процес на репродукция между самец и самка? :?

Приятна вечер и дано в щайгите да разнасяте многобройните си и скъпоценни трудове, които да преобърнат акуратния и объркан житейски път на человеческото съсловие във форума. :)

П.П.Продължавайте все така да ни радвате с бъдещи инструкции за здравеопазване на человеческата раса и дефектологията като наука! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 17 май 2013 22:24

dreben23 написа:Продължавай... На деветия може и да намериш и приложението! :) :lol: :lol: :mrgreen:

Имам само един въпрос:

Ако човек е мързелив по природа, би ли имал проблеми с процеса на репродуциране или с едно намазване с крем "Здраве" и хапка от т.нар. вкусен "сух бисквит", ще може да се осъществят и ползите съответно от позите лотос и полета на райската птица? :)

Г-н шумкар (понеже аз съм дете на дългия и непрестанен, нескончаем преход, мисля, че е редно да използвам и това нововъведено обръщение и до днес непонятно за мнозина),
бих искал да ви помоля най-учтиво следващият ви труд да бъде насочен основно към екзистенциалната тема за българина "Откъде да намерим аджеба пари и как се харчат парите по предназначение", защото само със сух бисквит и крем "Здраве" трудно ще се отървем от пришките на дясната си ръка, понеже както става ясно от гореизложениете факти и безброй примери, репродукцията би била немислима без наличието на матконосител, който категорично би отхвърлил консумацията единствено на сух бисквит и би предпочел скъпи маркови илачи и мазила като "Шанел", другите даже не ги знам... :) А, да, сетих се и още нещо важно свързано с темата- с чорапи или без е по-добре да се извърши целия производствено-технологичен процес на репродукция между самец и самка? :?

Приятна вечер и дано в щайгите да разнасяте многобройните си и скъпоценни трудове, които да преобърнат акуратния и объркан житейски път на человеческото съсловие във форума. :)

П.П.Продължавайте все така да ни радвате с бъдещи инструкции за здравеопазване на человеческата раса и дефектологията като наука! :)

Явно не си чел темата за етикецията, където другаря обясни как да се сдобием с безплатен толостолоб и други облаги. 8-)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 17 май 2013 22:39

Това за чорапите ми е по-важно от етикецията, понеже като си легна вечерно време бос- сабален настивам. :cry:

И това не е майтап, това си е самата истина- почвам да кихам и смърцам като треньор на Славия на пресконференция след мач. :cry: :)

Дойде ми на акъла и друга: Ако темата за парите бъде разработена, бих искал в един кратък абзац или подточка да бъде засегнат и въпросът, който касае мнозина от нас, "Защо не можем да спечелим някой лев от еврофутбола?" Може да приложите и някоя примерна система на успеха! :) Няма да е лошо и един отделен абзац или подточка да бъде отделен на темата "Защо феновете на футбола продължават да ходят на мачове като една голяма част от тях по света имат 3D телевизори вкъщи?" ;).
:)

П.П. Един поздрав за хубавата тема!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4xS3TIa2gSQ&feature=endscreen[/youtube]
Последна промяна от dreben23 на 17 май 2013 22:58, променено общо 3 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 17 май 2013 22:46

fr3ak_boy написа:-
Моля, другарю, това не е сух бисквит. Бъдете по-акуратен :!:
Ето какво е написал другарят Шумкар за сухия бисквит:
shumkar_44 написа:Обикновен пшеничен бисквит, намазан с много тънък слой хумус и оставен да се суши на стайна температура за осем денонощия. Типични габарити - 8 x 4 x 1 см, като са стандартна стока във всяка адекватно снабдена бакалия.

:shock: :shock: :shock: Изображение Изображение Изображение

Вече всичко ми е ясно и акуратно другарю ! А като прочетох стихотворението за Шаро и сухия бисквит останах очарован от многофункционалността на това наше любимо социалистическо тестено изделие ! Слава на сухия бисквит с хумус ! :)
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 17 май 2013 22:50

Браво приятелю, поредна акуратна тема. Продължавай все така, да проповядваш социалистически ценности.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Върни се в “Свободна зона”