parvanoff написа:Lyubooo написа:
...Към какво се(ГЕРБ) стремим?
Нашата амбиция е да изтрием от образа на страната ни етикетите корупция и организирана престъпност! Да върнем вярата на българските граждани в държавността и правовата държава! Да разработим и да прилагаме ефективна система за управление на средствата от европейските фондове, предназначени за България за да изтрием позора, нанесен на страната ни от сегашните управляващи(Тройната Коалиция)!...
Бях ти отговорил тогава, но ти изглежда не си направи трудът да прочетеш мнението ми! Така че аз ще ти кажа, че тогава ти отговорих какво не са си изпълнили от обещанията си! Можеш да прегледаш, за да не пишеш отново едно и също. Това че имат амбицията да направят нещо не означава-"ние ще оправим нещата", което означава, че хората не скачат с гръмки обещания. Както цялата им програма не бе пълна с гръмки обещания, но още тогава ти казах-ти вероятно не си я чел. Хората имат стремеж-залавят престъпници, някои ги съдят, някои пък ги оправдават, но факт е, че този стремеж се забелязва. Галеви избягаха, защото знаеха, че ще ги осъдят. Този вероятно го простреляха, защото сигурно очакват да изпее нещо. При това е осъден на първа инстанция. Както казах имаше много дела, но за съжаление малко осъдени-дали заради некадърност на полицай, дали заради некадърност на прокурор, дали заради корумпираност на някой съдия-няма как да знаем, но не може всичко в миг да се оправи с магическа пръчка. Не всички закони са лоши, дори има малко, които са лоши, но няма кой да промени манталитетът на цял един народ за кратък период, но може би ти смяташ, че това е лесна задача?За фондовете няма да говоря-там напредъкът е явен...
дрън-дрън
въобще не ми се прави на ощипана мома! прочетен си тотално, въпреки че си партиен трол!
точно затова съм извадил точно този цитат, за да ти опровергая онова дето го беше нашляпъл по-рано!
издадох се че съм гласувал за ГЕРБ, и сега най-чистосърдечно ти казвам че ме изтърват като гласоподавател, защото не си изпълниха горепосоченото!!! и не само него де, но поне за корупцията, Световната Криза не им пречеше с нищо, за да я преборят или поне намалят!
ако сложим на кантар десетките километри магистрала и тоталната корупция, то за мен е по-важна корупцията и ти точно по икономически причини, от които ползите ще са по-добри спрямо магистралите!!!