АНКЕТА: Кой е най-добрият министър-председател досега?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Най-добрият министър-председател

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: АНКЕТА: Кой е най-добрият министър-председател досега?

Мнениеот Кировец » 20 фев 2013 17:24

Син до гроб_ написа:Като говориш простотии в тоя ред на мисли,искаш ли да се хванем с теб пак на един бас,че Газпром ще станат спонсори на Левски със или без Тиквуня на власт и така ще ви развенчаят поредния червен мит ,че той ги е насочил към Левски?! Извинявам се за спама,не е за тая тема....иначе никой от изброените.Всеки един от тях е преал народното доверие и трябва всички да бъдат разследвани от прокуратурата и съдени ! Като се има в предвид,че съдебната власт не е независима в този момент ,надали ще стане това нещо!

[offtopic]Веднага, но ако той се върне на власт баса пада! Като предния път ще са условията! :geek:[/offtopic]

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 20 фев 2013 17:26

Кировец написа:
kireto2 написа:
Кировец написа:
kireto2 написа: Иначе, аз отговорих Б.Б., и още втория мандат ще разберете защо! ;) 8-)

[offtopic]Газпром ще са спонсор на Левски и Газпром Арена ще е довършена :lol:[/offtopic]

[offtopic]Това е сигурно, даже и Станишев да дойде! ;) Въпроса е, че при Бойко има шанс да направите кенефи на Армията! Все пак, човека е по строителните работи! :lol: ;)[/offtopic]

[offtopic]Нали все пак и двамата са закърмени с руската идея как няма да е сигурно. :lol: Колкото до кенефите на Армията, ако трябва ние ще си ги построим - не можем да се мерим с вашето политическо положение. :lol:[/offtopic]

[offtopic]Съмнява ме да си построите, според мен миризмата на лайна и урина ви харесва! :mrgreen: Иначе политическото ви положение е разкрачено, а спортно-техническото е наведено! :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 фев 2013 17:26

headhunter написа:
CTAHKO написа:
favaca8888 написа:Ако не беше Жан Виденов да въведе валутния борд Иван Костов щеше да бъде най-голямата зло на България.Именно това ни спаси от по-големи пакости.

Валутният борд го въведе Софиянски 8-)

Валутният борд в България е въведен през 1997 г. от правителството на Обединените демократични сили след тежката икономическа криза през 1996-1997 г.

Източник: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0% ... 0%B5%D1%82

Прав си.Моя е грешката.Софиянски беше министър до края на Май,а борда е въведен през Юни.За това съм се объркал.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 фев 2013 17:26

Viktor4o_Rs написа:
Тук говорим кой ни е най-добрият министър-председател след 89-та година или иначе казано кой е най-малко лошия ;) Съжалявам, но не съм съгласен няколко съмнителни сделки да се приравняват с фалирала държава с хиперинфлация, заплата няколко долара, десетки фалирали банки и прочие. Да се сравняват правителствата на Костов и на Виденов е все едно да сравняваме мерцедес с талига. ;) Освен това, аз никъде не съм написал, че Костов е перфектен и не е крал 1 стотинка. Просто казвам, че като интелект, постижения и сравнението между заварено - оставено положение, за мен той постигна най-много от всички.

