GAME, няма нищо за спорене. Ония не могат да приемат загубата, както ние я приехме вчера в Ловеч. Аз съм доволен, защото за пореден път стават за смях и резил, а тепърва това ще е ежедневие. Навит съм и на нови избори, защото повече гласове няма да съберат, ние обаче можем! Това означава още месеци на безвластие, удобно единствено на плачковците. Как пък не спряха-4 години плакаха, Станишев, Доган, времето, снегът, Путин, негрите в Мозамбик, пенсионерите, лумпените-все им виновни! Га им изнасяха резултатите-ни риваха. Шубе ги е, това е!
За егото на някой си, дето разката държавата, нови избори? Как ли пък не, точно щото те ги искат, бой през пръстите!
Безмилостно и непрекъснато, от първия ден на Парламента. Тотална изолация, набутване в ъгъла и никакъв достъп до власт. И да-цигарите на цените отпреди 4 години и смазване на контрабандата. Умните знаят защо.

Толкова за ГЕРБ.
Искаме реванш за всичко! За откраднатите депутати, за гнусните интриги, за подигравките! Волен беше много добър, га две години ги подкрепя-после стана най-черния! Предупреждаваха го хората-ама на! Сега да му е обеца на ухото!
Моята идея да управлява екпертен програмен кабинет на БСП под контрола на Атака е на път да се осъществи. Тук е моментът да кажа на червените: или вършите работа като света, или гърмите на първата издънка! Имате кадри и потенциал, ще имате подкрепа за плана и програмата, оттук нататък му мислете, ама по три пъти! Хората искат да се ограничат монополите, да се озаптят самозабравилите се дерибеи, да се сложат на място веригите, да се открият работни места, да се стабилизира икономиката, да има ръст на доходите. Това го има и във вашата програма, уж...
Искахте шанс-имате го! Действайте, но помнете: насерете ли се сега, втори шанс няма да има!
Желая ви успех!