За кой ще гласувате на парламентарни избори 2013 ако са днес

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: За кой ще гласувате на парламентарни избори 2013 ако са днес?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Re: За кой ще гласувате на парламентарни избори 2013 ако са днес

Мнениеот bultras4e » 09 дек 2012 12:26

Изображение
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 09 дек 2012 12:27

За ГЕРБ, но ако върнат пушенето по заведения сериозно ще се замисля да отклоня подкрепата си към друга, вероятно някоя малка партия.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 09 дек 2012 12:27

Естествено , че за АТАКА , всичко останало е плява , както и форумът ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 дек 2012 12:36

asenkolev написа:Не те ли притеснява факта, че Кунева ще направи нова Тройна коалиция? Мисля, че благосъстоянието ни по време на Тройнта коалиция, се дължеше на икономическия бум. Тоест ВЪПРЕКИ Тройната коалиция! Крадяха си без много да им се сърдим щото и ние бяхме добре.Сега обаче ако дойде Станишев и Доган, ПОКРАЙ КУНЕВА, ще стане 96-та! Все пак да не забравяме, че ни бяха спрени парите от ЕК. А в момента ако не са те, боже опази, с нашата икономика! Затова смятам че в момента има само едно правилно решение, а то е сегашното управление да си остане: ГЕРБ!-най малкото зло!

Искам някой най-после да ми отговори на следния въпрос: Постоянно повтаряте, че по време на тройната коалиция ни спряха европейските пари, а кой изобщо ни ги докара тези пари (кой или кои са с основен принос за членството ни в ЕС)?
THE G.A.M.E написа:Естествено, че няма да приема коалиция с БСП и Доган !
Аз говоря за самостоятелното управление на НДСВ в началото на века.
Иначе в "Тройната коалиция" "Жълтите" бяха навряни в миша дупка и дефакто от тях нищо независеше.
И въпреки това техните министри и зам. министри бяха доста по-добре от тези на БСП ... Да не говорим за тези от ДПС.
И тогава това бе посочено и в евро-парламента, като социалистите съветваха Станишев повечко да се опира на идеите на хората от НДСВ.

Сега за сега обаче, Кунева не дава никакви индикации за каквито и да е съюзи.
Надявам се, че ако не са основен фактор, ще останат в опозиция. ;)

Всъщност и аз бях останал доволен от управлението на НДСВ. През 2005 ако имах навършени 18 за тях щях да гласувам. По принцип Кунева я харесвам като човек, като политик, като европейски авторитет, като приоритети които поставя. Единственото което не ми допада у нея е че аз не споделям принципите и ценностите на либерализма и съм твърдо за активна държавна намеса в икономиката. Но според мен конкретно след предстоящите избори шансът да остане в опозиция е нулев, дори считам че от нея ще зависи какъв ще е съставът на управляващата коалиция. Според мен както БСП+ДПС, така и ГЕРБ+Атака+ДСБ ще формират проценти малко над 40%, а не е напълно изключено тя да подкрепи както едните, така и другите.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 09 дек 2012 12:38

За съжаление дори и да не гласувам, подли, нагли и продажни управници ще имаме отново.
Наскоро имах спор с директора на популярна банка, който ми заяви следното:
Ти си общонационално заблуден, ако смяташ, че твоят глас е от значение!
Политическа воля за добруването на народа няма как да има!
Политиците ги назначаваме НИЕ! - Плащаме им кампаниите и поемаме значителни разходи по обезпечаването на успеха им! Тези разходи трябва да възстановите ВИЕ "НАРОДА"!
Назначените от НАС политици са длъжни да ни съдействат чрез законодателната си власт и благоприятна медийна среда за възстановяването на тези средства, както и за гарантиране на печалбите НИ.
Нима не си забелязал, че едно ОБИКНОВЕНО ЧАСТНО ДРУЖЕСТВО, КАКВОТО Е БАНКАТА, Е ПОСТАВЕНО ОТ ЗАКОНА НАД ДЪРЖАВАТА И НАРОДА.
Банката е единственото частно дружество, което може да ти присвои колибата без съд и присъда. Да изисква от теб пари, колкото и когато си поиска
въз основа на една типова бланка съставена в самата банка и поднесена ти като "ДОГОВОР ЗА КРЕДИТ". Нито един човек не може да търгува или извършва каквато и да е било дейност, без да ползува нашите "ПЛАТЕНИ УАЛУГИ". Само и единствено НИЕ можем да проследим произхода на средствата ти и да използуваме тази информация по НАШЕ УСМОТРЕНИЕ!
За съжаление това е твърде глобален процес, който започва извън пределите на България и цели да превърне народа в РОБИ НА САМОИЗДРЪЖКА!
Имено заради политическата воля на минали, настоящи и бъдещи политици в България положението на народа Е И ЩЕ БЪДЕ НАЙ- НЕБЛАГОПРИЯТНОТО спрямо целия познат "бял свят".
Съжалявам !

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 09 дек 2012 12:43

Яяяя, ама тя класацията горе- долу не е мръднала в сравнение с тази отпреди няколко месеца. Тези, които бяха начело, пак са там.
Има ли смисъл от избори, от референдуми?!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
еm4о65
Контакти:

Мнениеот еm4о65 » 09 дек 2012 12:44

Svetlio написа:За ГЕРБ, но ако върнат пушенето по заведения сериозно ще се замисля да отклоня подкрепата си към друга, вероятно някоя малка партия.

+1
Има,има истина една тя е само,само ЦСКА

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 09 дек 2012 12:47

Някой има ли обяснение,защо цели семейства напускат България :?: :!: Това е някакъв бум за изминалите 3 години..единственото което може да се види по "бойковите магистрали" е...огорчението и страха в очите на хората по провинцията."Тази" власт си създаде собствена държава,а ние имаме "честта" да сме нейни поданници и цената която плащаме за това може би ще бъде коригирана нагоре,ако спечелят нов мандат..
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 дек 2012 12:56

Iso24 написа:Ще гласувам за Националният фронт за спасение на България. Това е партията на тв СКАТ. Явно и тук сте я пренебрегнали а тя е пета политическа сила.

За сведение НФСБ има 5.5 % според Галъп. Запознайте се с програмата на партията в нейния сайт. Пишете НФСБ в Гугъл.

Приятел,ако тази партия събере 3 %,ще се подпаля в центъра на Русе ;)

doktora25 написа:Искам някой най-после да ми отговори на следния въпрос: Постоянно повтаряте, че по време на тройната коалиция ни спряха европейските пари, а кой изобщо ни ги докара тези пари (кой или кои са с основен принос за членството ни в ЕС)?

Братле,нали не искаш да намекнеш,че членството ни в ЕС се дъжли до голяма степен на БСП :shock: ? Причината да сме в ЕС и НАТО е първо на СДС,а след това и на НДСВ ;) БСП беше просто партията,която имаше честа да посрещне влизането ни в ЕС и явно в хората е останало впечатление,че имат някаква голяма роля.Само ще ти кажя,че ратифицирането на присъединяването ни към ЕС е подписано на 13 Април 2005,тогава на власт все още беше царя.

donDiego написа:Някой има ли обяснение,защо цели семейства напускат България :?: :!: Това е някакъв бум за изминалите 3 години..единственото което може да се види по "бойковите магистрали" е...огорчението и страха в очите на хората по провинцията."Тази" власт си създаде собствена държава,а ние имаме "честта" да сме нейни поданници и цената която плащаме за това може би ще бъде коригирана нагоре,ако спечелят нов мандат..

Причината е същата,поради която го правят и семействата в Португалия,Испания,Гърция,Ирландия,Италия и много други...СВЕТОВНА КРИЗА и колко повече го разберат хората в България,толкова повече ще осъзнават,защо сме на това дередже.Аз съм убеден,че ако 2009 на власт бяха дошли отново БСП,още 2010 щяхме да ядем един голям,дебел и тлъст К**.Не се залъгвайте по думите на тия леви боклуци...много е лесно да си опозиция и постоянно да апелираш към дигане на заплатите,пенсиите,коледните надбавки и т.н.БСП рано или късно пак ще дойдат на власт и тогава се сетете за тия неща и ги наблюдавайте,какви ги вършат в социалната сфера ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 дек 2012 12:59

Нито един глас за ДПС,за какво си говорим,приятели ;) Надявам се на тия избори да проявите малко разум и малко размишления.Не харесвате ГЕРБ и в частност Бойко,няма проблем,демокрация е,но поне гласувайте за друга партия,която е опозиция на БСП,защото с тях идват и ДПС...

Върни се в “Свободна зона”