Аз не виждам някой тук да защитава Виденов. Освен, че се споменава, че бил честен. Явно има хора, които го познават :lol: За мен той си е понесъл отговорността, народа не ще и да чуе за него повече, така че той дори няма какво да се коментира. Само че ПРОВАЛЪТ НА ТАЗИ СТРАНА ПОЧВА ОЩЕ ПРЕДИ НЕГО И ПРОДЪЛЖАВА И СЛЕД НЕГО. Значи не е само той.... Костов има и хубави неща. Така е! ОБАЧЕ Е МЕКО КАЗАНО НЕПРИЕМЛИВО ДА ГО ЗАЩИТАВАТЕ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ЗА ДА ИЗБЕГНЕ НОВ КОЛАПС НА СТРАНАТА- ТОЙ БУКАВЛНО СМЪКНА КОЖИТЕ НА НАЙ-БЕДНИТЕ- ПЕНСИОНЕРИ, НА ХОРАТА ВЗЕМАЩИ ПОМОЩИ И Т.Н. Тоест той взе от бедните. А С БОГАТИТЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ? ХОРАТА, ПРИБЛИЖЕНИ НА НЕГО ЖИВЕЕХА КАТО ЦАРЕ- МИНИСТЪТЪР С ПРОЦЕНТИТЕ, ВЪТРЕШНИЯТ МИНИСТЪР И Т.Н. ВЗЕМАХА СЕ ПРОЦЕНТИ ОТ КОМИСИОННИ, ЗАЩО НЕ СВИКА ВНС, да се намали броя на народните представители? Защо останаха толкова много в най-тежките времена? По негово време се появиха скандали с депутати, които не си плащат полагаемите им се наеми за квартирите, КОИТО СА СИМВОЛИЧНИ? Смятай за какво става въпрос... И ред такива...
И НАКРАЯ- АКО КОСТОВ БЕШЕ ТОЛКОВА УСПЕШЕН КОЛКОТО ГО ИЗКАРВАТЕ, НАРОДЪТ НЯМАШЕ ДА ГО ОТСВИРИ 2001, 2005, 2009 И ПО ВСИЧКО ЛИЧИ И 2013 ГОДИНА ;)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 фев 2013 17:27

favaca8888 написа:Викторе,
Ако не беше Жан Виденов да въведе валутния борд Иван Костов щеше да бъде най-голямата зло на България.Именно това ни спаси от по-големи пакости.

Напълно достойно за подпис :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

bostoncelstics
Контакти:

Мнениеот bostoncelstics » 20 фев 2013 17:27

Гледам и не вярвам на ушите си!!! Прост народ, лош материал!!! Изгонихте най-добрият лидер който България е имала (след бай Тошо)! ББ може да е правил грешки, но имаше визия за бъдещето, чрез изграждане на ИНФРАСТРУКТУРА, което е предпоставка за развитие на икономиката в бъдещето! Абе олигофрени, по време на голямата депресия в САЩ през 30те години, те изграждат цялата си мрежа от магистрали, която и до ден днешен е основно средство за транспортиране на стоки!!! Тогава по строежите на магистрали, национални паркове, Хувър Дам, хората работят за минимално заплащане, а често и без заплащане а само за храна и подслон!!! Ако ББ БЕШЕ успял да изгради инфраструктура, това щеше да е добра предпоставка за значително увеличаване на доходите през втори мандат!!! Тези строежи на магистрали и инфраструктура отварят работни места! Българина гледа от днес за утре, а не за следващите 5-10 години! Явно заслужаваме съдбата си, на ОВЦЕ , а тези които си мислят че от утре нещата ще са розови- успех! Честит ви Турски Хамстер!!!

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 20 фев 2013 17:28

Кировец написа:
Син до гроб_ написа:Като говориш простотии в тоя ред на мисли,искаш ли да се хванем с теб пак на един бас,че Газпром ще станат спонсори на Левски със или без Тиквуня на власт и така ще ви развенчаят поредния червен мит ,че той ги е насочил към Левски?! Извинявам се за спама,не е за тая тема....иначе никой от изброените.Всеки един от тях е преал народното доверие и трябва всички да бъдат разследвани от прокуратурата и съдени ! Като се има в предвид,че съдебната власт не е независима в този момент ,надали ще стане това нещо!

[offtopic]Веднага, но ако той се върне на власт баса пада! Като предния път ще са условията! :geek:[/offtopic]

[offtopic]Тогава не се хващайте, той ще се върне! :lol: 8-)[/offtopic]

