1912plovdiv написа:Липсва само един:
При това сух бисквит, не какъв да е, другарю

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
shumkar_44 написа:Обикновен пшеничен бисквит, намазан с много тънък слой хумус и оставен да се суши на стайна температура за осем денонощия. Типични габарити - 8 x 4 x 1 см, като са стандартна стока във всяка адекватно снабдена бакалия.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Groucho написа:rhaegar написа:Другарю Шумкар, помагайте, спешно е![]()
![]()
![]()
След като подарих пакетче солети и казах на колежката в офиса че ухае на минзухар, тя желае да извършим съвокуплението още днес след работа. Проблемът е, че тя е с 5 години по-възрастна от мен, женена и с дете. Аз като морален човек не искам да развалям нейната семейна идилия, но пък съм изкушен от така предоставилия ми се шанс. Моля ви, кажете какво да правя, докато не е свършил работния ден
Следва да избереш друг матконосител за създаване на потомство. Най-подходящият е със запечатано родилно отверстие, практикуващ спортно ходене и активно хранещ се с бисквит
П.п. Нъли, извинявам се на Шумкаря, че си позволих да отговоря вместо негови милости
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Groucho написа:rhaegar написа:Другарю Шумкар, помагайте, спешно е![]()
![]()
![]()
След като подарих пакетче солети и казах на колежката в офиса че ухае на минзухар, тя желае да извършим съвокуплението още днес след работа. Проблемът е, че тя е с 5 години по-възрастна от мен, женена и с дете. Аз като морален човек не искам да развалям нейната семейна идилия, но пък съм изкушен от така предоставилия ми се шанс. Моля ви, кажете какво да правя, докато не е свършил работния ден
Следва да избереш друг матконосител за създаване на потомство. Най-подходящият е със запечатано родилно отверстие, практикуващ спортно ходене и активно хранещ се с бисквит
П.п. Нъли, извинявам се на Шумкаря, че си позволих да отговоря вместо негови милости
Съжалявам, но бях принуден от колежката да я притисна под ъгъл 90 градуса, докато слушаме Оксижен 4, ако разбирате какво имам предвидЗа щастие в службата се намери кутийка крем Здраве, иначе щях да я закъсам съвсем.
lisynger написа:За 8 път чета статията,немога да спра да и се наслаждавам
dreben23 написа:Продължавай... На деветия може и да намериш и приложението!![]()
![]()
![]()
![]()
Имам само един въпрос:
Ако човек е мързелив по природа, би ли имал проблеми с процеса на репродуциране или с едно намазване с крем "Здраве" и хапка от т.нар. вкусен "сух бисквит", ще може да се осъществят и ползите съответно от позите лотос и полета на райската птица?![]()
Г-н шумкар (понеже аз съм дете на дългия и непрестанен, нескончаем преход, мисля, че е редно да използвам и това нововъведено обръщение и до днес непонятно за мнозина),
бих искал да ви помоля най-учтиво следващият ви труд да бъде насочен основно към екзистенциалната тема за българина "Откъде да намерим аджеба пари и как се харчат парите по предназначение", защото само със сух бисквит и крем "Здраве" трудно ще се отървем от пришките на дясната си ръка, понеже както става ясно от гореизложениете факти и безброй примери, репродукцията би била немислима без наличието на матконосител, който категорично би отхвърлил консумацията единствено на сух бисквит и би предпочел скъпи маркови илачи и мазила като "Шанел", другите даже не ги знам...А, да, сетих се и още нещо важно свързано с темата- с чорапи или без е по-добре да се извърши целия производствено-технологичен процес на репродукция между самец и самка?
![]()
Приятна вечер и дано в щайгите да разнасяте многобройните си и скъпоценни трудове, които да преобърнат акуратния и объркан житейски път на человеческото съсловие във форума.![]()
П.П.Продължавайте все така да ни радвате с бъдещи инструкции за здравеопазване на человеческата раса и дефектологията като наука!
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:-
Моля, другарю, това не е сух бисквит. Бъдете по-акуратен![]()
Ето какво е написал другарят Шумкар за сухия бисквит:shumkar_44 написа:Обикновен пшеничен бисквит, намазан с много тънък слой хумус и оставен да се суши на стайна температура за осем денонощия. Типични габарити - 8 x 4 x 1 см, като са стандартна стока във всяка адекватно снабдена бакалия.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта