Момент, че не мога да разбера какво е виновен Бареков ( когото същност не харесвам )
Отпечатани са 350 хиляди фалшиви бюлетини. Това в печатницата на човек, който е общински съветник от ГЕРБ в Костинброд. Поръчката е доказано направена от Росен Желязков - дясна ръка на Бойко Борисов и Сол ташак на Цветанов и... член на ГЕРБ. Бюлетините за абсолютно всички избирателни райони се печатат в същата печатарница...за трети пореден път и за ПРЪВ път в историята на изборите в България се печатат в една единствена печатарница. По закон всички бюлетини е трябвало да се предадат на 8-ми май и по закон всичкият брак и невалидни бюлетини трябва да се унищожат надлежно и по-съответният ред, задължително преди гласуването. Обаче в печатницата са намерени 350 хиляди бюлетини два дни по-късно след като е трябвало да бъдат унищожени, а незнайно колко са напуснали по-рано. ТОВА са ФАКТИТЕ.
Всеки да си прави изводите!!!
Николай Бареков: Не знам дали ще бъда жив след това, което н
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Николай Бареков: Не знам дали ще бъда жив след това, което н
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
Hahaha1 написа:КНДР написа:Бареков е национален герой. Той свали диктатурата на мутрата Тиквун. Господ да те пази Ники и всички честни българи от лапите на мутренската групировка ГРОБ.
+1!НЕЗАБАВНО ИЗВАЖДАНЕ НА ГЕРБ ОТ ИЗБОРИТЕ!
Иска ти се ама: дудук! Я изпълни познатата ти поза на колене: "я надуй дядо кавала"!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
mitko_r написа:

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Daniel Levski написа:баничката написа:След тези разкрития който гласува за герб е боклук и п.дерас.
Ти си най големия п.дераст
А ти ще си говедо до края си- кеф ми е че не съм като тебе.
баничката написа:След тези разкрития който гласува за герб е боклук и п.дерас.
Кой го казва това? Ааааааа, най-големия пед*л.

Gateca написа:Момент, че не мога да разбера какво е виновен Бареков ( когото същност не харесвам )
Отпечатани са 350 хиляди фалшиви бюлетини. Това в печатницата на човек, който е общински съветник от ГЕРБ в Костинброд. Поръчката е доказано направена от Росен Желязков - дясна ръка на Бойко Борисов и Сол ташак на Цветанов и... член на ГЕРБ. Бюлетините за абсолютно всички избирателни райони се печатат в същата печатарница...за трети пореден път и за ПРЪВ път в историята на изборите в България се печатат в една единствена печатарница. По закон всички бюлетини е трябвало да се предадат на 8-ми май и по закон всичкият брак и невалидни бюлетини трябва да се унищожат надлежно и по-съответният ред, задължително преди гласуването. Обаче в печатницата са намерени 350 хиляди бюлетини два дни по-късно след като е трябвало да бъдат унищожени, а незнайно колко са напуснали по-рано. ТОВА са ФАКТИТЕ.
Всеки да си прави изводите!!!
Не си мъчи глу*авата главица - няма как да разбереш това.
Еми след като съм глупав, разясни ми го зелен.
Кажи ми ти какъв извод си вадиш от тези факти, ако обичаш?
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
Gateca написа:Еми след като съм глупав, разясни ми го зелен.
[offtopic]Ако имам време утре ще ти го разясня на ЛС.[/offtopic]
- Daniel Levski
- Контакти:
баничката написа:Daniel Levski написа:баничката написа:След тези разкрития който гласува за герб е боклук и п.дерас.
Ти си най големия п.дераст
А ти ще си говедо до края си- кеф ми е че не съм като тебе.
Да, ти си едно с.елско парче от Враца.
- Daniel Levski
- Контакти:
Gateca написа:Еми след като съм глупав, разясни ми го зелен.
То е видно, защо трябва да ти го разяснява човека.