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 20 фев 2013 17:29

bostoncelstics написа:Гледам и не вярвам на ушите си!!! Прост народ, лош материал!!! Изгонихте най-добрият лидер който България е имала (след бай Тошо)! ББ може да е правил грешки, но имаше визия за бъдещето, чрез изграждане на ИНФРАСТРУКТУРА, което е предпоставка за развитие на икономиката в бъдещето! Абе олигофрени, по време на голямата депресия в САЩ през 30те години, те изграждат цялата си мрежа от магистрали, която и до ден днешен е основно средство за транспортиране на стоки!!! Тогава по строежите на магистрали, национални паркове, Хувър Дам, хората работят за минимално заплащане, а често и без заплащане а само за храна и подслон!!! Ако ББ БЕШЕ успял да изгради инфраструктура, това щеше да е добра предпоставка за значително увеличаване на доходите през втори мандат!!! Тези строежи на магистрали и инфраструктура отварят работни места! Българина гледа от днес за утре, а не за следващите 5-10 години! Явно заслужаваме съдбата си, на ОВЦЕ , а тези които си мислят че от утре нещата ще са розови- успех! Честит ви Турски Хамстер!!!

Спокойно бе, пич, втория мандат ще ги довърши! ;)

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 20 фев 2013 17:30

Кировец написа:

Може и условията да са по строги,че ми омръзна да те вкарвам в правия път,та веднъж за винаги да ти уври главата :lol:....п.с. -има бас!
Последна промяна от Син до гроб_ на 20 фев 2013 17:31, променено общо 1 път.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 20 фев 2013 17:30

MORSKI написа:
Viktor4o_Rs написа:
Тук говорим кой ни е най-добрият министър-председател след 89-та година или иначе казано кой е най-малко лошия ;) Съжалявам, но не съм съгласен няколко съмнителни сделки да се приравняват с фалирала държава с хиперинфлация, заплата няколко долара, десетки фалирали банки и прочие. Да се сравняват правителствата на Костов и на Виденов е все едно да сравняваме мерцедес с талига. ;) Освен това, аз никъде не съм написал, че Костов е перфектен и не е крал 1 стотинка. Просто казвам, че като интелект, постижения и сравнението между заварено - оставено положение, за мен той постигна най-много от всички.

Аз не виждам някой тук да защитава Виденов. Освен, че се споменава, че бил честен. Явно има хора, които го познават :lol: За мен той си е понесъл отговорността, народа не ще и да чуе за него повече, така че той дори няма какво да се коментира. Само че ПРОВАЛЪТ НА ТАЗИ СТРАНА ПОЧВА ОЩЕ ПРЕДИ НЕГО И ПРОДЪЛЖАВА И СЛЕД НЕГО. Значи не е само той.... Костов има и хубави неща. Така е! ОБАЧЕ Е МЕКО КАЗАНО НЕПРИЕМЛИВО ДА ГО ЗАЩИТАВАТЕ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ЗА ДА ИЗБЕГНЕ НОВ КОЛАПС НА СТРАНАТА- ТОЙ БУКАВЛНО СМЪКНА КОЖИТЕ НА НАЙ-БЕДНИТЕ- ПЕНСИОНЕРИ, НА ХОРАТА ВЗЕМАЩИ ПОМОЩИ И Т.Н. Тоест той взе от бедните. А С БОГАТИТЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ? ХОРАТА, ПРИБЛИЖЕНИ НА НЕГО ЖИВЕЕХА КАТО ЦАРЕ- МИНИСТЪТЪР С ПРОЦЕНТИТЕ, ВЪТРЕШНИЯТ МИНИСТЪР И Т.Н. ВЗЕМАХА СЕ ПРОЦЕНТИ ОТ КОМИСИОННИ, ЗАЩО НЕ СВИКА ВНС, да се намали броя на народните представители? Защо останаха толкова много в най-тежките времена? По негово време се появиха скандали с депутати, които не си плащат полагаемите им се наеми за квартирите, КОИТО СА СИМВОЛИЧНИ? Смятай за какво става въпрос... И ред такива...
И НАКРАЯ- АКО КОСТОВ БЕШЕ ТОЛКОВА УСПЕШЕН КОЛКОТО ГО ИЗКАРВАТЕ, НАРОДЪТ НЯМАШЕ ДА ГО ОТСВИРИ 2001, 2005, 2009 И ПО ВСИЧКО ЛИЧИ И 2013 ГОДИНА ;)

Морски, ти пишеш това, което пише в протокола на събранието на младежкото БСП. Хайде стига манипулации.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Свободна зона”