Viktor4o_Rs написа:Тук говорим кой ни е най-добрият министър-председател след 89-та година или иначе казано кой е най-малко лошия

Съжалявам, но не съм съгласен няколко съмнителни сделки да се приравняват с фалирала държава с хиперинфлация, заплата няколко долара, десетки фалирали банки и прочие. Да се сравняват правителствата на Костов и на Виденов е все едно да сравняваме мерцедес с талига.

Освен това, аз никъде не съм написал, че Костов е перфектен и не е крал 1 стотинка. Просто казвам, че като интелект, постижения и сравнението между заварено - оставено положение, за мен той постигна най-много от всички.
Аз не виждам някой тук да защитава Виденов. Освен, че се споменава, че бил честен. Явно има хора, които го познават

За мен той си е понесъл отговорността, народа не ще и да чуе за него повече, така че той дори няма какво да се коментира. Само че ПРОВАЛЪТ НА ТАЗИ СТРАНА ПОЧВА ОЩЕ ПРЕДИ НЕГО И ПРОДЪЛЖАВА И СЛЕД НЕГО. Значи не е само той.... Костов има и хубави неща. Така е! ОБАЧЕ Е МЕКО КАЗАНО НЕПРИЕМЛИВО ДА ГО ЗАЩИТАВАТЕ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ЗА ДА ИЗБЕГНЕ НОВ КОЛАПС НА СТРАНАТА- ТОЙ БУКАВЛНО СМЪКНА КОЖИТЕ НА НАЙ-БЕДНИТЕ- ПЕНСИОНЕРИ, НА ХОРАТА ВЗЕМАЩИ ПОМОЩИ И Т.Н. Тоест той взе от бедните. А С БОГАТИТЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ? ХОРАТА, ПРИБЛИЖЕНИ НА НЕГО ЖИВЕЕХА КАТО ЦАРЕ- МИНИСТЪТЪР С ПРОЦЕНТИТЕ, ВЪТРЕШНИЯТ МИНИСТЪР И Т.Н. ВЗЕМАХА СЕ ПРОЦЕНТИ ОТ КОМИСИОННИ, ЗАЩО НЕ СВИКА ВНС, да се намали броя на народните представители? Защо останаха толкова много в най-тежките времена? По негово време се появиха скандали с депутати, които не си плащат полагаемите им се наеми за квартирите, КОИТО СА СИМВОЛИЧНИ? Смятай за какво става въпрос... И ред такива...
И НАКРАЯ- АКО КОСТОВ БЕШЕ ТОЛКОВА УСПЕШЕН КОЛКОТО ГО ИЗКАРВАТЕ, НАРОДЪТ НЯМАШЕ ДА ГО ОТСВИРИ 2001, 2005, 2009 И ПО ВСИЧКО ЛИЧИ И 2013 ГОДИНА